Hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(-2
- evilpink
- Banat
- Inregistrat: 2006-11-02
Re: hpv? negi genitali ? sau mulluscum? ajutor :(
cred ca primul medic a vrut sa vada cum evolueaza lucrurile la nivelul colului.nu imi dau seama daca ai sau nu rana pe col.daca ai trebuie sa o tratezi si pe ea.trebuie sa faci testul hpv e chiar necesar..de vaccin nu stiu daca poti sa il faci avand in vedere ca se fac fetelor sub 26 de ani care nu au o tulpina continuta de vaccin si tu ai una .
daca esti din Buc.imi spui unde ai facut papanicolaul?
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- hop_shio
- New member
- Inregistrat: 2008-06-04
primul medic cand mi-a facut colposcopia nu a observat nimic grav, de altfel, am plecat f linistita de acolo dupa asta, in schimb cand m-am intors pt rezultatl pap medicul deja se uita din nou pe pozele de la colposcopie pe care le avea in calculator si cand am intrat in cabinet m-a intrebat daca ma spalasem intravaginal inainte de consult in ultimele 48 ore ceea ce nu se intamplase, nu mi-a mentionat nimic de rana. am facutr testul hpv la medsana si inca ceva..va multumesc foarte mult pentru promptidudinea cu care raspundeti mesajelor smile Da,am gresit , imi cer scuze, este prima oara cand ma inscriu intr-un forum pe internet, Testul papanicolau l-am facut la spitalul Bucur
Ultima oara a fost editat de hop_shio (2008-06-05 11:26:30)
Prietenii, pe care nu ii am, ma considera ca fiind un om normal
- evilpink
- Banat
- Inregistrat: 2006-11-02
ti-am editat eu cele 2 mesaje te rog sa citesti regulile data vittoare iei warn.eu de papanicolau intrebam unde l-ai facut nu de testul hpv
VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
hop_shio a scris:Am 36 de ani sint din Bucuresti, am facut un control de rutina in care medicul a facut un test Pap si o colposcopie (in aceeasi zi). Pe buletinul de analize (la colposcopie) mi s-a scris la concluzii: aspect colposcopie LSIL si la atitudine: in functie de testul Pap. Am revenit la medic pt rezultatul testului Pap. Rezultatul a fost satisfacator, dar limitat de Paucicelularitate cu ASCUS (clasa II-III). Medicul nu mi-a comentat nimic mi-a zis doar sa revin peste 4 luni sa repet Pap. Am intrebat ce inseamna diagnosticul si de ce trebuie sa mai revin peste 4 luni si mi s-a raspuns evaziv ca s-ar putea sa fie ceva si ca ceea ce a iesit acum poate fi numai virful iceberg-ului si ca trebuie sa repet ca sa vada ce mai iese atunci. Am plecat de acolo destul de neclara/nelinistita si am inceput sa citesc pe internet ce inseamna celulele astea ASCUS si din cate am putut intelege mi-am dat seama ca este f posibil sa am o infetie cu HPV. M-am dus sa-mi fac testul HPV si acesta a iesit pozitiv de tip 16, iar in comentariul buletinului scria " in neoplazii manifeste, datorita schimbarilor marcate in materialul genetic al HPV este posibila aparitia rezultatelor fals negative" (aici o sa va rog sa ma lamuriti si pe mine ce inseamna comentariul). In continuare cand am vazut ca treaba nu e chiar buna, am hotarat sa cer opinia unui al doilea medic care mi-a spus ca el nu vede probleme mari si ca sint solutii pt hpv, ca trebuie sa ma vaccinez si apoi sa mai fac ceva teste de secretie dupa care sa demarez procedura de tratament specifica. dupa aceasta intalnire am inceput sa citesc despre acest vaccin pe internet si din informatiile pe care le-am gasit rezulta ca acest vaccin este testat pt grupele de varsta sub 25-26 ani. Va mai rog sa ma lamuriti cu urmatoarele: de ce primul medic care mi-a zis sa revin peste 4 luni pt repetarea PAP fara sa-mi faca nicio investigatie suplimentare? Ce parere aveti dvs cu privire la teoria ca nu este necesara efectuarea testului HPV, intrucat tratamentul zonei afectate pe col este acelasi indiferent de cauza generarii pagubelor in tesut? ce parere aveti despre vaccinarea mea la varsta pe care o am in conditiile in care sint intr-o relatie monogama (si el de asemenea). Ce credeti ca ar fi cel mai bine sa fac de acum incolo? Si inca ceva.. am citit ca testul HPV se face in special femeilor peste 30 de ani intrucat inainte de aceasta varsta, daca se contacteaza virusul organismul de cele mai multe ori il elimina, iar daca acesta persista in organism este posibil sa existe o directie proasta in evolutia problemei? Va multumesc anticipat
