homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Complexele imi influenteaza prea mult viata-3

#39 2008-05-01 10:04:12

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

Re: complexele imi influenteaza prea mult viata

katami a scris:

ceea ce emani e totul... daca tu te vezi frumoasa, incerzatoare si radiezi de pofta de viata, asa te vor vedea si ceilalti.

subscriu

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#40 2008-05-01 10:08:05

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

imi permit si eu o observatie... si eu am fost complexata... o gramada... dar in momentul in care am ajuns foarte ocupata, plina de griji si cu o gramada de alte preocupari pur si simplu toate au disparut. si acum, daca stau sa ma gandesc nu ma mai simt complexata lol . cred ca atunci cand ai o singura problema reusesti sa o amplifici substantial.

iubesc+Camelia+Matei

#41 2008-05-01 10:59:47

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

katami a scris:

delishor... si eu am avut (poate ami am?) complexul asta tampit. si EXACT DE AIA (fetele stiu, ca am mai povestit aici pe forum0 n-am avut decat un simulacru de priieten tot liceul. pt ca eu ma chinuiam sa fiu perfecta si uitam sa ma bucur de viata. faceam o tragedie daca nu-mi faceam exercitiile intr-o zi, dar nu stiam sa ma bucur de omul de langa mine. tin minte ca a gatit ala ceva intr-o seara pt mine... si eu nici in ruptul capului n-am vrut sa iau nici macar o lingura pt ca, de, era seara si am ingrasam irecuperabil.

si stii ceva? exact cand am renuntat la prostiile astea (si cand chiar m-am ingrasat), au inceput sa "roiasca" baietii in jurul meu. nu ma mai vedeam eu o grasa... nici ei nu m-au mai vazut. atunci eram invitata la chefuri, mergeam pe munte, dormeam cu baietii ca prieteni..... a fost foarte frumoasa perioada. tot atunci l-am cunoscut pe iubi (adica mi-a devenit iubi, ca de cunoscut ne stiam de mult..... dar oare de ce nu l-am atras pana atunci? wink ). ceea ce emani e totul... daca tu te vezi frumoasa, incerzatoare si radiezi de pofta de viata, asa te vor vedea si ceilalti.

pfff...interesanta povestea ta...o sa procedez si eu ca tine...

My Tears Dry On Their Own

#42 2008-05-01 14:01:53

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

katami a scris:

delishor... si eu am avut (poate ami am?) complexul asta tampit. si EXACT DE AIA (fetele stiu, ca am mai povestit aici pe forum0 n-am avut decat un simulacru de priieten tot liceul. pt ca eu ma chinuiam sa fiu perfecta si uitam sa ma bucur de viata. faceam o tragedie daca nu-mi faceam exercitiile intr-o zi, dar nu stiam sa ma bucur de omul de langa mine. tin minte ca a gatit ala ceva intr-o seara pt mine... si eu nici in ruptul capului n-am vrut sa iau nici macar o lingura pt ca, de, era seara si am ingrasam irecuperabil.

si stii ceva? exact cand am renuntat la prostiile astea (si cand chiar m-am ingrasat), au inceput sa "roiasca" baietii in jurul meu. nu ma mai vedeam eu o grasa... nici ei nu m-au mai vazut. atunci eram invitata la chefuri, mergeam pe munte, dormeam cu baietii ca prieteni..... a fost foarte frumoasa perioada. tot atunci l-am cunoscut pe iubi (adica mi-a devenit iubi, ca de cunoscut ne stiam de mult..... dar oare de ce nu l-am atras pana atunci? wink ). ceea ce emani e totul... daca tu te vezi frumoasa, incerzatoare si radiezi de pofta de viata, asa te vor vedea si ceilalti.

exact asta am vrut si eu sa scot in evidenta, si anume ca felul in care te percepi tu este cel mai important. felicitari ca ai reusit sa realizezi ce este cu adevarat important in viata puss

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#43 2008-05-01 18:02:34

freecriss_69
Full member
De la: dambovita
Inregistrat: 2008-03-19

venind vorba de complexe... si eu am unul foarte mare de cand ma stiu si ma intreb daca se poate face ceva in sensul acesta, am sanii foarte mici pt 17ani jum pe care ii am. exista vreun tratament naturist care sa ma ajute?

shining from heaven...

Publicitate

loading...

#44 2008-05-01 18:08:20

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

din pacate dam prea multa importanta detaliilor si astea ne distrug intreaga parere despre noi...si eu am complexe cu privinta la aspectul fizic cred ca toate lumea are...dar atat timp cat prietenii ma plac asa cum sunt nu am de ce sa ma pedepsesc si sa ma inchid in mine...viata e frumoasa:Xhjartahjartahjartahjarta

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#45 2008-05-02 09:59:25

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

freecriss_69 a scris:

venind vorba de complexe... si eu am unul foarte mare de cand ma stiu si ma intreb daca se poate face ceva in sensul acesta, am sanii foarte mici pt 17ani jum pe care ii am. exista vreun tratament naturist care sa ma ajute?

eu am scapat de asta cand mi-a zis iubi ca am sani frumosi si mereu ma bate la cap cu asta (desi eu stiu ca sunt naspa.,.. dar daca lui ii plac asa mult... n-am ce pierde lol ). ma enerveaza ca nu pot umbla fara sutien atat cat mi-as dori sau ca tre sa-mi caut mult un sutien care sa-mi placa, dar.... asta e.

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#46 2008-05-02 12:59:32

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

si eu m-am ingrasat ceva in ultimul an, am in jur de 53-54 kg, dar de la o vreme ma enerveaza groaznic faptul ca am inceput sa fac oaresce burtica, lucru inadmisibil! nu ca inainte eram vreo silfida, departe chiar, dar imi place sa port topuri scurte vara si maieutze mulate, si cu burtica nu se poate, domne! nici nu prea stiu ce sa fac, ptr ca n-am voie sa fac sport, si celulita nu e...(cred smile )cu dieta am observat ca merge mai greu, pe la 17 ani daca ma tineam ceva timp fara s amananc paine slabeam vazand cu ochii, acum, in schimb, procesul de slabire s-a lenevit mult...in alta ordine de idei, kate moss e frumoasa, dar este incredibil de slaba, mult prea slaba, si asta se vede si la fata, i se vad oasele fetei da-o incolo de treaba asa chiar nu vreau niciodata sa ajung! o femeie trebuie sa aibe si forme, ca noi nu suntem fotomodele de cariere sa tinem la 90-60-90!

#47 2008-05-02 17:21:28

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

mie mi se pare ca-s urata
dar imi trece repede prostia asta

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#48 2008-05-02 17:31:37

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

o fi slaba,dar toate hainele stau p ea bine sad adik cred k poarta XXS lol dar macar nu-i ies shuncile p`afara...
nah,oricum era un exemplu.sunt d acord k tre sa pui in evidenta ce ai frumos...dar dak nu ai nimic frumos? si esti diforma?ce naiba pui in evidenta? grater

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#49 2008-05-02 17:40:27

GreenBubbles
Insomniac member

si Twiggy,cel mai cunoscut manechin din anii 60 (cred,nu-s sigura) avea parca 60-30-60...era dragutza,dar slabanoaga rau.

#50 2008-05-02 17:47:20

GreenBubbles
Insomniac member

duamne,avea marimi de copil...speram sa se schimbe moda de cand cu marylin monroe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.