homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O problema delicata si rusinoasa :)-3

#39 2008-05-01 18:21:20

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

Re: O problema delicata si rusinoasa :)

http://www.archives.gov/exhibits/powers_of_persuasion/its_a_womans_war_too/images_html/images/we_can_do_it.jpg

#40 2008-05-01 19:49:15

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

rotfl e si asta un necaz lol

iubesc+Camelia+Matei

#41 2008-05-01 20:41:02

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

mama ca si pe mine ma rupe problema asta
de cand beau ceai antiadipos am mai scapat

#42 2008-05-01 21:30:34

ET
Addicted member
Inregistrat: 2007-04-20

I'm warning me! lol
Sa trecem la problema delicata si rusinoasa a Micai.

#43 2008-05-06 19:48:21

bip_bip
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-30

iata ca am ajuns si aici. de cateva zile  dupa ce merg la baie pe hartie e putin sange.. azi a fost mai mult. mi-am luat inima in dinti si m-am examinat. am gasit doua inflamatii..cred eu.. destul de mici dar care clar nu au ce cauta acolo. mi-a fost clar ca am hemoroizi mai ales ca mama exact in ultimele zile imi spunea ca iar i-au aparut.(daca stau sa ma gandesc a inceput ca in acelasi timp desi ea cat si bunicul au antecedente ).
eu sunt obosita psihic... am streptococ de grup A in gat, am o rana pe col si hpv. singurul lucru care ma ingrijoreaza acum e sa nu se raspandeasca  verucile si in anus. mentionez ca inflamatiile pe care le-am observat azi nu au nimic in comun cu verucile ..si din informarea mea (traiasca google) sunt destul de probabil hemoroizi.

in primul rand ce ar trebui sa fac? am preponderent scaune dificile desi mananc mai mult salate de vreo 2 luni. sa ma duc la doctor? chiar m-am saturat  de toate controalele...
va rog sa-mi dati niste sfaturi in privinta alimentatiei, si posibil a unor remedii homeopatice.

scuze ca am scris atat de mult...

Publicitate

loading...

#44 2008-05-07 12:12:51

nana.lili
Full member
Inregistrat: 2006-10-30

Eu am fisuri anale 3 mari. Acum vreo 3 ani m-a vazut dr. Popescu la Pol. Batistei. Daca mai este acolo merita sa-l vizitati. E in varsta si fost chirurg parca la Urgenta. Mi-a facut o xilina in anus sa amorteasca muschiul vreo 2 zile. Am retete pt diferite creme dar la mine functioneaza urmatoarele: apa, ceai pana la 9.30 apoi salata de fructe cat de multe, fulgi de grau, orz, secara, porumb cu iaurt cam pe la ora 14, ceai si apa din plin, spanac chior fiert si lasat cu zeama multa cand ajung acasa, eventual tot felul de legume crude si frunze verzi cand si cum apuc si iar ceai si apa din plin pana la maxim o ora inainte de somn. Dupa cateva zile ar trebui sa iasa o "balega" moale si spre verde. Sa nu-si inchipuie cineva ca se slabeste mancand asa sau ca iti lipseste ceva din alimentatie. Cand si cand mananc si cate un ou, branza, ceva peste, zilnic cana cu lapte, rar ciocolata...altceva NU! Adica nu categoric la carne, mezeluri, delikat, seminte sau fructe tari, tecile de fasole zgarie, boabele de porumb ies aproape intregi; eu macin cu rasnita nucile si alunele crude; nu sare sau condimente, alimentele in stare naturala au toata sarea de care e nevoie; nici vorba de conserve sau ceva iute. Si n-am murit de vreo 2 ani, n-am slabit, din contra. Daca durerile sunt destul de mari si ambitia trebuie sa fie la fel.
Scaunul este "ceas" la maxim 5-10 min dimineata dupa ce deschid ochii, apoi spalat in cada NU sters cu hartia. Supozitoare Carpicon seara si dimineata la plecare. Intr-o vreme ma ungeam cu unguent (nu crema) cu galbenele inainte de scaun...pentru ca nu poti sa dai cu unguente cu antibiotice toata viata si nici sa bei ceai de crusin la nesfarsit...
Primul chirurg care m-a vazut la Coltea mi-a dat detralex si un amarat de unguent si mi-a facut programare la operatie clasica la o luna de la prima vizita. Stateam pe colac si nu puteam nici sa merg macar. Au trecut 3 ani de atunci ...si ....mananc spanac 2-3 zile pe saptamana si am "abonament" la Carpicon...succes si multa ambitie...scapi de gatit si vei descoperi in sfarsit gustul real a ceea ce mananci...

