|
Nu esti logat.
Gratuitati-5#77 2007-01-05 22:15:45
Re: Gratuitatiam si eu o intrebare (sorry pt offtopic) de ce trebuie sa luam adresa de la Melody..si sa nu vorbim cu tine? De ce nu ne-ai spus tu ceea ce de fapt ne-a zis Melody (e ca si cum ar fi problema ei..nicidecum a ta)Nu ne intalnim cu tine sa iti dam banii ? (pt cei care sunt din Bucuresti). Ultima oara a fost editat de Infinity (2007-01-05 22:17:48) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #78 2007-01-05 22:22:30
Re: Gratuitatinu e nici o problema....am dat si idul meu mai sus putin....insa va dati seama k este aceea frica sa nu cumva sa afle cineva care nu este de acord cu avortul...sau cu avortul fara cun parintiilor si sa ne faca un rau sa sa faca cumva sa afle parintii ei.....pe mine nu ma deranjeaza nici daca vb cu cineva nici dak ma intalnesc cu cineva ins aiam spus si ei despre acest forum si sa km speriat mi-a zis sa am grija ce fac sa nu cumva sa afle cineva vreun cunoscut...mie cel mai rau imi e frica de reactia eii dak ar afla cineva...deoarece o cunosc si stiu qm ar reactiona palma dupa palma asta te intareste si asteptii belele zambind smechereste Offline #79 2007-01-08 21:18:52
Re: Gratuitatiacum e URGENT! (scuzati literele mari...) nu a facut rost de bani si a amanat avortul pe vineri... va rog mult ajutati l Cocorosie! Offline #80 2007-01-08 21:33:09
Re: Gratuitatieu sunt tare departe de bucuresti si nici bani nu am.dar cat ii mai trebuie?nu are de la cine imprumuta? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #81 2007-01-08 21:42:07
Re: Gratuitatise pare ca prietenii il lasa balta..i zic ca "poate am" si dup'aia se dau disparutzi..oricat e bine Cocorosie! Offline Publicitateloading...
#82 2007-01-08 21:45:20
Re: Gratuitatide la un coleg ceva...nuj.. trist intradevar.... bani de la CEC ? sau sa vanda un telefon si sa zica k l`a pierdut, sa amaneteze un inel....nu stiu ce sa faca...stiu k nu e bine sa minti dar situatia e disperanta "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #83 2007-01-08 22:01:38
Re: Gratuitativreau si eu sa multumesc tuturor dupa forum nu stitii ce mult conteqaza un sfat si o incurajare..va multumesc din inima mai ales lu melody palma dupa palma asta te intareste si asteptii belele zambind smechereste Offline #84 2007-01-08 22:05:19
Re: Gratuitaticum esti cu moralu acuma gabriel ? ea cum ii ? it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #85 2007-01-08 22:11:32
Re: Gratuitatieu k eu..dar ea e la pamant ...de ea imi este cel mia frik.........e aiurea rau..ma simt super vinovat palma dupa palma asta te intareste si asteptii belele zambind smechereste Offline #86 2007-01-08 22:15:39
Re: Gratuitatiimi dau seama ... incearca sa fi alaturi de ea orice ar fi ... nu trebuie sa te simti ... gandestete sa fie bine numa ... hai ...curaj it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #87 2007-01-08 22:31:47
Re: Gratuitatida incerc sa fiu cat de aproape se poate de ea..si sa stie k voi fii mereu langa ea orice ar fii.. palma dupa palma asta te intareste si asteptii belele zambind smechereste Offline #88 2007-01-08 22:34:41
Re: Gratuitatideci pan la umra vineri o sa fie ? ati reusit sa adunati banii ? it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #89 2007-01-08 22:42:05
Re: Gratuitatidin pakte nu......mai am timp pana vineri sa fac rost de baniii palma dupa palma asta te intareste si asteptii belele zambind smechereste Offline #90 2007-01-08 22:43:04
Re: Gratuitatida cat trebuie de toti pana la urma?...acuma am vazut ... oo . Ultima oara a fost editat de dida (2007-01-08 22:46:21) it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #91 2007-01-08 22:48:13
Re: Gratuitatiimi mai trebuie in jur de 2 milioane 300:( mi-a cerut 100 de euro si treb sa platesc si o radiografie radiograma ceva de genu...iar eu am aqm numai 150 ron ..si astia iam facut rost cu greu..mam imprumutat si am ajutat si melody decie greu.....nu stiu ce sa mia fac dar o sa incerc sa fac tot ce tine d eimposibil si posibil... palma dupa palma asta te intareste si asteptii belele zambind smechereste Offline #92 2007-01-08 22:51:06
Re: Gratuitativb cu ceva colegi ce au alocatii si nu si leau scos...si le dai tu din a ta pe parcurs ...chiar daca asta inseamna ca ti data ppana la sf anului nu coont .... si nush ... vindeti ceva it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #93 2007-01-08 22:57:42
Re: Gratuitatigabriel, dar parintii tai nu va pot da banii? Nobody home Offline #94 2007-01-09 11:05:36
Re: GratuitatiBuna intrebare Nashira...Parintii tai care zici ca te inteleg si te ajuta...la ei de ce nu apelezi? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #95 2007-01-09 21:24:38
Re: Gratuitatieu locuiesc cu mama mea si q sora mea krea a nascut aqm 6 lunii taikmiu a murit anul treqt .....sorameas numai lucreaza k trebuie sa aiba grija de copil k a parasito gagiksu qnd a afalat k e insarcinata..si doar miaikmea lucreaza aqm si imi plateste si facultatea k sunt la fac cu plata...si oricum prietena mea am pus sai promit k nu afla maikmea sau sormea ii este rusine...nu stiu ..chiar nu vrea sa afle nimenii palma dupa palma asta te intareste si asteptii belele zambind smechereste Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|