|
Nu esti logat.
...pf...ce greu e sa iubesti#1 2008-05-03 22:57:46
...pf...ce greu e sa iubestisalut!..o sa incerc sa va scriu cat mai pe scurt povestea mea..cand eram micuta..in cls a 9 m-am indragostit tare tare de un baiat care era mai mare ca mine cu 3 ani..si el urma sa plece la bucuresti la facultate iar eu sa raman in orasul meu..si am fost impreuna in jur de 2 luni..si apoi ne-am despartit pt ca eu eram mica si imatura..si ma comportam aiurea..si timp de 4 ani..l-am iubit nebuneste..ma rugam pe fiecare seara la mami a mea care e sus la Doamne Doamne sa il ajute..si sa ii fie bine..si am mai pastrat legatura..el de fiecare data cand ajungea acasa ma suna sa ne vdm si tot asa..si noi tot incercam sa fim impreuna..dar era si distanta si era greu..si el m-a asteptat..nu a vrut sa fie primul din viata mea..pt ca atunci eram micutza..aveam 17 ani..si imi zicea ca ma asteapta pana o sa fiu eu pregatita..si ca o sa fie bine..si acum in ianurie..am incercat din nou si de data asta a fost ceva serios.. a venit cu mine in banchetul de cls a 12..desi nu cunostea pe nimeni..si acolo..a fost si prima noastra atingere..si tot.....si a fost ft atent..si a fost de vis..si a fost asa grijuliu si iubitor..si ce mai..ca sa nu mai zic..ca eu am plans in momentul ala..pt ca nu imi venea sa cred..ca am asteptat un baiat 4 ani de zile..si l-am iubit din toata inima..si eram in sfarsit toata a lui..si el avea lacrimi in ochi..pt ca a fost ceva special intre noi..si am continuat..si eu anul asta ma duc la buc la facultate..si el de abia ma astepta..dar aveam o problema..eu imi doream afectiune..mai multa..iar el nu a mai iubit niciodata pe cineva..eu eram prima fata..si..e berbec..si e mai dur..si nu arata tot ce simte..si existau zile in care nu ma suna..sau ceva..si eu incepeam s ama enervez si sa ii zic ca gata ne despartim..ca apoi sa ne impacam pt ca ne era greu unuia fara altul..si eu am incercat sa nu mai fiu asa de radicala..si sa fie mai bine..dar el nu intelegea ce ma deranja pe mine..si ca poate vroiam mai multa afectiune....si acum.. de cateva zile..m-am gandit ft bine..si am m-am hotarat..ca nu are rost sa mai continuam..pt ca o sa ajungem mereu in acelasi punct..si desi ma iubeste si il iubesc nu se mai poate///pt ca eu ma chinui...el nu intelege si tot asa! si i-am dat msg..si nu mi-a dat nik inapoi.. Offline #2 2008-05-03 23:01:23Re: ...pf...ce greu e sa iubestieu cred ca renunti mult prea usor la un baiat la care ai visat si asteptat atatia ani..serios Offline #3 2008-05-03 23:07:44
Re: ...pf...ce greu e sa iubestiTrebuie sa il intelegi,daca asa ii este firea,fi mai intelegatoare.Si eu la inceputul relatiei eram ff rece cu iubitul meu si el dorea mai multa afectiune si nu il intelegeam dc nu ii ajunge ce ii ofeream.Ce se intampla daca el nu ar fi fost intelegator si rabdator?acum nu mai eram impreuna.........M-am schimbat f mult si acum sunt cum si-a dorit el,asa ca fi si tu mai rabdatoare cu el si se va schimba.Daca nu l-ai uitat atatia ani fara sa fi avut atatea amintiri cu el,crezi ca acum il vei uita? Ultima oara a fost editat de Andra123 (2008-05-03 23:08:17) ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #4 2008-05-03 23:13:00
