|
Nu esti logat.
Metode de copiat :D#1 2006-08-31 21:01:39
metode de copiat :DUltima oara a fost editat de green_fairy (2012-04-14 23:43:37) Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #2 2006-08-31 21:06:30
Re: metode de copiat :Dno...draga....iti zik eu una...la care nime nu se prinde...copiez q metoda asta de 4 ani...si idiotii nu se prind...k's prea inapoiati mintal....da e si mult de lucru...dar mie imi face placere...scrieti lectia pe telefon...si salveaza-le in mesaje...si nah te mai uiti si tuh din kand in kand kat e ceasu Offline #3 2006-08-31 21:17:41
Re: metode de copiat :Dastia de la mine cu ajutorul telefonului au luat BACUL! Dar telefon din ala shmeker, cu WORD pe el.. Offline #4 2006-08-31 21:37:27
Re: metode de copiat :DFetelor dar de ultima inventie n-ati auzit? Pixul invizibil... scrii totul pe o foaie alba...bineinteles ca nu se vede nik cu ochiul liber...iar citirea se face cu un laser. Si sunt multe alte metode de copiat....auzisem intr-o vreme ceva de niste ochelari ...dar nush cum se foloseau sincer. Iar faza sa scrii textele pe telefon ... s-a cam dus pt ca profii deja au inceput sa se prinda. Cel putin la mine in liceu se prind ... am f. multi profi tineri care stiu metodele noastre....si posibilitatile sa copiem sunt nule. Hmm....de park ei n-au copiat la viata lor si vin sa ne faca noua morala... Poop! Offline #5 2006-08-31 21:46:15
Re: metode de copiat :Dfetelor, eu am incercatde doua ori sa copiez. prima data aveam, in clasa a 7-a lucrare la desen (groaznic. nimeni nu a auzit de asta. aveam lucrare din 9 pictori, 3 genuri de-alea de pictat) si am rupt foile din caiet, le-am bagat in banca, am copiat, m-a prins, am luat 1 si media 4 pe semestru. a doua oara era teza la mate. toti copiau. si eu eram varza. asa ca am bagat caietul in banca. da' eram asa speriata ca nu l-am deschis decat o data, dar pana sa scriu am si uitat. si profu', tanar si destept, m-a vazut. si mi-a zis sa-l scot, ca toti copiaza si mi se iarta si mie o data. Nobody home Offline Publicitateloading...
#6 2006-08-31 21:50:37
Re: metode de copiat :Dvedeti voi,copiatu' asta e cu 2 taisuri.face si bine,dar de cele mai multe ori face rau.eu am reusit sa copiez in anul 3 de facult la cea mai a dracu profa din toti cei 4 ani ai mei de facult.dc nu copiam n-as fi luat nici acum examenul.mi-am luat niste pantaloni de trening f largi, cu buzunare la fel de largi si am bagat foile rupte in 2 .ea era o manica a cercetarilor printre noi dupa copiute,dar eu le-am scos ca si cum ar fi fost ciorne,si am mai si chemat-o lg mine s-o intreb ceva ce chipurile nu intelesesm din subiectul dat.dc ar sti,ar fi capabila sa-mi ceara anularea licentei. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #7 2006-08-31 21:52:39
Re: metode de copiat :Dsa stii nashira.ca si eu dadeam lucrare la desen tot din ce spui tu,iar acum imi prinde bine ca nu ma uit ca mata in calendar cand aud de vreun pictor sau curent cultural. A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #8 2006-08-31 22:03:24
Re: metode de copiat :Deu am copiat tot liceul cu caietul pe picioare la teze la mate... daca nu copiam eram si acum a 9a Offline #9 2006-08-31 22:54:53
Re: metode de copiat :DEu copiez de pe caiet, sunt prea comoda sa-mi fac copiute! Sincera sa fiu, chiar as investi intr-un pix de-ala, numai ca nu stiu de unde si cat e. Si daca il folosesti, ce credeti ca vede profu? Ca doar nu sta tot timpul sa se uite la noi sa vada daca se aprinde vreo lumina. Si il folosim si noi "intermitent"..cand nu e langa noi, nu vad de ce ar trebui bagat in banca. Cred ca pixul asta e ca ala din "Codul lui da Vinci", care se vedea cu anumite raze, nu neaparat laser. Vreau si eu!!! Stie cineva detalii? Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #10 2006-09-01 00:06:20
