|
Nu esti logat.
Complexele imi influenteaza prea mult viata-2#20 2008-04-30 11:30:48
Re: complexele imi influenteaza prea mult viata
da,cam asta incerc si eu sa fac...sa gandesc ca tine..oricum,complexele imi influenteaza viata,dar nu o conduc..multumesc pt sfat.. My Tears Dry On Their Own Offline #21 2008-04-30 11:34:10
ei...eu am "traume" din copilarie cand ma faceau "moby dick" si "vaca"...nu ca as fi fost exagerat de grasa..dar rautatea unora depaseste orice limite...in fine...am ramas blocata pe chestia asta..cuvintele dor mai mult decat credeam eu.... My Tears Dry On Their Own Offline #22 2008-04-30 11:37:06
Re: complexele imi influenteaza prea mult viataeu am avut un complex inca din generala, adica de acum 8 ani, si pot spune k il mai am in cantitati mici mici ... faptul k am avut tenul cu acnee... am avut tot liceul 90-60-90 dar degeaba dc tenul era varza si prieten in perioada asta nu prea am avut...ii alungam pe toti, k si tine delishor ma subestimam .... ma comparam cu un cartof bubos ... eh am urmat tratamente, situatia s'a ameliorat , traisca si fondul de ten si uite k am momente cand ma simt chiar frumoasa, datorita omului de langa mine fii mai increzatoare in tine si multa bafta Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #23 2008-04-30 11:41:01
hihii..daca ti-as spune care e prima impresie pe care o fac nu ti-ar veni sa crezi...la inceput,cand cunosc un baiat,par aroganta...nu-mi place sa ma incurc asa cu oricine...abia dupa aceea daca vad ca merita atentie,poate deveni amicul meu...dar da,fostul meu prieten m-a placut exact asa cum sunt,numai ca m-am indragostit de altul si i-am marturisit ce simteam si m-a ignorat in totalitate...ma gandeam daca e din cauza felului cum arat...oricum,el nu mi-a dat nicio explicatie.. My Tears Dry On Their Own Offline #24 2008-04-30 11:42:08
ti-as arata niste poze,da' nu stiu cum..sunt noua pe aici.. My Tears Dry On Their Own Offline Publicitateloading...
#25 2008-04-30 11:55:14
Re: complexele imi influenteaza prea mult viatapai si unde as putea sa va arat niste poze?ca nu prea ma pricep... My Tears Dry On Their Own Offline #26 2008-04-30 12:01:07
Re: complexele imi influenteaza prea mult viataAm citit ieri un articol intr-o revista despre obsesia tinerelor de a fi slabe.. Voi cita cateva cateva fraze de acolo: Offline #27 2008-04-30 12:05:06
Re: complexele imi influenteaza prea mult viatamultumesc alexia...am inteles exact ideea care trebuie...si o sa incerc de acum incolo sa imi pun in valoare calitatile pt ca nu sunt chiar atat de jalnica incat sa ma plang in continuare de aspectul meu fizic... My Tears Dry On Their Own Offline #28 2008-04-30 13:28:05
Re: complexele imi influenteaza prea mult viatasi io-s complexata rau...si cand vad p cantar k am slabit ma gandesc "cum?? cand uite ce burta am pus!!" cred k sincer devin paranoia...am perioade in care plang de nervi. cred k pana la urma as fi multumita numa dak "mi-ar iesi toate oasele" afara,gen kate moss. uf,ce sa mai fac? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #29 2008-04-30 13:36:30
Re: complexele imi influenteaza prea mult viataCpnteaza foarte mult si cei aporpiati sa fie alaturi de tine. Trebuie sa iti pui in evidenta calitatile si sa ascunzi imperfectiunile. Nimeni nu e perfect, si toate avem cate ceva ce vrem sa ascundem. Ideea e sa stii sa te pui in valoare si foarte importanta e atitudinea. Priveste tot timpul inainte, nu lasa privirea in jos, uita-te in ochii oamenlilor pe strada ... asa dai dovada de incredere in tine. Si asa te vor percepe si cei din jur. Sa stii ca si eu am probleme cu greutatea, dar sincer, nu ma simt deloc complexata din cauza asta. Sunt tanara, sanatoasa, destepta ... asa gandesc eu despre mine. Poate sunt un pic narcisista, dar imi face bine atitudinea asta. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #30 2008-04-30 13:44:37
Re: complexele imi influenteaza prea mult viatade multe ori suntem prea duri cu noi insine, ne judecam prea aspru, suntem prea critici, si ne asteptam ca ceilalti sa fie mai blanzi cu noi, daca tu pui mai mare accent pe defecte decat pe calitati, in mod inconstient vei transmite asta si celor din jur si ei te vor percepe la fel. simte-te bine in pielea ta foloseste-te de calitatile pe care le ai pentru ca sunt sigura ca ai multe si nu mai pune atata accent pe defecte „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #31 2008-04-30 15:06:46
ai mare dreptate...de cele mai multe ori ma judec aspru,nu numai din cauza aspectului fizic...incerc sa ating o perfectiune care sunt constienta ca nu exista...abia acum incep sa ma accept asa cum sunt... My Tears Dry On Their Own Offline #32 2008-04-30 15:07:05
Re: complexele imi influenteaza prea mult viatacomplexele nu-si au rostul Offline #33 2008-04-30 15:11:31
nu ma asteptam sa am parte de atatea incurajari...nici macar sa fiu bagata atat in seama pe acest forum...iti multumesc si tie,taisha...ascultand parerea altor fete,parca incep sa vad solutii...voi mai folosi acest site pt a va mai cere sfaturi...multumesc inca o data.. My Tears Dry On Their Own Offline #34 2008-04-30 15:22:54
Re: complexele imi influenteaza prea mult viatadelishor te asteptam si pe alte topicuri si asa diversificam discutiile si la randul tau poate vei ajuta si tu alte fete cu pareri sau sfaturi Offline #35 2008-04-30 17:23:07
dap...abia astept...pare un colectiv tare dragut asta de aici... My Tears Dry On Their Own Offline #37 2008-04-30 17:40:39
Re: complexele imi influenteaza prea mult viatacum mare drag te vom ajuta de fiecare data „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #38 2008-05-01 09:49:18
Re: complexele imi influenteaza prea mult viatadelishor... si eu am avut (poate ami am?) complexul asta tampit. si EXACT DE AIA (fetele stiu, ca am mai povestit aici pe forum0 n-am avut decat un simulacru de priieten tot liceul. pt ca eu ma chinuiam sa fiu perfecta si uitam sa ma bucur de viata. faceam o tragedie daca nu-mi faceam exercitiile intr-o zi, dar nu stiam sa ma bucur de omul de langa mine. tin minte ca a gatit ala ceva intr-o seara pt mine... si eu nici in ruptul capului n-am vrut sa iau nici macar o lingura pt ca, de, era seara si am ingrasam irecuperabil. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|