|
Nu esti logat.
Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!-12#210 2007-09-22 11:39:12
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!cum poti sa iti dai seama daca e infectie vaginala (candida) sau doar insuficient excitata? Offline #211 2007-09-22 16:02:24
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Salut, am si eu aceeasi problema:candida de vreo sase luni si nu reusesc sa scap de ea. Am folosit, dupa prescriptia ginecologului, nizoral pe cale orala si gynozol ovule 400mg; tratamentul l-am reluat dupa o luna, dar fara rezultat. Am folosit si gynofort. Deja nu mai simt mancarimi sau usturimi, doar secretia e alarmanta+durere(???) la urinat, probabil candidoza e cronica. Pe buletinul de analiza de acum 2 zile scrie: trichomonas absent, frecvente epitelii, frecventi bacili gram negativi sau filamente miceliene. Mentionez ca prietenul meu (e primul meu iubit) a facut tratament cu nizoral pastile si clotrimazol crema in acelasi timp cu mine. Ati putea sa ma ajutati cu niste sfaturi, please? Offline #212 2007-09-22 19:15:41
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!mai fa odata tratamentul cu gynozol 400 dar de data aceasta ia flucovim 150 in loc de nizoral...doza unica...si tu si partenerul tau...si dupa terminarea tratamentului pun 5 zile iaurt...in fiecare seara inainte de culcare...in vagin cu o siringa de 5 ml...iaurtul sa fie simplu...din comert...cat mai ieftin...iar dimineata te speli in vagin...pe langa cura cu iaurt ia si o cutie de biotics... Ultima oara a fost editat de crys_ty_na (2007-09-22 19:16:41) happy with him...inlove with him... Offline #213 2007-10-14 14:51:22
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Buna ziua! Am citit si eu mesajele de la aceasta sectiune si am fost si la medic si mi-a spus ca am o micoza (mi-a dat clotrimazol comprimate vaginale si crema). Micoza asta o am cam de 8 ani (am 24 ani) dar tot am amanat mersul la doctor in speranta ca nu e nimik serios si o sa treaca de la sine si in plus simptomele nu au fost f. deranjante pana acum 1 an (adik aveam tot timpul o scurgere albicioasa, miros neplacut, uneori mai lichida alteori mai solida, fara mancarimi sau usturimi sau dureri la urinare). De un an incoace am avut vreo 3 episoade in care situatia a devenit de nesuportat (au aparut mancarimile si usturimile si durerile la urinare si in plus scurgerea respectiva era mai "consistenta", si si-a schimbat culoarea (alb-galbui)). Nu am avut contacte sexuale niciodata. Menstra e neregulata (in fiecare luna vine cu 1-2 sapt mai repede sau mai tarziu ca luna trecuta), cheaguri de sange si f. abundenta. Medicul mi-a spus dupa ecografie ca nu am nimik la ovare. Acum situatia a revenit oarecum la "normal", in sensul ca scurgerea exista dar nu mai am mancarimi si usturimi sau dureri la urinare si scurgerea si-a pierdut din consistenta si nu e galbuie. Acum aproape 3 sapt am avut o interventie chirurgicala la picioare si am luat antibiotice, dar in rest nu le folosesc si nici medicamente nu prea iau (la raceli sau gripe folosesc ceaiuri). Acum iau spirulina (tablete) si un amestec de miere+ulei de catina+propolis pt intarirea sist imunitar. Inca nu am inceput tratamentul cu clotrimazol...nu stiu ce efecte adverse are si dupa ce am mai citit pe net despre asta ma gandesc "daca nu imi trece?". Doctoressa ce ma sfatuiesti? Offline #214 2007-10-15 10:55:26
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!kass...in primul rind, daca esti virgina nu prea vad cum ai putea folosi comprimatele vaginale fara sa te dezvirginezi cu ele(asta in cazul in care nu ai avut parte de tuseu vaginal si examinare cu valve...care sa te fi dezvirginat ele)...in ceea ce priveste tratamentul, si daca nu da rezultate, oricum e mai bine sa il faci decit sa nu il faci(cel putin va ameliora problema, daca nu o va rezolva de tot) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#215 2007-10-15 13:12:46
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Doctoressa, dar nu exista si ovule speciale pentru virgine? Eu citisem undeva ca da. Offline #216 2007-10-15 17:18:06
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!sincer, habar nu am Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #217 2007-10-16 10:33:35
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!
