|
Nu esti logat.
Vreau pisic mic-3#39 2008-05-03 18:55:56
Re: vreau pisic micdia_aid de unde e acea prietena?...sper macar sa fie aproape de iasi Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #40 2008-05-03 19:01:26
Re: vreau pisic mic
Andra, crede-ma....nu exista rasa birmaneza. In mod normal rasa se numeste Sacra de Birmania...birmaneza li se zice pisicilor de la noi cu point (adica cu fata si picioarele mai negre si restul corpului bej)...indiferent daca are blanita lunga sau scurta. Bine inteles ca poti sa zici mai pe scurt birmaneza la o sacra de birmania...dar...la cat de rare sunt, nimeni nu va zice ca are o pisica birmaneza (care se intalneste peste tot) ci o pisica de rasa Sacra de Brimania. De ce crezi ca nu a fost la expozitie (cea care a fost la noi in bucuresti pe 12 aprilie) nici o pisica "birmaneza" daca exista rasa? Au fost persane, albastre de rusia, norbegiene de padure, ragdoll, bengal, brithish shorthair, devon rex, siberiana, maine coon, Spyhnx, orientale, exotice (unii crescatori au venit din alte tari pentru a participa la expozitie)... birmanezele (care sunt mai des intalnite decat rasele care le-am zis) nu au fost prezente. De ce? Pentru ca nu-s de rasa...nu exista rasa... Nici o birmaneza nu va avea pedegree (indiferent ce scrie veterinarul pe carnetul de sanatate...si mie mi-a scris rasa birmaneza pe carnetulul motanului...dar fara pedegree nu voi putea sa ma duc la expozitie... un veterinar nu poate spune carei rase apartine pisica, ci arbititrii care sunt prezenti la expozitii si se pregatesc ani intregi ca sa cunoasca caracteristicile rasei si sa le poata nota corect). If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #41 2008-05-03 19:11:22
imi pare rau, sta pe langa baia mare Offline #43 2008-05-03 20:22:08
Re: vreau pisic miceu aia ce am vazut-o era 300 RON,nu euro.De aia am zis ca nu mi se pare mult.Eu stiam ca exista rasa birmaneza.Atunci siameza intra in aceiasi oala?pt ca seamana... ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline Publicitateloading...
#44 2008-05-03 20:29:55
Re: vreau pisic michttp://www.petshop-online.ro/product_th … &h=150 Offline #45 2008-05-03 20:32:19
Re: vreau pisic micpfu,da urate mai sunt ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #46 2008-05-03 20:34:12
Re: vreau pisic mic depinde de placerile fiecaruia. sunt care le adora.. Offline #47 2008-05-03 20:54:35
Re: vreau pisic micam vazut la cineva si pisica din aia ce nu avea blanita,vai doamne alea sunt urate rau de tot.Nu as pune mana pe una din aia nici sa ma plateasca cineva ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #48 2008-05-03 20:57:47
Re: vreau pisic micstii cum sunt cainii chinese crested ? nu au par numai pe labutze, bap si coada. dar oricum sunt scumpici.pisicile fara blana nici mie nu imi plac deloc! Offline #49 2008-05-03 20:59:18
Re: vreau pisic micde caini fara par nu am auzit.Dar sunt aia ce le atarna pielea pe ei,nici aia nu imi plac deloc.Yah ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #50 2008-05-03 21:08:54
Re: vreau pisic mic http://www.pups4sale.co.nz/chinese_cres … r_sale.jpg Offline #51 2008-05-03 21:10:41
Re: vreau pisic micmie nu ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #53 2008-05-03 21:30:36
Aa...scuze, nu am citit bine. 300 RON mai merge. Rasa siameza exista....si seamana dar conteaza lungimea blanitei (la siameze e mult mai scurt parul). Dar daca nu are pedegri, tot nu e de rasa (indiferent daca seamana perfect cu o siameza sau nu).
Si inca niste siamenze de tip nou, care mie sincer nu-mi prea plac...mi se par prea slabe, prefer cele clasice: Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-05-03 21:32:53) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #54 2008-05-03 21:34:40
Re: vreau pisic micmie imi place tipul vechi ("clasic") Offline #55 2008-05-03 21:40:03
Re: vreau pisic micera in mall british cu 13milioane...nu dau eu atatia bani pe o pisica.am gasit una gri tigrat...un fel de corcitura...e super.maine o iau in primire.o sa ma duc sa ii iau tavita si papica...si am sa pun poze cu el. va multumesc pt ajutor Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #56 2008-05-03 21:43:48
Re: vreau pisic micwai da urate mai sunt ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #57 2008-05-04 06:22:20
Re: vreau pisic micaoleu zici ca e liliac VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|