homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gratuitati-4

#58 2007-01-03 22:31:40

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

Re: Gratuitati

in pacate, uneori este singura varianta. si nu cred ca exista vreo femeie care sa faca asta si sa ii placa...

Nobody home

#59 2007-01-03 23:12:50

Diana
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-03-23

Offf....eu n-am decat 100.000...sad oricum, va tin pumnii, sa iasa totul bine! Fii alaturi de ea! Daca e nevoie, spune-i sa intre aici, poate o ajutam si noi cu niste vorbe bune...

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#60 2007-01-04 12:14:30

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

avortul fara acordul parintilor e ilegal. Trebuie sa stie gabriel dar si prietena lui ca, daca se intimpla ceva, daca face vreo complicatie postoperatorie, alaturi de medicul care face avortul va intra in puscarie si gabriel(parintii fetei vor afla daca apare vreo complicatie). Sfatul meu sincer e ca, asumindu-si responsabilitatea pentru propriile fapte, gabriel sa ia fata de mna si sa mearga sa vorbeasca cu parintii ei.
Sunt de acord cu avortul in atare situatie insa nu si cu ilegalitatile

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#61 2007-01-04 22:02:00

gabriel
New member
Inregistrat: 2006-12-31

sarutmana as vrea sa spun  k mie nu imi este frik de responsabilitatii sau chestii din astea dak arr fi ceva eu nu as avea nimiq impotriva nci dak ar pastra copilul deoarece eu vreau s aimi petreq retsul vietii q ea..ins aparintii ei nici nu va inchipuiti ce fel de oamenii sunt ar omorao in bataie.:smile(.....si v-am spus cel mai frik imi este de ea..jur k ar fii in stare sa se omoare dak ar afla familia eii:smile(..mi-e frik rau........doctorul ma asigurat k nu vor exista compliktii..nu stiu ce sa zic...ink o data va mulumesc pentru tot sprijinul acordat....cu respect gabi

palma dupa palma asta te intareste si asteptii belele zambind smechereste

#62 2007-01-04 22:28:41

oana_cristina11
Full member
Inregistrat: 2007-01-04

e copilul lor..chiar nu cred ca ar "omora-o" in bataie cum spui tu. parintii tot ne iubesc indiferent de ce am face smile poate ca or sa fie suparati, furiosi, dezamagiti, dar sunt oameni maturi si nu cred ca reactia lor va fi chiar atat de violenta. dak va considerati suficienti de maturi sa faceti sex atunci trebuie sa va asumati si responsabilitatile ce decurg din asta. iar prietena ta ar trebui ca macar cu mama ei sa vb despre asta. un avort e tare traumatizant la varsta ei.. de fapt la orice varsta.

Publicitate

loading...

#63 2007-01-05 00:44:51

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

chit ca credeti sau nu,exista parinti care chiar ar bate o pana n ar mai stii d ea...daca vreti sa dati bani , vbiti cu el .ii tb pana luni..deci prin e mandat se poate, la posta.o sa l intreb daca pot sa va dau nr lui d telefon ca sa  vbiti cu el d adresa si altele..maine e cam ultima zi....o sa va anuntz.

Cocorosie!

#64 2007-01-05 12:21:55

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

Melody de unde este gabriel?

#65 2007-01-05 15:59:04

gabriel
New member

inca o data as vrea sa mulumesc la toata lumea......nu credeam k o sa agsesc atata ajutor din partea unpor persoane necunoscute.....vreaus a va mulumesc mult se tot

#66 2007-01-05 16:02:38

Al Pacino
Administrator

gabriel, zi-ne de unde esti si cum putem sa facem sa ajunga banii la tine. Doar ca eu in continuare nu sunt impacata cu gindul....

#67 2007-01-05 16:23:12

antigona
Full member
Inregistrat: 2006-11-02

hm, ciudata reglementarea asta cu avortul in sensul ca e nevoie de acordul parintilor daca esti minora...din cate stiu eu, unul dintre cele mai puternice argumente pro avort este ca fiecare femeie este libera sa dispuna de corpul ei...
e adevarat ca, potrivit legii, se considera ca nu ai suficiet discernamant ca sa iei decizii importante pana la varsta de 18 ani, dar parca tot e cu dus si-ntors norma asta....adica daca parintii nu sunt de acord cu avortul, practic ti se ia dreptul (si face parte din drepturile fundamentale!) de a dispune liber de propriul corp...
nu stiu cum sunt parintii prietenei lui gabriel, eu am avut (am) parte de parinti f buni si tot mi s-ar fi parut ingrozitor sa ma duc la ei cu o veste ca asta....
acum, ca au trecut ani buni de cand eram adolescenta vad cam asa lucrurile: parintii ar trebui, totusi sa afle de ceea ce se intampla cu fiica lor (e adevarat ca ma raportez la experienta mea de viata, cu parinti absolut intregi la cap)...iar daca in cazul lor ar reactiona f violent, poate n-ar fi rau ca fata sa apeleze mai intai la un centru de asistenta sociala (nu sunt prea dezvoltate la noi dar tot se gaseste vreunul.)