Re: ...pf...ce greu e sa iubestipai sunt constienta ca nu o sa il uit niciodata....dar eu am avut rabdare 4 ani..si am avut rabdare si acum..dar cand el e asa rece..si nush..si cand vad ca eu mi-as da tot pt el..stiu ca si el si-ar da..pt ca mi le-a zis.. din joi in pasti dar mi le-a zis..dar parca de data asta mi-a ajuns si mie..sa fie asa rece.. si nu cred ca se va schimba vreodata..decat atunci cand poate isi va da seama de ceva.. Offline #5 2008-05-03 23:16:12
Re: ...pf...ce greu e sa iubestisincer renunti prea usor , de acord cu kimy_adina, trebuie sa intelegi ca fiecare din noi avem, hai sa zic "stolul nostru de pasarele" , nu suntem perfecti si nici nu vom fi, de ce sa renunti la cineva cu care te simti atat de bine , si pe care il iubesti cu adevarat, mai ales ca ai problemele pe care le ai.... Da o fi avand baiatul si punctele lui slabe care tie nu iti plac, dar asta nu e un impediment pt relatia voastra , sincer, puteti discuta despre ce nu va convine , si sa ajungeti la un numitor comun, e cel mai bine, incearca sa-i spui asta, poate ca el nu isi da seama ca pe tine de deranjaza faptul ca nu prea comunica, comunica tu si spunei pe sleau ce te deranjaza..... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-03 23:19:28
Re: ...pf...ce greu e sa iubestiNu te supara ca-ti zic...dar dak la 17 ani zici k erai imatura,acum ce schimbare ti se pare ca a intervenit la tine? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #7 2008-05-03 23:19:53
Re: ...pf...ce greu e sa iubestinu renunta asa usor. ati avut o discutie serioasa, v-ati spus tot ce e de spus ? trebuie sa fie o solutie. nu o sa il poti uita. 4 ani din viata nu se uita asa usor. nu te pripi. gandeste-te si, mai ales, vorbeste cu el. sa nu ai regrete... Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-05-03 23:21:43) Offline #8 2008-05-03 23:26:06
Re: ...pf...ce greu e sa iubestinu se rezuma totul doar la un msg... dar 4 ani m-am chinuit cu chestia ca e rece..si ca uneori simteam ca nu ma iubeste..si am incercat sa vb despre asta..si a zis ca si-a dat seama ca e incapatanat si ca greseste..si ca o sa se schimbe..dar nu vroiam s ase schimbe pt mine..nu cred ca am fost atat de ok pt el incat sa il faca sa ma iubeasca..probabil ca doar s-a atasat de mine..ca m-a vazut crescand si m-a asteptat si el atata..si probabil ca doar tinea la mine..sunt mai multe chestii..nu eram asa de radicala daca se putea schimba ceva..am incercat de atatea ori sa fie mai bine..dar nu a fost..si ma chinuaim destul de mult sa il vad asa.. Offline #9 2008-05-03 23:32:24
Re: ...pf...ce greu e sa iubestieu cred ca tu ai hotarat ca sa va despartiti pentru ca vrei ca el sa vina dupa tine ...sa te roage sa te implore sa nu va despartiti..adicaaaa= sa iti dea atentie ! dar...nu asa o obtii.. e pacat sa nu lupti! pai el chiar daca te iubeste si te vede asa..ca tipi si ca faci pe nebuna si il ameninti ca va despartiti.... nu ii pica bine... poate si el sta cu teama in san... adica..tu l-ai asteptat atat..si acum ii dai cu piciorul? si iubi al meu e berbec..dar eu sunt leu Offline #10 2008-05-03 23:40:59
Re: ...pf...ce greu e sa iubesti..eu sunt gemeni..nu am facut asta ca sa vina dupa mine..pt ca nu vine..oricum nu o sa vina..nici macar nu mi-a rasp..i-am zis ca ne desp..si nu a zis nik..probabil ca nici nu i-a pasat.. niiciodata nu a tras de mine..si niciodata nu a lasat de la el..numai eu am lasat..si am incercat sa ma schimb..sa fie mai bine..sa nu il sacai..sa am rabdare..sa nu aduc vb despre asta..si tot asa..dar nu a fost bn..ii faceam prajiturele ca sa ia la bucuresti..si surprize..si de toate.. Offline #11 2008-05-03 23:45:25
