homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O problema delicata si rusinoasa :)

#1 2008-05-01 09:45:41

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

O problema delicata si rusinoasa :)

Nu puteam sa zic in titlu despre ce e vorba lol
Care din voi fetelor va confruntati cu pacatosii de hemoroizi? rodnar si cu ce ii combateti sau ameliorati?...caci eu am de vreo cativa ani si cand se inflameaza mor de durere ca acum...am folosit proctoglivenol dar degeaba...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#2 2008-05-01 10:04:54

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: O problema delicata si rusinoasa :)

du-te la acupunctura la nenea ala ca se rezolva wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#3 2008-05-01 10:08:25

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

wai euuuuuuuuuuu.... cand am criza urate, pun procto glivenol are si un dipozitiv cu care bagi crema inauntru, mai pun si  crema de galbenele, si iau detralex, pe prospect scrie cum sa iei la crize de hemoroizi

incearca combinat adica crema+detralex

aa si ce am mai facut am baut gel din ala de aloe, de la firma aia maericana, + crema cu aloe, au facut si alea bine, gelu mi-a facut scaunul mai moale, in sensul asta si nu ma mai durut asa tare

Ultima oara a fost editat de alinuutza_81_23_11 (2008-05-01 10:11:27)

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#4 2008-05-01 10:17:19

micicutza
Banat

katami a scris:

du-te la acupunctura la nenea ala ca se rezolva wink

ei nu pot ca mi-e coleg de birou si chiar mi-e rusine

detralex sunt pastile?

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."

#5 2008-05-01 10:19:24

alinuutza_81_23_11
Hero member

da sunt pastilutze, le gasesti la farmacie, mie mi le-a dat medicul de fam  si a zis sa le iau cand am o criza.pe mine m-au ajutat, da sa dai si cu ceva crema acolo....

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

Publicitate

loading...

#6 2008-05-01 10:24:03

micicutza
Banat

pai crema folosesc procto glivenol si combin cu supozitor...

am auzit ca nu e bine sa-i operezi ca e naspa insa am aflat de o clinica unde ii opereaza cu infrarosu si ca prin minune are sediu si la galati...insa mi-e teama una la mana si e si cam costisitor..vreo 600 de euroi
http://www.proctomed.ro/index.htm
i-as opera insa toata lumea zice ca faci rau daca ii scoti ca apar altii
cand plec de la munca oricum cumpar pastilutele astea

#7 2008-05-01 10:26:35

alinuutza_81_23_11
Hero member

nu stiu ce sa zic de operatie, sper sa nu fie cazul.. oricum bafta!!! puss

#8 2008-05-01 10:27:51

micicutza
Banat

merci...tre sa ma ridic de pe scaun ca nu mai pot sta...plec la plimbarica prin birouri

#9 2008-05-01 10:28:26

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

mica... si eu am avut probleme anul trecut.. am inceput sa am scaun cu sange si m-am speriat... am ajuns la proctoline pana la urma...
uite ca si facut un topic legat de asta http://forum.anticonceptionale.ro/t7293 … nge--.html
si mai gasesti aici pareri http://forum.anticonceptionale.ro/t15108-hemoroizi.html

sunt pacatosi rau.. tata i-a tot lasat in stand by pana a ajuns sa piarda sange de i-a iesit anemie la analiza sangelui si s-a programat la operatii... ma rog, impropriu spus.. e o metoda de eliminare, folosita la proctoline si la clinicile particulare in general.. se intervine cam o data pe luna in cazul fiecarui hemoroid in parte... cica nu e nimic dureros, se foloseste tratament intre timp... baza e intr-adevar detralex si unguent special.
mai stiu o cunostinta care a ajuns la spital, la stat si s-a operat.. a stat o luna de zile in spital, s-a chinuit mult, mai ales dupa aia... si a dat spagi vreo 10 mil neutral
pe tata il costa 20 de mil, dar macar are certitudinea ca scapa si nu sta blocat prin spitale....

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#10 2008-05-01 10:33:18

micicutza
Banat

da vad ca proctoline e la fel ca proctomed...numai ca astia proctomed au si in galati...da cam tot asa e scorul insa e sigur ca scapi de ei?...si nu doare interventia sau ce fac ei acolo?...aaa si banii ii dai toti odata sau lunar la fiecare interventie?

