homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!-11

#191 2007-09-01 15:59:22

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!

nu isi mai face efect tratamentul zic eu.cat timp faci tratamen nu ai voie sa ai contacte sexuale smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#192 2007-09-03 11:45:46

evilpink
Banat

doctoressa a scris:

miros de peste stricat=gardnerella
estisigura ca era miros de peste si nu doar asemanator(ar fi putut fi normal)

nu era miros de peste sricat ci unul putin mai puternic de peste,sa intamplat doar in ziua respectiva de atunci nu am mai avut nimic.daca era sa fie gardnerella presupun ca mirosul persistea pe parcursul zilelor urmatoare? dupa tratamentul cu ovule pt. candida dupa cat timp pot sa ma duc sa imi fac analiza sa fad daca am scapat de ea? si o curiozitate la trichomonas secretia tot de peste stricat miroase?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#193 2007-09-03 12:02:49

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ralucaelena, nu stiu cu ce sa asemuiesc mirosul secretiei de tricomonas... poti reface analiza secretiei si la o sapt dupa terminarea tratamentului dar eu zic sa o repeti dupa prima menstra.

kloe, sa dea domnul sa nu faca partenerul tau vreo iritatie de toata frumusetea pe penis....atit

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#194 2007-09-03 13:48:37

pink_brain
Full member
Inregistrat: 2006-10-27

ati spus ca netratata candidoza se cronicizeaza. Intrebarea mea este: in perioada cand nu sunt simptome poate fi depistata prin analiza de secretie?

#195 2007-09-03 13:57:52

Al Pacino
Administrator

da, sigur ca da

Publicitate

loading...

#196 2007-09-04 14:11:49

evilpink
Banat

trebuie sa iau si nizoral 5 zile intrebarea mea este urmatoarea are ceva daca incep pastilele sa zicem azi iar ovulele incep sa le pun de maine,poimaine ?

puss puss puss

#197 2007-09-04 14:12:38

Al Pacino
Administrator

nu

#198 2007-09-04 17:56:17

ELLA27
New member
Inregistrat: 2007-04-11

Si eu am probleme cu acesta candida de cativa ani,recidiveaza in anumite perioade instalandu se dupa tratarea tricomonasului.Eu am folosit o unguente ca Flamexin ,Nizoral , chiar si gelel Bioclin,care acum nu mai au efect.De ovule nu mai vreau sa abuzez.Acesta candida sau vaginita imi reapare mereu excat in momente cand am senzatzia ca a dispartut.Cred ca nu o sa mai scap de ea.Acelasi lucru imi iese mereu la analize.Mai nou iar mi a reaparut o usurime la exterior asociata cu senzatie de mancarime plus si o scurgere urat mirositoare.DE acesta data am folosit cei de galbenele plus spalaturi cu  Femigin b.Spuneti mi va rog este bine?nu mai stiu ce remedii sa mai aplic .iar la medic???de ovule ca Meclon sau Flagil nu vreau sa abuzez pt ca am mai folosit in acest an pt acele mirosuri din interior.CE REMEDII MAI EXISTA?

#199 2007-09-04 18:01:52

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

gynozol 400mg ovule 3 zile si 1 flucovin de 150 in doza unica tu si unul partenerul. dupa ce termini tratamentul asta pui iaurt simplu, fara fructe intr-o seringa de 5 ml, il introduci in vagin seara inainte de culcare + o cutie biotics de la farmacie, pastile. prima parte a tratamentului te ajuta sa scapi de candida si a doua parte sa refaci flora vaginala de care ai nevoie pt a lupta sa nu mai reapara.

mami de minuni hjarta

#200 2007-09-04 18:27:40

ELLA27
New member
Inregistrat: 2007-04-11

Multumesc mult pentru raspuns esti o draguta chiar nu mai stiam ce sa fac .O singura intrebare mai am.Acele pastle Biotics cum se administreaza?O seara buna.Va pup.