eu nu sunt parinte, dar din experienta de viata de pana acum, nu prea stiu totusi de parinti care sa nu isi iubeasca copiii...cunosc cazuri de parinti cu grave probleme psihice, de educatie, samd, care si-au cam traumatizat copiii, dar, la o adica, in situatii grave, tot sareau in sprijinul copiilor lor...mie mi-e foarte greu sa cred ca sunt parinti care sa nu isi iubeasca copiii (chiar si in cazul in care au fost copii nedoriti)....cred ca e o chestiune naturala, instinctuala pana la urma...

#68 2007-01-05 17:13:56

Al Pacino
Administrator

antigona, pentru orice se intimpla sau face minorul raspunde parintele...se considera ca nu ai discernamint cum se cuvine pina la majorat...deci nu decizi tu nimik cind vine vorba de chestii serioase. Cita vreme in fata legii raspunde parintele e firesc ca el sa ia si deciziile.
In ceea ce priveste parintii fetei si eu ma indoiesc de faptul ca sunt chiar niste nebuni. Ca ei ii e frica de reactia lor mi se pare firesc, tuturor ne-a fost. De ce nu i-a fost frica inainte sa ramina gravida si nu s-a protejat cum se cuvine(e valabil si pentru gabriel caruia i-a fost mai comod sa foloseasca coitul intrerupt si apoi sa dea gres in loc sa isi puna prezervativ)....Eu sunt parinte si cu toata responsabilitatea iti spun, daca fiica-mea ar veni sa imi spuna ca e gravida din greseala(am sa fac tot ce imi sta in puteri sa nu mi se intimple asta!) cred ca mi-ar lua capul foc si as urla catre ea toate injuraturile care imi vin in minte, iar pe masculul cu pricina ma tem ca as simti nevoia sa il jupoi de viu. Oricum, sincer, dupa ce mi-as face numarul(la care consider ca are dreptul orice parinte pus in atare situatie) m-as calma si as cauta sa fac cum e mai bine pentru copilul meu, evident luind in calcul si ce vrea ea. Ca nu l-as uri toata viata cu patima pe nemernic nu garantez.
De aia zic, orice omulet cu singe in instalatie, daca nu a fost responsabil fata de femeia pe care zice ca o iubeste atunci cind a lasat-o grea, macar in al 12-lea ceas poate da dovada de responsabilitate si sa dea ochi cu oamenii aia care au dreptul sa stie ce se intimpla cu copilul lor

#69 2007-01-05 17:30:23

antigona
Full member

parintele raspunde pt minor doar in materie civila...smile in penal, dupa 16 ani, discernamantul e prezumat (se admite insa dovada contrara), dar asta nu are prea mare relevanta pt topicul asta...
eu ma gandeam ca ar fi bine sa stie parintii pt ca cred ca, oricum ar fi, ei sunt oamenii care i-ar oferi, totusi, cel mai bun sprijin...
din fericire pe mine m-a ferit Dumnezeu e o experienta ca asta....am trecut o singura data prin emotii, dupa ce am acceptat sa fac sex cu minunata protectie a coitului intrerupt si de-atunci mi-am jurat ca nu ma mai las pe mana barbatilor...
oricum, cand se intampla o chestie de genul asta eu zic ca ambii parteneri sunt la fel de vinovati....
daca, sa zicem, ai fi mama unui baiat care ar veni cu o "bucurie" de asta la tine, l-ai considera la fel de nemernic?..
e evident ca fata/femeia careia i se intampla asa ceva are mult mai mult de tras de pe urma unei astfel de patzanii, dar nu crezi ca asta e un argument ca ea sa fie chiar mai responsabila decat el?

