homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ten sensibil-2

#20 2008-05-03 15:22:45

andrutza
Vizitator

Re: Ten sensibil

si mie imi face f bine crema asta pt ten sensibil si uscat de la bioten, nu e nici scumpa o sa folosesc de acum numai din asta. Si apa aia termala e super...lasa un ten asa de curat, luminos si fin...si ai senzatia aia de racorire...super. hjarta
eu nu suport uleiul de masline e prea gras...si ma enerveaza ca ramane tenul lucios si intra ff greu...in shimb pt o masca naturala il folosesc, dar singur pe ten, nu.

#21 2008-05-03 15:24:36

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

andra nici eu mai mult de o ora jumate nu pot sa stau cu el pe fata dar eu dupa ce stau asa cu el pe fata ma spal cu apa calduta si imi dau cu gelul de curatare de la bioclin si nu mai ramane fata grasa big_smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#22 2008-05-03 15:30:59

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

mama foloseste de ceva timp crema asta dar doar pe asta,sa fie cam 10 ani de pe la 40 a inceput sa o foloseasca constant! cand era nemaritata imi spunea ca folosesa demachiant Doina smile.... nici ea nici eu nu am avut acnee dar are sora mea din pacate.conteaza foarte mult si materialul genetic zic eu.sper sa o mostenesc smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#23 2012-09-27 02:04:17

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

fetele cu experienta in acest domeniu..
pt un ten extrem de snsibil, care se usuca de la absolut orice, apa, soare, vant, frig, si ustura pe acolo pe unde se usuca si se decojeste .. se usuca pana si noaptea in somn si ustura partea pe care se doarme f tare (de trezeste omu)

ce creme sugerati ? sau ceva tratamente?
au fost incercate multe pana acum, tenul e ok cam pana la jumatatea cutiei dupa care incepe sa nu-i mai placa crema respectiva..

#24 2012-09-27 03:57:56

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Incercata de mine e excelenta Ivatherm Ivahidra+, pentru ten deshidratat sau foarte deshidratat si pentru iritatiile aparute in urma uscaciunii.
Mai exista si creme speciale pt tenuri intolerante (alea care se irita de la orice nustiu ), la firmele de dermatocosmetice.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-09-27 04:01:34)

Publicitate

loading...

#25 2012-09-27 12:24:22

Nicole_
Hero member
Inregistrat: 2011-04-02

ceva idei, nume ?
alte produse ? big_smile

#26 2012-09-27 15:22:55

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

ulei de argan
masca hidratanta de la Iwostin
crema asta : http://www.biobeauty.ro/cosmetice-natur … nta-Aubrey - am testat-o, pentru mine e putin cam grasa, o prefer pe cea cu catina si castravete, pe care n-o mai au in stoc

#27 2012-09-27 22:04:17

jeannie
Addicted member

heim, zice ca e pentru piele matura. nu e pentru babe?

#28 2012-09-28 08:31:56

heimdall
Diamond member

pai nu stiu, eu sunt baba lol
uleiul de rosa mosqueta e celebru pentru proprietatile lui antirid, eu mi-am luat si simplu si nu pot sa zic ca mi-a lasat vreo impresie deosebita... o s aincerc sa-l folosesc pe o perioada mai lunga sa vad daca ajuta

Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-09-28 10:09:15)

#29 2012-09-28 13:45:03

jeannie
Addicted member

stiam ca ai sub 35 de ani, iar eu aveam impresia ca asta anti-rid macar dupa 35 de ani se incep.....
sau na....e o categorie de creme usor anti-rid - alea cu anti-oxidanti - pentru dupa 25 de ani, care mai mult previn ridarea; iar pentru tenuri mature deja sunt cremele cu acid hialuronic si nu stiu ce chestii. sa ma corecteze cineva daca gresesc, pt ca nu mi-e clara toata treaba. lol

#30 2012-09-28 14:00:05

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

jeannie a scris:

stiam ca ai sub 35 de ani, iar eu aveam impresia ca asta anti-rid macar dupa 35 de ani se incep.....
sau na....e o categorie de creme usor anti-rid - alea cu anti-oxidanti - pentru dupa 25 de ani, care mai mult previn ridarea; iar pentru tenuri mature deja sunt cremele cu acid hialuronic si nu stiu ce chestii. sa ma corecteze cineva daca gresesc, pt ca nu mi-e clara toata treaba. lol

pai in niciun caz nu incepi utilizarea cremei antirid la 37 de ani daca tu deja la 26 de ani ai tenul scofalcit. nu poti generaliza in cazurile astea pentru ca predispozitia spre imbatranirea pielii este rezultat al unui cumul de factori, printre care un rol important il joaca si factorul genetic.
in principiu asa e, exista creme pentru tenuri tinere, cum ar fi Peptylis de la Uriage. personal mi s-a parut un produs de-o inutilitate gratioasa, cam unsuros, cu o textura destul de grea pentru tenul meu, etc.
pentru tenuri mature exista intr-adevar creme cu o gramada de ingrediente. aici insa de multe ori e vorba de tenul persoanelor peste 45 de ani, cum ar fi cazul Redermic, LRP. dar nu vad motivul pentru care ti-ai incarca memoria cu produse de genul asta, pana ajungi tu la varsta aia ele nu vor mai exista oricum.