#11 2008-05-01 10:48:56

senorita
Insomniac member

eu sunt din buc si nah.. am mers la astia ca erau mai cunoscuti. presupun ca fac treaba buna si-aia si-aia.
cica iti "garanteaza" ca scapi de hemoroizi daca apelezi la ei... dar cred ca e doar un acord verbal.. adik nu-ti da nimeni scris ca gata domne esti boboc dupa ce ai iesit de pe usa noastra...

tata e f sceptic si nu merge oriunde, ca n-are incredere, mai ales daca iti cer si o caruta cu bani... dar are un coleg care s-a vindecat acum cativa ani la aceeasi clinica urmand aceiasi pasi... si ajuns cu cutitul la os, a zis ca merita sa incerce..
a mai intrebat pe cineva care era in sala de asteptare si care se trata de cateva luni la proctoline si era multumit.. a zis ca nu mai are probleme...
in privinta banilor... a platit consultatia 35 ron (in mod normal e 70 ron, dar aveau astia oferta in luna aprilie), iar banii ii plateste in 4 rate.. cam 5 mil pe luna (ma rog, suma depinde de gravitatea si numarul hemoroizilor.. tata de ex are 4 "indivizi" care tb exterminati lol )
poti sa-ti faci si analize suplimentare dc vrei si e nevoie.. gen colonoscopie...

eu zic sa mergi la un control ca sa te lamuresti exact ce ai si cat e de grav si mai ales cat te costa..

Ready? Steady... Go!

#12 2008-05-01 10:51:38

micicutza
Banat

mersi...cu siguranta merg saptamana viitoare ca mor de durere...si nu e prima data cand se inflameaza

#13 2008-05-01 10:55:53

senorita
Insomniac member

bafta! smile
si eu te sfatuiesc sa mergi , mai ales ca stiu de la tata... de ani de zile se tot pacaleste cu creme... se ameliorau o perioada, apoi reveneau neutral

Ready? Steady... Go!

#14 2008-05-01 12:03:26

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

exista si servetele umede cara pt hemoroizi. le gasesti la farmacie.

mami de minuni hjarta

#15 2008-05-01 12:48:08

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Medicul i-a recomandat tatalui meu Proctolog si mi-a zis ca se simte mai bine.

Mica, m-am uitat pe proctomed.ro si am vazut ca unul din doctorii care lucreaza acolo e dr. Dorel Firescu. Nu stiu daca te ajuta, dar in urma cu cativa ani am fost operata de el si dr. Segal (alt doctor ft. bun, mai tanar decat Firescu...si extrem de cute smile ) de apendicita. tummenupp
Sa ma contraziceti daca gresesc, dar stiu ca operatia de hemoroizi presupune o perioada de recuperare lunga din cauza mediului umed, a bacteriilor etc.

#16 2008-05-01 12:50:22

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

asa e...ca orice operatie din zona respectiva...si eu am da mi-am zis ca sunt ai mei si nu operez nic big_smile plus ca sunt sanse sa recidiveze. ne-am obisnuit sa traim impreuna lol

mami de minuni hjarta

#17 2008-05-01 13:03:23

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

dap si noi convietuim de ceva vreme. m-am obisnuit si incerc sa ma grija. totusi, am aflat ca statul prea mult pe scaun poate favoriza aparitia lor. si cum noi cam stam multisor pe saun ar trebui sa facem si mai multa miscare. si un doctor din germania spunea ca nu are hemoroizi pentru ca strange fesele de cel putin 20 de ori pe zi. recomanda si celor cu probleme. au am cam ras la chestia asta dar, daca ajungi sa incerci ... lol sunt rezultate.

iubesc+Camelia+Matei

#18 2008-05-01 13:05:21

micicutza
Banat

pai da dar operatia asta nu e la cutit...spune ca te duci pe picioarele tale te trateaza si in doua ore iesi tot pi picioarele tale si nu iti afecteaza deloc viata de zi cu zi...sunt mai multe sedinte depinde de cati hemoroizi ai...si senorita zicea la fel cu tatal ei care deja a inceput tratamentul...
la metoda chirurgicala nici nu ma gandesc ca e iadul pe pamant dupa

#19 2008-05-01 13:07:32

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

pai ar trebui sa mergi sa vezi despre ce fel de operatiune e vorba mica. la fata locului culegi cele mai bune informatii

iubesc+Camelia+Matei

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.