|
Nu esti logat.
Gratuitati-2#20 2006-07-18 11:42:34
Re: Gratuitatiralu_nico....intrebarea aceasta a alexiei primise raspuns de foarte multa vreme, de altminteri a si fost de mult la cabinetul cu pricina....uita-te la data in care a fost postat mesajul ca sa-ti dai seama daca el mai asteapta sau nu raspuns Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #21 2006-07-26 08:57:48
Re: Gratuitatidoctoressa imi poti recomanda pe cineva la maternitatea giulesti? te rog frumos Offline #22 2006-07-26 09:17:52
Re: Gratuitatibuna....am si eu o intrebare: stiti cumva un centru de planning din bucuresti de la care pot sa primesc Novinette? multumesc anticipat Offline #23 2006-07-26 09:21:08
Re: Gratuitatimaria andreea..doctoressa este in concediu My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #24 2006-07-26 09:22:16
Re: Gratuitatibella vrei sa primesti Novynette gratuit? ca din cate stiu eu (nu sunt sigura insa) nu se afla pe lista de gratuitati Ultima oara a fost editat de Infinity (2006-07-26 09:27:51) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline Publicitateloading...
#25 2006-07-26 09:43:21
Re: Gratuitatimersi de raspuns infinity .... s-ar putea sa ai dreptate Offline #26 2006-07-26 09:53:59
Re: GratuitatiUite s-a mai discutat aici ceva : http://forum.anticonceptionale.ro/viewtopic.php?id=249 My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #27 2006-07-26 10:20:44
Re: Gratuitatidap... eh merita sa incerc. oricum nu sunt asa de scumpe :-* mercic pt promptitudine Offline #28 2006-07-26 10:26:10
Re: Gratuitatisunt 140 de mii A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #29 2006-11-22 16:07:24
Re: GratuitatiDoctoressa, unde o pot gasi pe dr Mihaela Tudor?...un contact, un nr de tel, ceva? Offline #30 2006-11-22 16:11:58
Re: Gratuitatila cabinetul de planning de la spitalul din Codlea....aveam un nr. de tel dar nu il mai gasesc, sorry Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #31 2006-11-23 15:52:03
Re: GratuitatiAm fost......e draguta DR Tudor.. Ultima oara a fost editat de pink_brain (2006-11-23 15:54:42) Offline #32 2006-11-23 16:33:45
Re: Gratuitatie foarte draguta...si foarte priceputa....cind mai mergi spune-i toate bune din partea mea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #33 2006-12-31 03:16:11
Re: Gratuitatisarutmana..am si eu o rugaminte la dumneavoastra..ma numesc gabi am 19 anii iar prietena mea are 16...sunt q ea de 2 anii insa aqm o luna am faqt dragoste prima data..nu nema protejat insa am avut grija...lipsa d eprotectie nu a fost datorita faptului k nu am vrut ins apt ea erea greu sa ia anticoceptionale la vartsa eii ..sa se duk la ginecolog....:(..iar eu si va spun sincer nu am agsit prezervative potrivite in diametru..nu e o gluma nu nimiq am incerkt tot ce e pe piatza insa nimik nu a mers..cea mai mare marime erea 56 mm diametru si ereau mult prea mici....aqm o saptamana sa intamplat sa nu ma retrag la timp:( iar eii ai intarziat ciclul..sie sigura k a ramas insarcinata:(..nu stiu ce pot afce simt k mor si eu si ea suntem distrusii regretam totul..insa e prae atrziu pt regrete..am aflat d eo pilula insa prea tarziu am inteles k in cel mult 72 d eore se putea lua.:(..aqm ea ameninta ca se sinucide de frik parintiilor eii..nu stiu ec sa fac va rog ajutatima...o iubesc mai mult deqt viatza mea si regret kn nu nema gandit inainte..si enma lasat condusii de alte chetsii:(.....aqm