homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

As vrea sa renunt...-3

#39 2008-05-04 14:39:09

andrutza
Vizitator

Re: as vrea sa renunt...

pai trebuia sa te dai in timpul sarcinii cu creme...ca sa o histratezi si sa-i redai elasticitatea...de asta tb folosite cremele constant in anumite zone si mai ales cand ai probleme.

#40 2008-05-04 14:44:52

anka9mai
Hero member
De la: Iasi
Inregistrat: 2008-03-28

stiu ca trebuia in timpul sarcinii si daca nu m`am indurat de pretzul lor cam piperat (peste 150 ron una buna ) acum suport consecintele sad

pc  pc

#41 2008-05-04 14:45:57

andrutza
Vizitator

da...sad macar cu ulei de masline trebuia sa te dai

#42 2008-05-04 14:50:48

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

andrutza a scris:

pai lasa cartofii aia prajiti mai rpd daca vrei sa nu mai ai celulita smile
principalul factor in formarea vergeturilor este indubitabil orice schimbare brusca a volumului corporal, indiferent daca este sau nu aparuta la pubertate, datorita unui regim alimentar drastic sau in timpul sarcinii. Exista de asemea, circumstante mai putin frecvente ce conduc la aparitia acestui fenomen : o disfunctie a glandei corticosuprarenale ce produce hormonii de stres, tratamentul prelungit cu creme ce contin corticosteroizi( folositi frecvent la tratarea bolilor cum ar fi eczema, psoriazis) sau factori genetici.
Pt vergeturi sunt indicate cremele, mai ales ca u le ai vinetzii, deci in primul stadiu al lor si mai poti face ceva...dar sunt cam scumpe cremele astea, oricum isi merita banii si te tin si destul de mult...de la galenic ti-as recomanda gelul pt vergeturi sau mai e si mustela...mustela n-am folosit ca sa-ti zic cum e, dar am auzit mamici insarcinate care folosesc...eu am doar gelul pt sani de la galenic si intr-adevar e f bun si am auzit multe fete multumita de produsele din gama asta.
N-are treaba sportul cu vergeturile, degeaba faci...o data ce ti-au aparut greu mai scapi de ele...poti doar sa le atenuezi cat sunt rosiatice...dupa ce s-au facut albe adio...sunt tratamente la cosmetica, alea mai ajuta sau laserul dar tot asa in faza incipienta.

andra eu am luat cateva kg. in plus si mai am de gand sa mai pun cateva cred ca de asta s-au accentuat acum! ma las de cartofo promit lol.poti sa imi spui un pret totusi ca sa scap de ele nu conteaza banii.macar de astea ca am si albe din pacate sad

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.