|
Nu esti logat.
2 iubiti in acelasi timp... vi s-a intamplat?-2#20 2008-05-04 15:19:45
Re: 2 iubiti in acelasi timp... vi s-a intamplat?poate-s indiscreta dar ai relatii sexuale cu ei?sau doar cu unu? Offline #21 2008-05-04 15:27:16
Re: 2 iubiti in acelasi timp... vi s-a intamplat?da,mi s-a intamplat...in anul 2 de facultate,deci aveam vreo 20 de ani...si stiau f bine unul de altul,dar nicunul nu renunta la mine...au vrut sa ma lase sa aleg eu....a fost f greu pt mine.dar cu unul din ei am fost cum sa zic ,nuc hiar iubiti,pt ca nu faceam sex,mergeam doar d emana,ne sarutam,ieseam impreuna etc etc....cu celalalt(adica actualul meu sot)eream deja de 2 ani iubiti,faceam dragiste etc etc.deci era asa oficial....a fost f dificil....de ales....dar acum sunt convinsa ca am facut alegerea buna ! totul a durat in jur de jumate de an.eu ma mir cum au rezistat baietii astia.... Offline #22 2008-05-04 15:39:59
Re: 2 iubiti in acelasi timp... vi s-a intamplat?se pare ca si eu intru intr-un joc din-asta vicios...doar ca la mine e mult mai confuza si complicata situatia... http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #23 2008-05-04 15:46:15
Re: 2 iubiti in acelasi timp... vi s-a intamplat?mi s-a intamplat cand eram prin clasa a 8a dar s-a terminat repede povestea adica unul a aflat si nu a mai vb cu mine si lui celelet i-am dat papucii dupa o saptamana „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #24 2008-05-04 16:00:06
Re: 2 iubiti in acelasi timp... vi s-a intamplat?n-as putea sa fac asta. n-as avea 2 relatii in paralel sub nici o forma. minciuna are picioarele scurte Ultima oara a fost editat de adina84 (2008-06-08 23:01:14) Offline Publicitateloading...
#25 2008-05-04 16:06:33
Re: 2 iubiti in acelasi timp... vi s-a intamplat?depinde....... daca merita persoana de langa mine mai mult decat ii ofer eu, atunci m-as simtii vinovata, daca nu nu m-as simtii. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #26 2008-05-04 16:07:00
Re: 2 iubiti in acelasi timp... vi s-a intamplat?katalyna,eu inainte s fiu cu iuby nu puteam s fiu cu un singur baiat mai mult d o saptamana..ii inselam p toti..si akuma facem 3 ani si o luna si nu l-am inselat nici makr in gand... Sa nu te astepti sa te salut! Offline #27 2008-05-04 16:09:37
Re: 2 iubiti in acelasi timp... vi s-a intamplat?
Adica?? poveste-ne... Enjoying every aspect of life... Offline #28 2008-05-04 16:14:41
Re: 2 iubiti in acelasi timp... vi s-a intamplat?eh nici chiar asa sentiment de vinovatie....stai linistita ca o sa ai timp sa fii fidela toata viata. Offline #29 2008-05-04 20:34:49
Re: 2 iubiti in acelasi timp... vi s-a intamplat?cel mai bine e unul si bun...am trecut si eu prin faze dublo-intermediare si nu m-am ales cu nimic. Offline #30 2008-05-04 21:36:06
★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #31 2008-05-04 23:17:55
Re: 2 iubiti in acelasi timp... vi s-a intamplat?asta nu-i nimk k ai 2 iubiti...dar ce faci knd esti cu cineva care e casatorit...si care sincer te iubeste? sa renunti sau nu la el...(desi il iubesti)? pls raspuns Offline #32 2008-05-05 00:00:08
Depinde de ce anume iti doresti tu si numai de asta...daca il vrei cu totul si se pune problema unei relatii foarte serioase finalizata eventual cu o casatorie da, cere-i sa divorteze. Enjoying every aspect of life... Offline #33 2008-05-05 09:14:04
eu nu cred in povesti cu barbati casatoriti care o sa divorteze 4 real Offline #34 2008-05-05 10:02:55
ba mai exista si cazuri reale.... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #35 2008-05-05 10:08:24
Re: 2 iubiti in acelasi timp... vi s-a intamplat?eu ma gandesc cum ar fii sa mi se intample mie asta,...ca femeie casatorita Offline #36 2008-05-05 10:38:25
Re: 2 iubiti in acelasi timp... vi s-a intamplat?din pacate lucrurile sunt mult, mult, mult mai complexe decat ai spus tu, ralluka. chestii care se refera la implinirea ta/a sotului ca om. da, ai dreptate si, probabil, oricare femeie ar gandi la fel in locul celei inselate... dar, daca tot e vorba de scenarii fictive, pune-te si in situatia celuilalt, a celui care inseala/pleaca. esti casatorita si iubesti un alt barbat... ai de ales intre a-ti salva "reputatia" de familista si persoana serioasa (dar de a ramane cu un om pe care nu-l mai iubesti si de a suferi si a tanji o viata dupa o posibila (niciodata sigura) sclipire de implinire afectiva in altul) sau a pleca, a avea curajul sa recunosti in fata ta, a sotului si a lumii ca "gata, decat sa stau cu tine fara sa fiu cu adevarat a ta, mai bine plec si-mi caut implinirea in alta parte". poate ca suna ciudat.... dar te-ai gandit ce simte o femeie care stie ca este inselata, dar ramane cu sotul ei din varii motive (copii, salvat aparente etc)? poate fi ea numita fericita? nu are si ea DREPTUL, mai degraba, sa o ia de la capat si sa primeasca si ea de la cineva iubirea adevarata pe care sotul ei o ofera alteia (sau, de complezenta, refuza s-o ofere alteia, dar nici sotiei de acasa nu mai poate s-o dea)? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #37 2008-05-05 13:52:44
Re: 2 iubiti in acelasi timp... vi s-a intamplat?Eu sunt de acord cu raluca...sa fim seriosi cati nu sunt care au casnicii, copii si au si amanta, o adolescenta....si omul daca are intentii serioase dc n-o ia pe tanara si n-o lasa pe sotie? #38 2008-05-05 14:18:48
Re: 2 iubiti in acelasi timp... vi s-a intamplat?eu am o prietena care a divortat si are un copil. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|