|
Nu esti logat.
...pf...ce greu e sa iubesti-2#20 2008-05-04 16:17:38
Re: ...pf...ce greu e sa iubesticred ca nu o sa vina dupa tine, daca tot te-ai despartit de el.. barbatii sunt prea orgoliosi si vad asta ca pe o "umilinta". asa cred eu. daca vreodata va fii capabil sa incerce sa te recastige, merita sa-i dai o sansa, insa nu tot tu sa umbli dupa el.. Offline #21 2008-05-04 16:22:07
Re: ...pf...ce greu e sa iubestioricat ar fi de orgolios cred k dak o iubeste cu adevarat va lasa origoliul la o parte. iubirea adevarata nu cunoaste orgoliu sau egoism. sau altele.. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #22 2008-05-04 17:07:10
Re: ...pf...ce greu e sa iubestiel are un orgoliu muuuuuult dar muuuuuuult prea mare.. si decat 1 data a dat inapoi si a lasat de la el..si mi-a zis ca ii pare rau..si ca si-a dat seama ca e incapatanat si ca nu crede ca va mai iubi pe cineva vreodata atat de mult..si atat..in rest niciodata nu a dat inapoi..adica sa traga el de mine sau sa renunte catusi de putin la orgoliul lui..si e asa cum ai spus tu GreenBubbles...cand iubesti pe cineva..oricat de capos ai fii..tot ai face ceva sa recastigi ce ai pierdut..dar cum el nici macar nu mi-a mai zis nik apoi..se vede cat i-a pasat.. Offline #23 2008-05-04 17:19:04
Re: ...pf...ce greu e sa iubestinu te mai consuma si nu incerca sa intelegi. asa e, daca te iubeste va veni intr-un final dupa tine. ai rabdare. daca nu, n-ai pierdut nimic Offline #24 2008-05-04 17:19:22
Re: ...pf...ce greu e sa iubesticam asa ceva Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|