Re: ...pf...ce greu e sa iubestiI-ai zis ca vrei sa te desparti de el printr-un mesaj? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #12 2008-05-03 23:52:58
Re: ...pf...ce greu e sa iubestida..daca i le ziceam in fata sau ceva.. sigur zicea ceva ..sau facea ceva si nu ne mai desparteam..iar apoi o luam de la cap..eu cu chinuiala..si el cu neintelesu..si i-am zis ca nu mai are rost sa continuam..pt ca nu ne e la niciunu bine..si ca sunt contienta ca o sa imi fie greu si ca nu o sa mai iubesc pe nimeni cu aceeasi intensitate..dar nu are rost sa mai continuam pt ca de fiecare data se va ajunge la acelasi punct...si nu a dat absolut nik inapoi de 4 zile Offline #13 2008-05-03 23:55:22
Re: ...pf...ce greu e sa iubestipai saracul ce sa mai spuna cand te-ai despartit de el printr-un mesaj... ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #14 2008-05-04 01:04:13
Re: ...pf...ce greu e sa iubestiSi eu sunt de acord cu fetele ca renunti mult prea usor...trebuie sa existe comunicare,vorbiti deschis si clar ce e bine si ce nu, ar fi pacat sa nu incercati. Offline #15 2008-05-04 01:14:42
Re: ...pf...ce greu e sa iubestiai tinut in tine prea mult timp sentimentele fata de el, acum cred ca orice ti-ai dorit a fost sa fii in permanenta cu el! cred ca l-ai cam sufocat! insa e de inteles, il iubesti de atata timp, este si primul pentru tine, te inteleg. insa el fiind mai mare ca tine, vede altfel iubirea...este mai matur, mai retinut. tu insa esti inca adolescenta si iti impartasesti sentimentele conform varstei. cred ca nu trebuie sa renunti la el, ci sa intelegi ca nu este obligatoriu ca el sa fie la fel ca tine. vezi si tu ce faci...daca ati asteptat atat sa fiti impreuna, nu e pacat sa o terminati asa de urat? Offline #16 2008-05-04 09:35:59
Re: ...pf...ce greu e sa iubestieu nu as renunta ata de usor...ar trebui sa te mai gandesti, crede-ma apoi o sa regreti...rau de tot..si nu iti vorbesc din auzite...stiu cum e cand 2 oameni se iubesc si nu pot fi impreuna, dar la voi eu cred ca se poate...dupa 4 ani nu e pacat? Offline #17 2008-05-04 12:52:42
Re: ...pf...ce greu e sa iubestiatata tp cat nu te mai multumeste relatia voastra...mai precis el e ok sa renunti ! #18 2008-05-04 14:51:29
Re: ...pf...ce greu e sa iubestiexact..ma bucur ca ma intelegi.. i-am spus de mai multe ori..si nu a facut nik decat sa fie indiferent..si sa imi arate ca nu ii pasa.. de ziua lui am vrut sa ii fac surpriza sa ma duc la 12 noaptea la el acasa.. cu tort si cu lumanarile aprinse..vorbsiem si cu mama lui.. sa ii fac surpriza..si a aflat pe la 23.30 de la un prieten ca era pe la el..si nu a venit acasa..si mi-a zis ca stie de surpriza si ca ii pare rau ca a stricat-o..daca ii pasa asa de mult.. nu imi strica totul..ca stia ca de 2 sapt ma tot munceam sa ii fac ceva frumos.. si venea acasa macar pt 5 min si pleca la loc..nu mai are rost.. daca nu a putut sa ma iubeasca..cam asa e ..poate e si problema mea..ca nu am fost atat de frumoasa sau de buna pt el.. Offline #19 2008-05-04 16:08:51
Re: ...pf...ce greu e sa iubestifrumoasa esti,stai linistita.si buna esti,dar dak nu a stiut sa aprecieze... dak te iubeste va lupta sa nu te piarda. cred k tu ai facut cam tot ce poti.. ma rog,nu trebuia sa te desparti de el prin mesaj,e ff urat. ar trebui sa vorbiti face 2 face.parerea mea i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|