#70 2007-01-05 17:39:37

Al Pacino
Administrator

daca as avea un baiat, care ar da dovada de atita lipsa de responsabilitate, identic de nemernic l-as considera si as zbiera la el. personal l-as lua de minutza si l-as tiri la parintii fetei sa spuna ei doi frumusel cum s-au gindit.....pentru ca, asa cum spui, sunt in mod egal responsabili. Doar ca, asa cum toti baietii de pe forum vor recunaoste, ei sunt cei cu gura mare, cu stiu eu ce fac, cu nu ma iubesti daca nu vrei sa facem sex, cu nu te teme ca te feresc eu, etc....fetele sunt suficient de fraiere sa creada ca asa stau lucrurile.
Or avea raspundere in penal minorii de la 16 ani insa cum bine spui, nu despre asta e vorba. Oricum e vorba de acordul scris al parintelui...sincer, ma indoiesc ca vreun parinte de fata responsabil va decide ca fata lor sa isi agate de picioare un copil nedorit

#71 2007-01-05 17:57:25

antigona
Full member

pai vad ca pe aici s-a conturat ideea avortului facut fara consimtamantul parintilor si lumea s-a aratat chiar disponibila sa dea o mana de ajutor din punct de vedere financiar....in afara de doctoressa, nimeni nu i-a mai sfatuit pe cei doi sa se infatziseze de manutza la parinti...
poate ar trebui insistat pe ideea asta...
mie mi-e greu sa ma plasez de o parte sau de alta, avand in vedere  ca nu ii cunosc pe parintii fetei...
insa cel mai puternic argument pentru a face avortul pe cale legala (deci de a le spune parintilor) are in vedere sanatatea fetei...iar lucrurile facute clandestin nu cred ca ofera siguranta, inclusiv din punct de vedere medical....gandeste-te gabriel, doar n-o sa iti zica doctorul ca de fapt nu e cine stie ce de capul lui si ca mai castiga si el un ban din avorturi ilegale...

#72 2007-01-05 18:04:33

Al Pacino
Administrator

cam asta vreau sa zic si eu....nici eu nu ii cunosc pe parintii fetei...insa nu m-as grabi sa ii judec dupa cele spuse de doi tineri care pina una alta sunt in defect, au facut o greseala si se tem sa raspunda in fata oricui....insist si eu pe ideea ca parintii trebuie sa afle. Si ca daca ne consideram suficient de mari si de destepti incit sa ne incepem viata sexuala e musai sa fim si suficient de mari si de destepti incit sa ne asumam si consecintele faptelor noastre in fata oricarei instante, in primul rind a parintilor

#73 2007-01-05 21:56:02

gabriel
New member

da insa parintii ei km am zis de fapt mai mult mama eii este foarte severa...si nu stiu ce ar afce din kuza unei chestii k asta......daca doreste cineva sa vorbeasca cu mine idul meu este  baiatu_tau4lifee ...iar adressa o puteti afla de la Melody nu am nimica inpotriva dak vi-o da .....tot ce ma intereseaza etse s ao protejez pe pritena..k i este frica s anu afle cineva

#74 2007-01-05 22:03:37

gabriel
New member

sunt din BUcuresti ...iar adresa o pueti lua de la Melody

#75 2007-01-05 22:09:31

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

maine mai puteti trimite banii...m am gandit si eu la varianta cu parintii dar tb sa intelegeti cand nu se poate..maik sa a batut o de numa din cauza ca a lipsit de la un antrenament de volei! nu imi inchipui ce ar face un parinte care isi numeste fiica "tarfa" (si e mama ei!!) daca ar afla ca fata ei e insarcinata...
vedetzi voi alta solutie?probabil k ar bate o pana ar pierde copilul...acum ce e mai bine? ea face 17 ani luna asta...deci mai are 1an de indurat acasa... daca s a r duce la protectia copilului cu ce ar ajuta o? s ar enerva maik sa mai tare , plus ca ar fi cuvantul unui adult impotriva cuvantului ei....

id ul meu de mess e melody_2829 , adresa d mail e melody_2829@yahoo.com...daca vreti sa ii ajutati. banii se mai pot trimite maine, cat mai e deschis la posta (pana la 2 e deschis , banii ajung in 2-3 ore, deci pe la 11 e cel mai sigur)...

Cocorosie!

#76 2007-01-05 22:11:46

gabriel
New member

ink o data vreau sa precizez k nu imi este frik de responsabilitatii,....si nu mi-ar fii frik sa ma duc cu ea d e mana la parintii eii....eu as fii de acord si sa patram copilul.....nu se pune vb de asta....insa ea nu ar acepta asta niciodata si credeti-ma mama ei nu este k orice parinte...a intarziat 20 de minute de aksa si a batuto in ultimu hal si a facuto tarfa...deci eu nu vreaus a jigenesc vreo mama k si eu am o mama minunata careia ii datorez totul....iar cu protejatul da a fost vina noastra....deoarece ea nu a vrut sa ia anticoncepitionale iar eu prezervative am incercat tot ce e pe piatza dar fara suces nu stiu cat de aiurea suna asta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.