Avand in vedere ca si virginele pot face candidoza ma gandesc ca exista un tratament si pt. ele. Nu se poate sta cu ciupercutza pana iti incepi viata sexuala,nu? Offline #218 2007-10-16 15:17:50
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Buna ziua. Am urmat un tratament timp de 2 saptamani pt candidoza cu canesten, flucoric in 2 doze si mycolheal. Dupa tratament, am fost la ginecolog pt secretie si mi-a disparut. Dupa cateva zile a reaparut mult mai grav si doctorul mi-a recomandat lomexin crema. Cum nu am gasit crema, am folosit un ovul de lomexin dar tot nu mi-a trecut. Acum sunt in tratament cu lomexin crema timp de 7 zile, dar de ieri am observat ca au aparut niste sangerari si secretiile sunt f abundente. Am de gand sa ma duc zilele urmatoare la un alt doctor, dar intrebarea mea este daca sa ma continui tratamentul sau nu. Multumesc Offline #219 2007-10-16 15:26:33
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!sangerari? trebuie sa ti vina menstra? nu ai cumva si o rana pe col? happy with him...inlove with him... Offline #220 2007-10-16 15:33:35
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Inca nu e perioada. Am o rana pe col,dar cica e mica si pana acum nu mi-a facut probleme. Offline #221 2008-03-30 19:15:04
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Doctoressa, am si eu o problema...Am avut pielonefrita, am fost internata si deci am urmat un tratament dur cu antibiotice. Ceea ce ma face sa nu ma intreb de ce au reaparut simptomele de candida. Pentru asta o sa ma duc la ginecolog. Dar as avea si eu o intrebare, putin offtopic. Unul din simptomele pe care le aveam cand au debutat problemele cu pielonefrita, usoare usturimi in timpul urinarii mai precis, s-a mentinut chiar si dupa ce am rezolvat problema-rar si incomparabil cu durerile de atunci. M-am dus si am refacut urocultura, cum mi-a spus si medicul meu urolog, si a iesit 0 unitati formatoare de colonii (nu negativa). Acum el mi-a zis ca nu am de ce sa-mi fac griji, dar sa fac urocultura de cate ori am probleme, usturimi etc. Voi mai repeta urocultura dar daca imi iese tot 0 sau negativ, este posibil ca o cauza sa fie o infectie, o vaginita, o candida, ceva care sa mentina infectia si sa provoace acele usturimi din timpul urinarii. Ca l-as mai suna pe medic , care de altfel e foarte ok, cand imi fac analizele dar daca tot sunt 0 incep sa par ipohondra cu toate intrebarile pe care i le-am pus. Intrebarea e: e posibil ca in loc de urolog sa am nevoie de ginecolog pentru acele usoare usturimi (repet ele sunt insignifiante aproape, dar vreau sa nu se mai ajunga la pielonefrita). Urocultura e bine sa fie repetata de cate ori simt ceva in neregula sau la un anumit interval? E posibil sa iasa examenul negativ dar eu sa am totusi probleme? Offline #222 2008-03-30 19:20:49
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!candida poate da intradevar usturimi la urinat...dar e de obicei insotita si de alte simptome...oricum o analiza de secretie n ar strica ca sa fi tu linistita... happy with him...inlove with him... Offline #223 2008-08-23 12:47:31
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Am vazut la farmacie un tratament cu ovule rapid,de 3 zile...parca se chema Canesten.Doctorita mea mi-a prescris Cinozol 200 mg +crema Nidoflor(pe care sincer n-am folosit-o ca n-am inteles exact cum).Intrebarea este urmatoarea.Am avut candida acum...3-4 saptamani parca,am tratat-o cu Cinozol,simptomele imi disparusera.De o sapt jumate m-am apucat de antibebe si am obs iar simptomele candidei(scurgere alba vascoasa+mancarimi).Doctorita mea e plecata din tara,sa incerc tratamentul ala rapid,Canesten?!Help plsssssssss! Offline #224 2008-08-23 14:54:50
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!nu stiu ce sa iti zic de tratament, nu cred ca poate fi rau dar din moment ce zici ca ai mai urmat un tratament acum 3 saptamani eu zic sa incerci cateva zile cu iaurt. multe fete au avut rezultate cu el Offline #225 2008-08-23 16:15:10
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Eu sincer consider ca tratamentul prescris de doctorita si-a facut efectul.Doar ca,avand in vedere ca m-am reapucat de ac,a aparut iar candida.Ma gandeam sa incerc tratamentul cu Canesten,daca stie cineva ceva despre el,va rog sa-mi spuneti o parere. Offline #226 2008-09-25 18:09:30
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Si eu cu "Doctoressa, help!" In general iau masurile care trebuie ca sa imi dreg sanatatea si asa am facut si acum. Dar de data asta, se pare ca doctoritza ginecolog la care am fost vrea sa ma dreaga cam tare. Sper sa fie doar paranoia mea, dar am nevoie de incurajari ca sa continui tratamanetul dat de ea. Povestea sunca am asa: Offline #227 2008-09-25 18:31:58
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!inginer...sunt intradevar exagerate...sa luam spre ex ultimul tratament...daca la antibiograma a iesit ca e sensibila la ciprofloxacin dc ti a mai dat si tinidazol? din nou dc sa schimbi tri-regol daca ti e bine cu ele? pt ce lubrifiant daca nu ai nevoie si lista ar putea continua...daca nu ai simptome deranjante eu nu as lua nimic si as merge la un alt medic...dar sincer nu m as mira sa ai totusi gardnerella la ce tratamente aia facut fara motiv unele...caci gardnerella e in final o dereglare a florei vaginale... happy with him...inlove with him... Offline #228 2008-09-25 18:38:58
Re: Candida peste tot :((( Doctoressa, HELP ME!!!Cred ca asta am sa fac; ma duc la alt medic. Dar pana atunci ma gadesc cu groaza ce o sa imi povesteasca domna asta si despre Papanicolau, care iese luni. Iar o sa termine un pix pentru o reteta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|