nu stiu ecs a fac...ea este eleva ..eu sunt la fac....nu stiu ec trebuie faqt..am inteles k avortul este singura solutie avand in vedere k a treqt in jur de o saptamana jumate de qnd sa intamplat..spunetimi si mie unde trebuie sa merg.. ce sa fac...nici banii nu am ma simt k ultimul om ...mas omora dak sar intampla ceva rau sau ar afla parintii eii..: va jurr..nu ma gandesc la bani sau la altceva insa chiar sunt intro situatie grea aqm va rog spunetime ce trebuie sa fac unde sa ma duq....mi-e frik dc ar afce ea de frik parintiilor..va rog ma nevoie d eun sfat....va multumesc anticipat palma dupa palma asta te intareste si asteptii belele zambind smechereste Offline #34 2006-12-31 07:01:37
Re: Gratuitatioooof...! daca are ciclul regulat,si trebuia sa i vina,insseamna ca acum o saptamana nu era in perioada fertila..deci e posibil sa nu fie nimic.! ia i un test d sarcina! nu e scump,pana in 100.000....si fii langa ea! e posibil sa nu fie nimic! daca totusi e...vorbeste cu un ginecolog,neaparat! e mai bine sa faca avortul cat mai repede..ca sa nu fie nevoie de chiuretaj...oricum e traumatizant, mai ales la 16 ani..dar la chiuretaj e si mai rau! si pe bune, eu iau antibebe d la aproape 16 ani si n am nimic..nu merita sa riscati atat! cat despre bani...nu stiu exact cat costa, dar o sa incerc sa te ajut! si sper sa nu fiu singura d pe forum... ia un test cat poti d repede si daca e pozitiv (desi e cam devreme , nu a trecut dkat o saptamana) spune mi..adresa mea d e mail e melody_2829@yahoo.com ...da mi un mail cu adresa ta (sau vorbim pe messenger), o sa ti trimit banii prin posta! acum calmati va, nu i totul pierdut! Ultima oara a fost editat de Melody (2006-12-31 07:02:42) Cocorosie! Offline #35 2006-12-31 09:43:02
Re: Gratuitatirugaminte:incearca sa scrii si tu romaneste,ne este destul de greu sa citim ce scrii.apoi,cate zile i-a intarziat?mai mult de 7?dc da, ia un test de sarcina cum a zis si melody si veti avea un raspuns sigur.poate ca ii intarzie si de la stres.ne-ar ajuta f mult sa stim cat dureaza ciclul ei ca sa putem sti sigur dc era sau nu in perioada fertila.dc ati scpat de data asta,fuga la planning si luati pastile,se dau gratis pt elevi si studenti. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #36 2006-12-31 10:30:38
Re: Gratuitatimai intai te calmezi. ea e sigura ca a ramas insarcinata pentru ca e cea mai mare frica a ei. vad ca acum esti offline, deci nu putem purta un dialog. Nobody home Offline #37 2006-12-31 13:37:09
Re: Gratuitatisarutmana din nou astazii os a vorbesc cu ea si o sa cumpar un test de sarcina..sper sa iasa negativ:(...dar dak nu nu stiu ce pot sa fac...ea ese de parerea k sa intamplat aqm 2-3 saptamnaii si de aceea nu ia venit aqm..trebuia sa i vina pe 28 cel tarziu ..nu mai stim ce sa facem imi este foarte frica d de ractia eii am vb q ea toat noaptea la telefon si nu se putea oprii din plans...vreau sa va multumesc din toata inima nu credeam k voii agsii persoane care sa ofere o mana d eajutor un sfat cuiva pe kre nu cunoaste nu stiu daca va datii seama sau nu insa prin asta salvatii doua vietii..va mulumesc inca o daat si o sa va tin la curent dupa ce iau testul....vreau sa doresc tuturor un an nou fericit ca al meu ma indoiesc ca va fii.....inca o data va mulumesc enorm palma dupa palma asta te intareste si asteptii belele zambind smechereste Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|