|
Nu esti logat.
Hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(#1 2008-05-09 06:02:08
hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :( nu stiu ce sa mai cred, acum 2 ani am facut test la clinica micomi din bucuresti: hpv-rez negativ, colposcopie buna, test papa-nicolau-bun Offline #2 2008-05-09 08:29:57
Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(danielle tot trebuie facute analize cred eu.. asteapta sfatul doctoressei Offline #3 2008-05-09 08:56:01
Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(sau poate e molluscum negii genitali nu se pot scoate cand aplici crema scad sau cad de la sine.cand ajungi in tara refa testul hpv ca nu strica daca poti VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-05-09 08:57:13
Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(nu suna a hpv / negi. condiloamele produse de hpv au forma tipic de creasta de cocos, cu o margine prinsa la piele si o margine libera si au culoarea pielii si nu albe. mami de minuni Offline #5 2008-05-09 17:19:42
Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(mai eu am avut negi genitali si nu erau sub forma de cresata de cocos era cate unu nu mai multi la un loc si erau roz spre alb. Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-09 17:22:13
Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(MAI...poate i-ai descoperit mai devreme. in carti sunt descrisi aratand ca o creasta de cocos la culoarea pielii. mami de minuni Offline #7 2008-05-09 18:22:18
Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(problema e ca prietenul nu are nimic, el nu are nici o problema Offline #8 2008-05-09 18:22:57
Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(poate sunt fordyce spots. Offline #9 2008-05-09 18:47:24
Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(daca are hpv cu risc scazut sau crescut te rog sa ma crezi ca ii iese si daca se recolteaza de pe col iar in cazul asta negii tot apar si in zona genitala sunt sigura de asta 100%.oricum importat este ce se intampla la nivelul colului.eventual poate sa faca biopsie pt.excrescentele respecyive dar mie nu imi suna a hpv VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-05-09 18:50:08
Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(nici mie... mami de minuni Offline #11 2008-05-09 21:29:28
Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(poze cu fordyce spots: Offline #12 2008-05-09 21:41:38
Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(gargarita s-ar putea sa ai dreptate, asa erau inainte sa folosesc aldara, acum sunt mai mari(1-2 mm), s-au iritat si unele le poti scoate ca pe cosuri Offline #13 2008-05-09 21:54:07
Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(
citeste aici: Offline #14 2008-05-09 21:56:24
Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(molluscum se manifesta asa adica se scot ca sa zic asa.danielle cred ca un dermatolog ar putea sa te lamureasca VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-05-23 00:17:24
Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(am niste mici excrescente pe labiile mari, mai pe scurt negi, vreo doi intr-un loc si vreo doi intr-altul. am o intreabare...asa-i ca daca am hpv, doamne fereste si pazeste, tulpinile cu potential ocogen(16 si 18) nu genereaza negi vizibili? ci doar in interior? asa-i ca astia nu-s periculosi? Offline #16 2008-05-23 00:54:07
Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(asa e...dar nu ai cum sa sti sigur ce tulpini ai pana nu faci genotiparea...poti avea atat tulpini low risk (care dau negii) cat si high risk... happy with him...inlove with him... Offline #17 2008-05-23 09:56:55
Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(fetele uitati niste poze cu persoane afectate de hpv..poate va ajuta cu ceva Dance like nobody is watchin.... Offline #18 2008-06-04 22:36:45
Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(Am 36 de ani sint din Bucuresti, am facut un control de rutina in care medicul a facut un test Pap si o colposcopie (in aceeasi zi). Pe buletinul de analize (la colposcopie) mi s-a scris la concluzii: aspect colposcopie LSIL si la atitudine: in functie de testul Pap. Am revenit la medic pt rezultatul testului Pap. Rezultatul a fost satisfacator, dar limitat de Paucicelularitate cu ASCUS (clasa II-III). Medicul nu mi-a comentat nimic mi-a zis doar sa revin peste 4 luni sa repet Pap. Am intrebat ce inseamna diagnosticul si de ce trebuie sa mai revin peste 4 luni si mi s-a raspuns evaziv ca s-ar putea sa fie ceva si ca ceea ce a iesit acum poate fi numai virful iceberg-ului si ca trebuie sa repet ca sa vada ce mai iese atunci. Am plecat de acolo destul de neclara/nelinistita si am inceput sa citesc pe internet ce inseamna celulele astea ASCUS si din cate am putut intelege mi-am dat seama ca este f posibil sa am o infetie cu HPV. M-am dus sa-mi fac testul HPV si acesta a iesit pozitiv de tip 16, iar in comentariul buletinului scria " in neoplazii manifeste, datorita schimbarilor marcate in materialul genetic al HPV este posibila aparitia rezultatelor fals negative" (aici o sa va rog sa ma lamuriti si pe mine ce inseamna comentariul). In continuare cand am vazut ca treaba nu e chiar buna, am hotarat sa cer opinia unui al doilea medic care mi-a spus ca el nu vede probleme mari si ca sint solutii pt hpv, ca trebuie sa ma vaccinez si apoi sa mai fac ceva teste de secretie dupa care sa demarez procedura de tratament specifica. dupa aceasta intalnire am inceput sa citesc despre acest vaccin pe internet si din informatiile pe care le-am gasit rezulta ca acest vaccin este testat pt grupele de varsta sub 25-26 ani. Va mai rog sa ma lamuriti cu urmatoarele: de ce primul medic care mi-a zis sa revin peste 4 luni pt repetarea PAP fara sa-mi faca nicio investigatie suplimentare? Ce parere aveti dvs cu privire la teoria ca nu este necesara efectuarea testului HPV, intrucat tratamentul zonei afectate pe col este acelasi indiferent de cauza generarii pagubelor in tesut? ce parere aveti despre vaccinarea mea la varsta pe care o am in conditiile in care sint intr-o relatie monogama (si el de asemenea). Ce credeti ca ar fi cel mai bine sa fac de acum incolo? Si inca ceva.. am citit ca testul HPV se face in special femeilor peste 30 de ani intrucat inainte de aceasta varsta, daca se contacteaza virusul organismul de cele mai multe ori il elimina, iar daca acesta persista in organism este posibil sa existe o directie proasta in evolutia problemei? Va multumesc anticipat Prietenii, pe care nu ii am, ma considera ca fiind un om normal Offline #19 2008-06-04 23:08:50
Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(i-am lasat la doctoressa linkul si-ti va raspunde dansa maine...oricum hpv ul este un virus care odata contactat ramane tot viata in organism...din pacate tu ai o tulpina cu risc crescut oncogen deci papul periodic este recomandat pt a observa modificari...mai multe iti va spune maine doctoressa... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|