paucicelularitate inseamna celule putine....Ascus-ul ala ne vorbeste despre niste modificari pe care nu le stim interpreta... eu una as repeta Papanicolau in alta parte(de preferat la Micomi) cu vaccinul ala...eu una nu ii vad rostul acum....tratamentul intr-adevar e acelasi indiferent ce produce paguba de tesut...deci.... Nu awvem cum sa stim care a fost gindirea nici unuia dintre cei doi medici la care ai mers... eu insa insist pe repetarea PAP si eventual pe efectuarea unui tratament functie de rezultatul acestuia
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- hop_shio
- New member
- Inregistrat: 2008-06-04
Va multumesc f mult pentru raspuns, am sa repet papanicolau la micomi asa cum ma sfatuiti, insa va mai intreb ceva la care nu m-am gandit pina acum: Cand am facut prima oara testul pap incepuse sa iau un vaccin - pastile- urovaxom - cam de 7-10 zile pe care il continui si acum pt ca trebuie sa il iau timp de 3 luni. Considerati ca acest vaccin ar fi putut influenta rezultatul testului pap si daca da, dupa cat timp de la terminarea tratamentului cu vaccinul e bine sa fac testul papanicolau? va multumesc inca o data
Prietenii, pe care nu ii am, ma considera ca fiind un om normal
- kurbissa
- New member
- Inregistrat: 2008-01-10
prietenul meu a cauterizat niste negi si a fct si hpv,rezultatul a fst risc oncogen crescut 52.eu nu am fct decat papa nicolau si a mi-a iesit ok doar candida nu am nimic pe afara eu ce sa fac nu stiu ce sa fac cat de grav este?daacan el are si la mne este sigur prezenta lui?ce analize sa fac?
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
fa un tipaj HPV daca vrei sa fii sigura
- kurbissa
- New member
am fct tipajul de hpv mi-a iesit 52 risc crescut oncogen,ce pot sa fac?si papa nicolau e totul ok doar la descriere citologica este:intens fond inflamator acut.Asociat se observa alterari celulare de natura inflamatorie.Flora microbiana polimorfa.poate sa imi spuna si mie ce inseamna asta e grav papa nicolau?si cu hpv asta ce sa ma fac ce analiza sa mai imi fac afara eu nu am condiloame si nimic.va rog un raspuns
- kurbissa
- New member
va rog frumos sa imi spuna si mie cineva ce inseamna acest rezultat de la papa nicolau descriere citologica este:intens fond inflamator acut.Asociat se observa alterari celulare de natura inflamatorie.Flora microbiana polimorfa.poate sa imi spuna si mie ce inseamna asta?va multumesc anticipat
- o'hara
- Platinum member
- De la: bebeloi iubiti
- Inregistrat: 2007-01-18
ai o infectie. fa o analiza de secretie pt a afla ce anume o determina
mami de minuni
- kurbissa
- New member
am fct si analiza la secretie si rezultatul a fst;frecvente epitelii intermediare.rare parabazale.frecvente pmn.absenti bacili doderlein.flora polimorfa cu preponderenta cocobacililor gram negativ cu aspect sugestiv de flora anaeroba absente levuri......deci?ce am pana la urma?
- heimdall
- Diamond member
- Inregistrat: 2006-11-21
sper sa nu zic prostii... cred ca e vorba despre gardnerella. si nu e bine ca lipsesc bacilii doderlein, care fac parte din flora normala a vaginului. ce tratament ai primit ?
- Kitty29
- New member
- Inregistrat: 2009-05-14
Ma gandeam... ptr cine nu stie inca cum arata negii genitali... http://medimages.healthopedia.com/large … female.jpg http://www.phac-aspc.gc.ca/slm-maa/slid … 16-eng.php Pe cervix: http://www.phac-aspc.gc.ca/slm-maa/slid … 04-eng.php
Iar herpesul... http://www.phac-aspc.gc.ca/slm-maa/slid … x2-eng.php
Molluscum contagiosum: http://www.phac-aspc.gc.ca/slm-maa/slid … 01-eng.php
Fordyce spots: http://wiki.vaginapagina.com/index.php? … espots.jpg Acestea din urma nu sunt contagioase si nici periculoase, din cate am citit. Desi se pot confunda cu negii, care adesea apar ca niste formatiuni asemanatoare coopidei. M-am mai linistit, din astea am si eu, pe interiorul labiilor mari.