Re: metode de copiat :Dmie mi-e prea lene, caietu e sfant. ce e drept mai fac colegele fituici, trag la xerox de pe carti si le fac mici, da eu sunt mai chioara asa de fel si nu prea vad. tot la caiet raman. da si cnad nu imi inteleg scrisu e jale, noroc k invata colega de banca si imi zice si mie http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #11 2006-09-01 00:53:04
Re: metode de copiat :Dla mine ori scriam direct pe o ciorna, de obicei am 2 ciorne,...si mi s-a intamplat sa stea proful langa mine, dar nu se intepa, pt ca scriam dezordonat, tocmai de aia.... sau sciam pe coperta caietului, puneam o coperta mai inchisa la culoare, dar transparenta....asta merge doar la profii mai chiori.... ) Offline #12 2006-09-01 01:00:22
Re: metode de copiat :Deu inainte knd foloseam shi coperte pe caiete....imi scriam lectzia pe o foaie din care shtiam k ne da lucrare shi o bagam sub coperta puneam foaia pe care scriam la lucrare shi knd aveam nevoie de ceva o dade-am la o parte shi ma uitam ...era cool!!!NU M-A PRINS NICIODATA COPIIND...ba da/.......proful de istorie in cls a VII mi se pare:d.....tot asa am facut cu coperta shi mnoh asha a fost sa fie.....dar a trecut:d....shi acuma.....nici nu mai stau pe ganduri ce sa fac sa copiez sau nu......cat incape....da-i sa mearga....la teza la romana in cla a IX....mi-am bagat caietul deschis in geanta(aveam o geatnta de aia ce se ia pe umar) la lectia respectiva din care am dat teza shi diriga era la catedra shi eu ma veseleam copiind:p nu a avut ea nici o treaba.......shi ar mai fi una buna.....acuma au aprut ceva pixuri cu calendar incorporat care trebuie sa tragi de ceva shi iese afara calendarul.....eu zic k lipesti fitzuica acolo pe el shi la o lucrare sau ceva...... tragi de aia shi zici k te joci...nu?......sau nu shtiti la ce ma refer:d? Offline #13 2006-09-01 08:38:52
Re: metode de copiat :Dnu m-a prins nici un prof niciodata cand am copiat insa pot sa va spun ca am copiat din toate pozitiile posibile...de la caiete sub banca...la scris pe peretele de langa banca )))))))))) (cu creionul bineinteles, ca sa pot sa sterg pe urma)...anul asta nu mai fac mate sunt asa de happyyy iar in toti anii de liceu...aveam kte 2 ore de mate pe sapt...si un prof super de treaba Offline #14 2006-09-01 10:10:30
Re: metode de copiat :Ddiana, in regie e plin de anunturi cu de-astia care vand "produse" de copiat. inclusiv pixuri. si dau si nr de tel. Nobody home Offline #15 2006-09-01 10:53:19
Re: metode de copiat :Delevii mei erau prea mici ca sa copieze si nici nu prea aveau ce... A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline #16 2006-09-01 11:44:19
Re: metode de copiat :Dla mine la poli e naspa! daca te prind copiind pa! nu mai treci la ala! si stau multi la un ex.si se uita atent ca abia mai poti sa te misti sa mai intrebi ceva. numai daca esti expert si risti sa copii , atat. In dragoste si in razboi totul e permis! Offline #17 2006-09-01 11:50:00
Re: metode de copiat :Dla mine nu te lasa sa intri in sala de ex cu nicio foaie.Si ciorne tot ei ne dau stampilate.Telefone, nici vorba.Daca il vad in buzunar direct afara.Nu-i intereseaza ca nici macar nu aveai intentia la ceas sa te uiti. Offline #18 2006-09-01 12:17:42
Re: metode de copiat :DLa Poli au si exmatriculat pt copiat, am auzit pe la Automatica. Tot la automatica era un prof (a murit saracu' de cateva luni) care, inainte sa dea examenul, ii punea sa deseneze pe una din coli (care i se nazarea lui) o figura geometrica, de ex: pe pagina a 2a un triunghi in coltul din dreapta sus, ca sa fie sigur ca nu i le pot servi. Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #19 2006-09-01 15:56:25
Re: metode de copiat :Dchiar credeti ca profii de liceu sau scoala generala nu se prind cand un elev copiaza? Ultima oara a fost editat de eakarina (2006-09-01 15:56:40) A gandi e cea mai dificila munca, probabil de aceea o fac atat de putini. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|