|
Nu esti logat.
Vreau pisic mic-2#20 2008-05-01 20:52:12
Re: vreau pisic mic
da, cam asa e. multa lume zice ca vrea uun pisic asemanator "albastru de rusia" dar defapt se refera la british shorthair. Sunt doua rase de pisici diferite . culoarea e la fel. albastru de rusia este mai supla, si cu urechile mai mari, iar british e mai pufoasa si mai dragutza (din punctul meu de vedere) Offline #21 2008-05-01 20:52:58
Re: vreau pisic micET de obicei se poate in orice zona a tarii. se gasesc anumite metode de transport. dar totusi, din ce oras esti? Offline #22 2008-05-02 00:03:08
La albastre de rusia intra pe siteul crescatoriei de albastre de rusia Cendre De Roses: http://www.cendre-de-roses.ro/home.php Poti vedea poze, mai multe informatii si daca te intereseaza ia legatura cu proprietara crescatoriei si cand va avea un pui disponibil vei putea cumpara (in functie si de cerintele tale...daca vrei ca pet, pentru expozitii, difera si de premiile castigate pana acum de parinti). Oricum, ai grija ca o pisica de rasa costa...la albastre nu stiu exact cat ajunge pretul, asta vei discuta proprietara crescatoriei, dar din cate stiam un pet costa in jur de 300-400 euro. Iar animalutele vandute in pet-shop-uri sau prin anunturi nu prea cred ca sunt de rasa (desi la pret nu-s mai ieftine). Eu am mai vorbit cu crescatoare de pisici pe un forum de animale de companie....si inca de inainte de a se naste puii, in mare parte au clientii lor care vor puii...asa ca nu au nevoie de anunturi pe net, ziare sau ajutor de la pet shop-uri ca sa dea puii... Ma refer la crescatoriile serioase, ale caror pisici participa la expozitii, castiga premii si sunt recunoscute. Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-05-02 00:09:38) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #23 2008-05-02 00:37:08
Re: vreau pisic micufff..ador pisicutzele.pisu meu il am de la o vecina. cand a mers sa arunce gunoiul a gasit o punga cu 6 pisoi ff mici si i-a fost mila si i-a luat. i-a crescut pe balcon, le-a dat lapte cu seringa. acum unu e la mine. e un norocos si jumatate. intr-o zi cand a iesit taikmiu afara (stau la casa) l-a gasit la poarta plin de sange, calcat de o masina. i-a fost mila si a rugat un vecin sa il duca. dupa 2 zile m-am trezit cu pisu acasa, teafar, numa ca se cam dezechilibra . si-a revenit repede. acum e ditamai golanu Offline #24 2008-05-02 02:12:57
pai daca a facut 6-7? cum sa ii iau pe toti.Nu pot,maxim 2 ca vreau sa ii tin in casa mai mult si nu pot face crescatorie. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline Publicitateloading...