#201 2007-09-04 18:28:24

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

oral...de 3 ori pe zi...in timpul meselor...cu un pahar de apa...

happy with him...inlove with him...puss

#202 2007-09-04 18:30:45

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

cu placere. o seara buna si tie smile

mami de minuni hjarta

#203 2007-09-04 18:44:07

evilpink
Banat

doctoressa a scris:

nu

multumesc pt. raspuns smile

puss puss puss

#204 2007-09-15 22:28:49

rayoflight
Membru
Inregistrat: 2007-09-15

in urma cu vreo luna mi-au reaparut simptomele de candidoza . stiind f bine ce este , mi -am administrat singura un ovul lomexin de 600mg , cu gandul ca va fi de ajuns , dat fiind faptul ca simptomele nu erau atat d grave -doar o mica jena la intrarea in vagin ( nici urma de miros urat sau mancarime ingrozitoare ) . totul bine dupa acel ovul .mi -am spus ca gata , s -a dus . insa dupa fix o saptamana , simptomele din nou au aparut( ca intensitate , simptomele erau ca si in urma cu o saptamana )  si am luat de la mine putere inca un ovul lomexin de 600 mg, din nou . si de data aceasta totul a fost ff bine inca din prima zi de dupa ovul . insa dupa appx. 10 zile , exact inaintea ciclului menstrual , candidoza a reaparut intr -o forma ingrozitoare - mancarimi ,jena locala , roseata , vulva e umflata si rosie si din cauza scarpinatului ,cred eu , pe locul unde am scarpinat , este si usor fisurat .
momentan sunt in a patra zi de menstra si sunt f rau si acum . ieri am simtit ca in vagin e si un miros urat . asadar , cred c a e vorba de un stadiu f grav de candidoza . nu mi-am mai administrat nici un tratament cu ovule de una singura , imi e si f teama ca acum deja candidoza mea e rezistenta la toate ovulele posibile : de multe ori am incercat si macmiror 500 , poliginax , lomexin .
va rog , ce credeti ca ar fi indicat in cazul meu ? sa iau 3 ovule de gynozol si un flucovim de 150 mg o singura pastila ? credeti ca e de ajuns pt cat de grav e ceea ce am e acum ? vreau sa incep tratamentul de luni , odata terminata menstruatia .desigur , voi incerca si ritualul cu iaurtul si -mi voi cumpara si biotics si sper sa gasesc si aloe berry nectar , insa nu stiu daca de la farmacie sau de la un anume producator .
multumesc anticipat , sanatate !

#205 2007-09-16 19:46:19

crys_ty_na
Platinum member

e ok tratamentul cu gynozol 400 si flucovim...ai grija sa nu te speli in vagin pe durata trat si foloseste si clotrimazol crema pt simtomele externe...de asemenea atentie la lenjerie...doar de bumbac...fa dupaia si instalatiile cu iarut+biotics pt refacerea florei...si...bafta...

Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-09-16 19:47:06)

#206 2007-09-16 21:51:20

rayoflight
Membru
Inregistrat: 2007-09-15

ciudat , astazi in ultima zi de ciclu , se pare ca simptomele de candidoza sunt ff mult diminuate . nu mai am roseata  si nici mancarimile de nesuportat , ci doar o f mica mancarime si o jena .dar totusi voi incerca si gynozulul , sper sa functioneze . si bineinteles si iaurtul si biotics .nu am sa ma spal in vagin deloc.

Ultima oara a fost editat de rayoflight (2007-09-16 21:51:44)

#207 2007-09-16 22:01:36

crys_ty_na
Platinum member

doar cat pui ovulele nu ai voie sa te speli...scrie si pe prospectul lor...cat pui iaurtul te poti spala dimineata...doar cu apa...

#208 2007-09-17 23:15:34

loricik
New member
Inregistrat: 2007-09-05

am fost la doctor si m a diagnosticat cu candida, mi a dat gynofort pt mine si pt prietenul meu lomaxin.gynofort e doza unica.o sa fac maine tratamentul(18.09.2007)pot sa am relatii sexuale   poimaine (19.092007)?

#209 2007-09-18 10:41:41

crys_ty_na
Platinum member

nu poti avea relatii 5 zile dupa ce il pui...si la fel nu te poti spala inauntru 5 zile...atat trebuie crema aceea sa stea inauntru ca sa si faca efectul...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.