#45 2008-06-17 13:30:26

kamynet
New member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-04-17

Pt.  hemoroizi sunt foarte bune baile de sezut in ceai de coada calului.

Ultima oara a fost editat de kamynet (2008-06-17 13:31:11)

#46 2008-10-02 17:04:57

adinutza10
New member
Inregistrat: 2007-08-20

micanarcisa a scris:

pai crema folosesc procto glivenol si combin cu supozitor...

am auzit ca nu e bine sa-i operezi ca e naspa insa am aflat de o clinica unde ii opereaza cu infrarosu si ca prin minune are sediu si la galati...insa mi-e teama una la mana si e si cam costisitor..vreo 600 de euroi
http://www.proctomed.ro/index.htm
i-as opera insa toata lumea zice ca faci rau daca ii scoti ca apar altii
cand plec de la munca oricum cumpar pastilutele astea

si eu tot din galati sunt, iar mama mea, kre avea de cativa ani probleme cu hemoroizii, s-a hotarat sa se duca la proctomed. acum mai are putin si scapa d toti uratii. :f?rbannad: Nu se face nici o interventie chirurgicala, pur si simplu se pun niste "inele" (nush exact ce sunt) la baza hemoroizilor, kre ii "sugruma" pana cand cad singuri. oricum, ideea e k, p langa partea care se vede la suprafata, ei au o continuare in interiorul anusului, si inelele acolo se pun. In pret e inclusa si o colonoscopie+o echografie. Medicii de acolo sunt super amabili, tratamentul(adica cremele) ti-l dau tot ei. cel mai bine ii tratezi din timp, pt k, netratati, in timp pot duce la cancer de colon.

#47 2008-10-09 23:07:20

Jessie
Platinum member
Inregistrat: 2008-10-08

Mai am si eu probleme cu hemoroizii si am luat Detralex (care din pacate se da numai cu reteta, mai rar gasesti o farmacista draguta careia sa i se faca mila de tine:) ) si m-am "unguentat" cu hemorzon. Mie una mi-a facut bine unguentul desi am auzit ca este mai slab. Incerc sa mananc supe, mai putine prajeli (desi as devora non stop cartofi prajiti si alte cele) si in general evit mancarea care baloneaza si constipa. Cum o iau pe aratura hemoroidul tzusht si profita de situatie. smile
Cred ca pt cazurile mai grave un consult de specialitate nu ar strica.

"Excelenta morala este un rezultat al felului in care traim. Devenim corecti, facand fapte corecte, devenim temperati comportandu-ne temperat si devenim curajosi facand acte curajoase." - Aristotel

#48 2010-09-19 21:22:13

IulianaS
Membru
Inregistrat: 2010-09-19

alinuutza_81_23_11 a scris:

nu stiu ce sa zic de operatie, sper sa nu fie cazul.. oricum bafta!!! puss

Eu i-am purtat 10 ani si s-au agravat pentru ca nu beam apa decat foarte putina, stateam foarte mult pe scaun si mancam in general de la fast-food. Si uite asa m-am pricopsit cu o gasca de hemoroizi, foarte durerosi si sangerosi. I-am rezolvat pe toti cu cam 500 de euro la Proctoline. Ma duceam o data pe saptamana, imi aplica cate un inelus pe fiecare si apoi pleacm din nou la servici. I-am dus pe picioare pe toti si nici nu a durut foarte rau, dacat vreo 2-3 ore dupa aplicarea inelului. Cica acum ar fi si mai ieftin - eu am fost acum 3 ani.
Pana acum nu am mai avut probleme cu ei, ideea e sa incerci sa-ti schimbi putin dieta: multa apa (eu nu consumam decat maxim jumate de litru/zi) si multe fibre, evita ceea ce este iute si piparat.
Daca problema e dureroasa, pot sa iti recomand si o perna pentru hemoroizi (www.pernehemoroizi.weebly.com) pe care nu o prea gasesti in alta parte - eu am luat 2 - pentru mama si pentru o ruda de-a mea (a fost si mai ieftin transportul).
Multa sanatate si sa ne auzim de bine!

#49 2010-09-20 00:14:42

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Poti sa ai hemoroizi si sa nu te doara? si nici sa nu ti curga sange hmm ?

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.