Mai multe detalii gasiti pe: http://www.vaginapagina.com/index.php?t … umps/Cysts
Atentie, negii genitali difera ca aspect, marime, forma... Nu putem sustine niciodata ca daca la unele femei sunt ca o creasta de cocos, iar la altele ca o conopida, sau e doar o singura "bubita", nu vorbim despre aceiasi negi! Numai medicul poate da un diagnostic corect. "Genital warts [the most well-known ailment caused by HPV] usually appear as soft, moist, pink, or flesh-colored swellings, usually in the genital area. They can be raised or flat, single or multiple, small or large, and sometimes cauliflower shaped. They can appear on the vulva, in or around the vagina or anus, on the cervix, and on the penis, scrotum, groin, or thigh. After sexual contact with an infected person, warts may appear within weeks or months, or not at all."
Va doresc: sanatate la max!
- YoHanna
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-05-31
ioi sper sa n-am niciodata de-a face cu asa ceva... oricum f bine ai facut k le-ai postat aici ...eu chiar nu stiam cum arata
"The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous"
- complez
- Full member
- Inregistrat: 2008-11-09
- Kitty29
- New member
- Inregistrat: 2009-05-14
Scuze, stiu ca sunt dure imaginile... Complez, stiu ca nu "frumos" ce am facut, dar uite ca eu m-am linistit, credeam ca am nu stiu ce, cand colo... niste puncte de grasime/sebum... cica si barbatii au, pe penis... M-am gandit ca poate sunt unele femei/fete care chiar vor sa stie cum arata diversele "excrescente" si daca au asa ceva... pentru linistea lor sau pentru a se hotari sa mearga la medic. Bine... mai erau multe imagini pe net, dar nu am avut timp sa le pun pe toate, presupun ca oricine poate da cautare pe google... Oricum, negi cred ca am si eu... in afara de Fordyce spots, alea... Sigur o sa stiu dupa ce merg la medic, prin august, septembrie... pana atunci incerc sa nu intru in panica! Dar mi-am dat seama ca cu cat stii mai multe, cu atat te ingrijorezi mai tare. De aceea, in fiecare zi mi-am creat o rutina: imi imaginez ca sunt absolut si perfect sanatoasa, ca nu am nimic, ca e doar in imaginatia mea... E o metoda buna... sau cel putin sa nu ma mai gandesc la "bubitele" alea... Unori mi se pare ca eu le-am "creat", gandindu-ma la ele, dupa ce am vazut astfel de poze pe net. Ca sa vezi ce ti-e si cu puterea gandului... Acum mi-au iesit si pe degetele de la mana dreapta... dap, v-ati dat seama, degetele cu care ma spal... Ei, dar lasa ca trec si astia, ca nu ma mai gandesc la ei... Apropo, daca vreti gandire pozitiva (cele care nu ma considerati deja nebuna cititi Secretul sau The Secret a lui Rhonda Byrne... Va va schimba total conceptiile despre boli... si despre propriul corp. Concluzia mea este: decat sa stau toata ziua sa ma gandesc la ce am sau ce nu am si sa-mi fac ganduri negre, mai bine incep ziua zambind, fiind vesela si binedispusa si multumindu-I lui Dumnezeu pentru ceea ce am si altora le lipseste... Stiati ca corpul uman are "puterea" sa se vindece singur? Prin septembrie sper sa ajung si pe la Bucuresti (eu sunt din Craiova) la clinica Micomi, am auzit numai cuvinte de lauda, atat despre personal, cat si despre rezultate... Cred ca dau faliment, la ce cheltuieli ma asteapta, dar asa imi trebuie, ca nu m-am dus pana acum...
Va doresc: sanatate la max!
- complez
- Full member
- Inregistrat: 2008-11-09
kitty are you out of your mind??? nu sunt dure imaginile. sunt REALE. si am zis ca e foarte frumos ca ne-ai dat informatiile alea.nu oricine s-ar fi gandit sa se duca pe un site al canadei. chill woman!
- Chick
- Sr. member
- Inregistrat: 2008-08-03
Nici eu nu stiam cum arata herpesul sau negii.Multumim ptr informatii!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|