#25 2008-05-02 10:47:26
Re: vreau pisic micdaca as sta la casa as aduna toate animalutele care imi ies in cale iubesc+Camelia+Matei Offline #26 2008-05-02 11:33:20
Re: vreau pisic micdelilah, tin sa te contrazic...am avut eu un motan, tom, care era persan...asa pisoi n-am mai vazut...eram foarte mica cand a murit, dar imi povestea mereu bunik despre el...l-a avut vreo 10 ani, daca nu mai bine...era extraordinar de jucaus si de afectos, eu il trageam mereu de coada si mereu a suportat, in schimb era destul de ingamfat ptr k era tare frumos si impunator, ii placea sa se intinda pe terasa si sa stea cat mai aproape de margine sa-l admire lumea care trecea...si tot timpul se auzea "mama ce pisoi" etc...si cand i se parea lui ca-l lauda careva, incepea sa se intinda lenes si sa se dea in spectacol... Offline #27 2008-05-02 14:58:00
Albastra de Rusia si British Short Hair sunt 2 rase diferite. La British sunt mai multe variante de culori (unul din ele e chiar pisicuta din reclama de la Whiskas, deci un fel de tigrat sau poate avea doar o singura culoare). Iar la pret depinde de rasa ( plus ce parinti are puiul,cate premii au castigat parintii, pentru ce il vrei...daca pet sau vrei sa ai drept sa imperechezi puiul, astfel putand sa-ti incepi propria crescatorie...etc...nici eu nu ma pricep prea bine). 1000 euro nu cred ca poate cere cineva pe un pisic pet (adica pe care il vrei doar ca animalde companie), dar daca vrei sa faca pui, astfel putand si tu la randul tau sa iti incepi o crescatorie si sa iei bani din vanzarea viitorilor pui, e normal sa fie mai scump. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #28 2008-05-02 16:29:32
Re: vreau pisic micam vazut un anunt pe www.pisici.ro scria ca da gratuit pisicuti albastru de rusia ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #29 2008-05-02 19:07:16
Re: vreau pisic micOfer spre adoptie pisoiasi Albastru de Rusia Offline #30 2008-05-02 21:56:39
Re: vreau pisic micam vazut si eu dar persoana e din bucuresti...pana la iasi...e drum lung tare si daca pisicutii sunt mici....nu prea cred ca e vreo sansa sa ii primesc Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #31 2008-05-02 23:34:34
Re: vreau pisic micauzi... da la mall jos, la parter, la pet shop ai fost? acu vreo luna-doua maxim aveau acolo niste frumuseti de pisoi... nu erau albastra de rusia, dar tot pe acolo dadeau.... o nebunie..... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #32 2008-05-03 08:58:55
Re: vreau pisic micam fost acum vreo 3 zile in Iulius la parter , langa kidsland si erau si pisoiasi "albastri" aveau niste urechi micutze de tot...tare scumpi mai erau doamniiiii! Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #33 2008-05-03 13:33:46
Re: vreau pisic miccrezi ca pisicutele alea is asa ieftine? alea cu urechile pleostite sunt british...costa mult o pisica la pet shop. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #34 2008-05-03 14:40:56
Re: vreau pisic miceu am vazut pisicuta birmaneza f draguta si costa 300 RON. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #35 2008-05-03 16:08:23
Birmaneza nu exista ca si rasa. Rasa se numeste sacra de birmania si in Romania exista doar un singur exemplar din acea rasa, un motan castrat. In rest...toate birmaneze nu sunt de rasa...ci doar niste pisici care seamana accidental cu o sacra de birmania la culoarea blanitei...si astfel si-a primit numele. Decat sa dai 300RON pe o pisica "birmaneza" mai bine cauti sa iei una gratis (tot birmaneza, dar de la cineva care nu face afacere din vanzarea pisicilor). Intr-adevar sunt foarte draguti (doar si eu am un motanel birmanez pe care il iubesc la nebunie)...dar mi se pare cam mult sa dai pe o pisica pe care din alte parti poti sa o iei gratis....eventual le gasesti si prin spatele blocului. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #36 2008-05-03 18:27:47
Re: vreau pisic micsincer acuma,eu nu am vazut pisicute birmaneze in spatele blocului,decat care aveau stapani,dar asa vagaboande chiar nu sunt,poate f rar daca se pierd sau eu stiu.Si sunt diferite de pisicutele noastre care nu sunt de rasa.Si chiar nu cred ca nu exista rasa birmaneza. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #37 2008-05-03 18:37:21
Re: vreau pisic micnici eu nu stiam pana nu am avut motanelul si datorita lui am cautat pe site-uri si forumuri de pisic si...am aflat multe. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #38 2008-05-03 18:42:36
Re: vreau pisic micIn legatura cu "birmanezele " noastre. Tocmai se plangea o vecina ca la o prietena de-a ei trebuie sa ii fete 3 pisici "birmaneze" si nu stie ce sa faca cu puii. Daca ii da ii da pe gratis. Sunt multi care doneaza "birmaneze", trebuie doar sa cautati Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|