|
Nu esti logat.
As vrea sa renunt...-2#20 2008-05-03 00:50:04
Re: as vrea sa renunt...alergia la latex se manifesta prin usturimi si inflamare a vulvei...plus ca am rana pe col de la prezervativ...nici eu nu ma lubrifiez cu prezervativ, e nasol rau Offline #21 2008-05-03 01:00:53
Re: as vrea sa renunt...
cum sunt alea?? se gasesc in comertz? acum am auzit prima oara :-? ^__________________ [ ]___________________^ Offline #22 2008-05-03 02:27:46
Re: as vrea sa renunt...
migrene - trebuie cautata o cauza daca sunt f dese si mai ales puternice...pilulele nu au asa "puteri" happy with him...inlove with him... Offline #23 2008-05-04 00:13:07
Re: as vrea sa renunt...da, crys... adevarul e ca nu ma dau in figuri sau ceva...de cand iau ac mereu sunt in stari de depresie (desi nu am nici o problema pe suflet sau ceva), sunt slabuta si m-am bucurat ca m-am ingrasat putin, insa sunt PLINA de celulita, asta numai de cand iau ac (am mai multa celulita decat mama), in ciuda faptului ca alerg, fac gimnastica multa (de vreo 2 ani de zile)...anul trecut in vara aveam picioare super, acum mi-e rusine sa ma imbrac in fusta, candidoza imi mananca zilele, nu am chef de sex...oare merita? Offline #24 2008-05-04 00:33:22
Re: as vrea sa renunt...doar tu poti raspunde la intrabarea asta...si oricum mie mi se pare ca decizia e luata...imi e putin greu sa cred ca nu exista si anticonceptionale pt tine...sau poate nu ai dat peste medicul bun...oricum vad ca esti hotarata...asa ca sfatul meu ar fi sa cauti acele prezervative fara latex de care vb fetele (dar atentie ca din cate am inteles sunt mai sensibile) pt ca in primele luni nu vei putea folosi metoda calendarului...sau sa mergi pe spermicide+coitul intrerupt (dar mie mi se pare umpic riscant si asta...si cam frustrant)... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#25 2008-05-04 00:44:43
Re: as vrea sa renunt...nu sunt chiar asa hotarata ba vreau, ba nu vreau... unul mi-a dat marvelon, altul novynette, o ginecoloaga yasmine pt chist...deci din septembrie tot schimb ac...mai am o pastila din a doua folie de yasmin...oare e perioada de acomodare? incerc sa ma controlez in ceea ce priveste starea de spirit, dar cum naiba scap de celulita? Offline #26 2008-05-04 00:47:49
Re: as vrea sa renunt...eu zic sa-i mai dai o sansa la yasmin...macar o luna, 2...ca sper ca nu degeaba se numeste contraceptivul starii de bine ...si de celulita....hmmm...sport zici ca faci...creme banuiesc ca ai apa bei? macar 2l? happy with him...inlove with him... Offline #27 2008-05-04 00:50:13
Re: as vrea sa renunt...uite apa nu prea beau...nici creme nu am incercat, dar nu prea am incredere, oare merge cu ele? Offline #28 2008-05-04 00:53:13
Re: as vrea sa renunt...eu zic sa incerci sa bei mai multa apa (dar atentie daca ai un regim bogat in sare incearca sa reduci)...si eu sincer am fost multumita de crema de la nivea (nu se vede decat daca strangi )...bine ca eu mai nou sunt puturoasa si sport ciu-ciu...dar combinate (crema si sport) cine stie? happy with him...inlove with him... Offline #29 2008-05-04 00:56:28
Re: as vrea sa renunt...pai si la mine numai daca strangi se vede...dar o urasc! cred ca de aia am stari depresive Offline #30 2008-05-04 00:57:29
Re: as vrea sa renunt...mai sti? mai in gluma mai in serios e un factor de stres...si din cate vad la tine e cam mare happy with him...inlove with him... Offline #31 2008-05-04 00:58:19
Re: as vrea sa renunt...se face si din cauza stresului si e si factor de stres...mama ma-sii Offline #32 2008-05-04 00:58:54
Re: as vrea sa renunt...in concluzie: e greu sa fi femeie happy with him...inlove with him... Offline #33 2008-05-04 05:42:06
Re: as vrea sa renunt...da greu e sa fi femeie eu si inainte sa iau ac.aveam celulita dar decand iau sa accentuat si mai tare mai ales pe popou si in + mi-au aparut vergeturi cred niste firioase albastrui rosiatice pe popou si 203 mai sus de genunchi stie ceneva ce sunt vergeturi cumva? ma deprim mai ales ca sunt slaba si am celulita .ce sa fac ??? mai bine zis ce crema sa folosesc?si ce sport sa fac? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #34 2008-05-04 11:16:49
Re: as vrea sa renunt...asa si eu...slaba, cu corpul modelat, am avut mereu grija de mine, dar m-am umplut de celulita...evil sincer nu prea am incredere in creme...cat despre exercitiile fizice, nici astea nu prea ma ajuta...fac genoflexiuni, alerg, nimic am sa incerc sa beau multa apa, sa mananc mai sanatos...nu stiu Offline #35 2008-05-04 13:58:51
Re: as vrea sa renunt...da evil alea sunt vergeturi...mananca mai sanatos, probabil ai facut din cauza alimentatiei...bea apa, cel putin 2 l pe zi si ia-ti o crema buna cu care sa te masezi. cu toate ca eu incremele astea pt celulita nu prea am incredere. #36 2008-05-04 14:01:51
Re: as vrea sa renunt...andra de cateva luni manac mai sanatos acum ma las si de cartofi parjiti.vreau sa fac si sport ceva pt.ele dar nu stiu.vreau si o crema dar sunt ataea ca nu stiu de care sa imi cumpar vreau pt.vergeturi ceva bun? dar asa apar ele pe pulpa? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #37 2008-05-04 14:22:18
Re: as vrea sa renunt...pai lasa cartofii aia prajiti mai rpd daca vrei sa nu mai ai celulita #38 2008-05-04 14:37:05
Re: as vrea sa renunt...si eu am vergeturi urate aparute in timpul sarcinii si nu mai pot scapa de ele...m`am dar cu creme si tot degeaba...cred ca importanta este elasticitatea pielii... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|