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#31 2012-09-28 14:25:58

heimdall
Diamond member

jeannie a scris:

da, dar aici nu vorbim de asemenea ingrediente, cum ziceam, antirid in crema respectiva e uleiul de rosa mosqueta, e o crema organica, deci e ca si cum ai spune ca nu poti sa te dai cu ulei de migdale dulci daca nu ai riduri sau vergeturi, fiindca el trateaza si asemenea probleme

Ingrediente: acizi grasi din nuca de cocos, aloe vera organica, extract de coada calului, extract de podbal, extract de echinaceea, ulei organic de rosa mosqueta si ulei din seminte de maces, ulei de galbenele, ulei de sunatoare, ulei de migdale dulci, conservant Aubrey (extract din senimte de citrice, vitaminele A, C si E), extract de urzica, ulei de migdale amare.

deci eu nu stiu care din ingredientele astea e contraindicat cuiva mai tanar
oricum era un exemplu, nici n-as vrea sa cumparati crema si sa ma injurati, oricat de organica ar fi sunt sanse sa nu va intelegeti cu ea

la cremele de supermarket sau dermatocosmetice e cum zici tu

Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-09-28 14:29:59)

#32 2012-09-28 14:30:11

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

cand vad cate uleiuri are crema aia, parca imi aud tenul strigand ca o vrea lol tare uscat este, chiar si acum vara cand in mod normal nu era asa grav  cesafac

#33 2012-09-28 14:33:58

heimdall
Diamond member

merg si uleiurile singure, dar parca prefer varianta de-a gata
eu pe asta o folosesc : http://softskinone.com/wp-content/uploa … tlelgL.jpg
dar nu se mai aduce la noi deocamdata sad cred ca o s-o comand de pe Iherb sau ceva similar

#34 2012-09-29 20:09:35

chryss-tina
Full member
Inregistrat: 2010-07-21

Fetelor, daca tot s-a adus in discutie problema ridurilor, as vrea sa va intreb ceva. Am 23 de ani, deci tinerica, dar am observat ca mi-au aparut cateva riduri pe frunte si se vad tot timpul, nu doar atunci cand ma incrunt de exemplu. Eu am un ten sensibil, ma lupt cu acneea de vreo 10 ani, iar in ultimii 3 ani am urmat tratamentul cu roaccutane si foloses apa termala, crema Clean Ac  si fond te ten toate de la Avene. E prea devreme sa aplic o crema anti-rid sau ceva din gama aceasta pe frunte? ce imi recomandati? pup

I don't want a perfect life, I want a happy life  hjarta

Cea mai fericita mamica de gemenasi!   bebic  bebic

#35 2012-09-29 20:59:00

jeannie
Addicted member

daca folosesti Avene Clean-Ac (hidratare compensatoare a tenului gras agresat de tratamente anti-acneice), ii oferi tenului exact ce are nevoie acum. vezi ca e foarte buna si Bioderma Sebium Hydra (mie imi place mai mult, dar dau cu apa termala inainte, ca ea nu cred ca are).
pentru a-ti alege crema hidratanta, conteaza foarte mult cum este tipul tau de ten, desi roaccutane-ul ti-l usuca draaaaaaaastic! am luat si eu o vreme, iar la mine a aparut si a si ramas in timp efectul deshidratarii.

pe post de hidratare compensatoare a tenurilor agresate de tratamente antiacneice (si a tenurilor uscate si f uscate in mod natural), este excelenta Ivatherm Ivahidra+; insa eu nu am ten uscat, ci gras si deshidratat, asa ca deocamdata mi-am zis sa merg, personal, pe hidratare specifica tenului gras si agresat de efectul tratamentelor antiacneice. deshidratat nu este acelasi lucru cu uscat: tenul uscat nu are nici apa, dar nici grasime, pe cand tenul doar deshidratat are grasime dar nu are apa. este foarte important sa folosim produse de ingrijire potrivite tipului nostrul de ten, dupa cum ziceam; asta este esential, cred eu, in prevenirea ridurilor.

cred ca de pe la 25 de ani se recomanda, in caz de ten cu aspect obosit si linii fine, creme hidratante cu anti-oxidanti.

Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-09-29 21:10:33)

#36 2012-09-30 08:32:55

heimdall
Diamond member

chryss, acelea sunt riduri de expresie si nu se rezolva cu crema... depinde de tine sa nu te mai incrunti, daca ai obiceiul asta (eu nu ma pot abtine smile ) si in rest sa ai grija ca pielea sa fie hidratata bine si ar trebui sa fie suficient, daca ai folosit produse impotriva acneei e posibil sa fi uscat-o excesiv

#37 2013-07-24 19:47:45

jeannie
Addicted member

Fetelor, a incercat vreuna din voi apa demachianta de la Uriage? http://www.webfarm.ro/uriage-apa-demach … 0-ml.html#
Ma intereseaza daca necesita clatire.

#38 2013-07-24 23:53:14

dragongirl
Full member
Inregistrat: 2013-05-27

ma ajuta si pe mine cineva ?
cam de vreo 2 ani folosesc crema de fata ,doar de zi ,olaz ,nu folosesc nici un fel e fond de ten ,doar mascara ,creion si ruj .Am folosit ac pana acum un an .De ceva vreme am o fata "bombardata " la o trecere simla cu mana peste tenul meu simti mici bumburele ,se vede usor iritat ,dar nu mereu ,nu stiu ce sa ma fac ,puncte negre nu am cine stie cate ,dar acele chestii rosi ,sunt ca un fel de alergie ,nu stiu ce sa ma mai fac ,am intrerupt crema ,ma gandeam ca nu ii place tenului dar degeaba ,e la fel .ce ma sfatuiti sa fac `?

este inutil sa alergi dupa perfectiune, ea nu exista

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.