|
Nu esti logat.
Mycroginon-2#20 2008-07-17 13:10:07
Re: MycroginonAm luat Microgynon 2 ani de zile si as avea un sfat pentru toate fetele care iau AC sau vor sa inceapa sa ia AC: Offline #21 2008-08-16 13:45:32
Re: MycroginonMicrogynonul este echivalent cu Logest in ceea ce priveste cantitatea de hormoni?intreb ptr ca am luat vreo 3 ani antibebe iar la un moment dat docorita mi-a spus sa incercerc si Microgynon,in conditiile in care luam Logest.Nu mai stiu exact care a fost contextul,cert este ca m-am intors la Logest.Acum,motivul ptr care ma intereseaza daca sunt sau nu echivalente este faptul ca am observat ca Logestul imi scade libidoul iar daca sunt echivalente,le schimb cu Microgynon... Offline #22 2008-08-16 15:03:54
Re: MycroginonLogest: Compozitie: Substante active: fiecare drajeu contine: 0,075 mg gestoden; 0,02 mg etinilestradiol. Alti ingredienti: lactoza, amidon de porumb, providon 25 000, stearat de magneziu, sucuroza, providon 700 000, polietilen glicol, carbonat de calciu, talc, ceara montana. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #23 2008-08-22 23:42:57
Re: Mycroginontocmai am inceput sa iau mycroginon(mentionez ca e prima oara cand iau antibebe si sunt prescrise de medic),azi e a treia pastiluta pe care am luat-o si m-am molipsit cu un "pui" de raceala.Stiu ca antibioticele interactioneaza cu antibebele dar ce as putea lua a sa-mi treaca raceala???Strepsils,paxeladine merg? "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #24 2008-08-22 23:48:20
Re: Mycroginonpai eu stiu ca antibioticele nu se iau la raceala.. se iau in infectii, puroi in gat, si alte treburi, da nu in reaceala, pai te poti trata cu paxeladine, modafen, nurofen , paracetamol, med de raceli, astea nu interactioneaza cu anti-berzele.... Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline Publicitateloading...
#25 2008-08-23 00:09:37
Re: Mycroginondeci paxeladine si strepsils nu interactioneaza cu antibebele? Ultima oara a fost editat de paulinne (2008-08-23 00:11:19) "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #26 2008-08-23 01:35:55
Re: Mycroginondaca ai luta din 1 zi de mesntra esti protejataa de atunci daca ai luat in alta zi de sangerarae abia dupa a 7a ,,lasi sa-si afca 4 ore efectul si apoi ai liber. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #27 2008-08-23 01:53:34
Re: Mycroginon
ms:kiss: Ultima oara a fost editat de paulinne (2008-08-23 04:44:23) "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #28 2008-08-23 08:25:02
Re: Mycroginonsa nu fie expuse direct la soare daca le ti in geanta e perfect VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #29 2008-08-23 22:55:11
Re: Mycroginonin legatura cu mycroginonul...as mai avea si eu o intrebare:daca mi-a venit menstruatia marti seara(19 aug) si eu am luat prima pastila miercuri dimineata la ora 9:00...se considera ca am luat-o in prima zi de menstruatie sau in a doua?Trebuie sa ma protejez suplimentar pana iau 7 pastilute?Si...cat de sigure sunt?Daca le iau corect nu e risc de bebe,nuuuu? "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #30 2008-08-23 23:00:18
Re: Mycroginoneu zic k e a doua zi...si k mai bine te protejezi suplimentar dak le iei corect nu e risc de bebe ..stai linistita si bucura-te din plin acea marja de eroare e datorita incorectitudinii cu care sunt luat pilulele de unele fete "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #31 2008-08-23 23:45:33
Re: Mycroginon:/uuuupsss...si daca am "comis-o" azi???eu credeam ca totusi nu sunt 12 ore de seara si pana dimineata...si ca se pune ca e prima zi...deci e risc,nope?e cazul sa iau postinor? "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #32 2008-08-23 23:46:37
Re: Mycroginondar seara ti-a venit menstra? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #33 2008-08-23 23:55:58
Re: Mycroginondap seara...pe la 6-7 dupa-amiaza...si erau doar cateva pete maronii si nici nu ma durea burta ca de obicei...si am crezut ca e tot spooting de la postinor...k m-am dat peste cap rau de tot(am cam exagerat cu postinorul in ultima vreme...asta inseamna ca am luat de vreo 4-5 ori in ultimele 6 luni:|) "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #34 2008-08-24 00:01:02
Re: Mycroginonatunci cred k esti ok "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #35 2008-08-24 00:23:09
Re: MycroginonDeci ar fi in regula,YoHanna,nope? "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #36 2008-08-24 00:24:16
Re: Mycroginonda "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #37 2008-08-24 00:27:28
Re: Mycroginon
ms:kiss: "I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams Offline #38 2008-08-24 00:27:43
Re: Mycroginon"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|