|
Nu esti logat.
V-ati criza ? da sau ba ? :P#1 2008-05-13 10:20:13
v-ati criza ? da sau ba ? :Pi-am spus iubitului meu ca anul asta exista sanse minime sa ajungem la mare deoarece eu termin cu licenta pe 30 iulie si o sa am decat luna august libera si care sunt sansele ca si el sa aiba concediu tot in august. la care el mi-a raspuns ca poate se duce cu prietenii un weekend si el ca sa vada marea . mie nu mi-a convenit treaba asta (in sinea mea) si i-am spus ca dk el ar fi in siatuatia mea eu nu as merge fara el sa ma distrez la mare. in fine a ramas in pom discutia ca a trebuit sa traversam strada M-am crizat foarte tare deoarece nu-mi convine io sa raman in buc pe caldurile alea si el sa plece la mare FARA MINE , dar am tinut doar pt mine nu i-am zis nimik , cine stie poate exagerez eu. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2008-05-13 10:23:20
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Pnu prea mi se pare ok.... Offline #3 2008-05-13 10:23:30
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Pnu cred ca e vorba de lasat sa plece...sa daca vrea pleaca si daca il lasi si daca nu. pe de o parte nu mi se pare ok sa plece fara tine...pe de alta parte, daca tu esti cu examene si el nu...si are concediu...banuiesc ca nu e un capat de lume sa mearga 2 zile la mare... Offline #4 2008-05-13 10:24:46Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Peu zic ca mai bine-l lasi ca si daca nu-l lasi, oricum se duce... Ultima oara a fost editat de Leo (2008-05-13 10:26:26) Offline #5 2008-05-13 10:25:34
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Pdaca e vorba sa se duca un weekend cand tu nu poti nu-i bai...cu conditia sa va stabiliti si un concediu impreuna cand sunteti liberi.... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-13 10:25:38
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Peu l-as lasa..daca programul meu nu-mi permite..de ce sa murim 2 de cald? Offline #7 2008-05-13 10:26:27
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Pa,da, poate sa iti spuna ca are nu stiu ce treaba cu serviciul sau ca pleaca cu parintii sau mai stiu eu ce...si el sa plece fix la mare. decat sa te minta, mai bine nu mai zici nimic. ca apoi o sa spuna ca tu l-ai facut sa te minta. cunosc chestia asta ca am patit-o Offline #8 2008-05-13 10:27:05
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :P
Io-s de acord cu nicolle. #9 2008-05-13 10:28:23
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Pdar de ce sa nu se duca???? Offline #10 2008-05-13 10:31:01
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Pce nu inteleg eu e de ce tu nu ai putea sa mergi macar 2 zile la mare? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2008-05-13 10:32:05
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Pmie nu prea mi-ar conveni,nush...pana la urma n-as mai zice nimic,cu conditia sa vina o data si cu mine,mai mult de un weekend,o saptamana sau asa cva. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #12 2008-05-13 10:57:48
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Pnu mi-ar conveni fiindca pleaca fara mine dar l-as lasa. la urma urmei nu-l pot tine legat de mine. ti-e frica ca te-ar insela? "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #13 2008-05-13 10:59:31
asta cu inselatul...e o vorba: daca e sa te inseala, o face cu tine de mana. doamne fereste, nu vreau sa supar pe nimeni...sper ca ati inteles ce vreau sa zic Ultima oara a fost editat de mika (2008-05-13 10:59:50) Offline #14 2008-05-13 11:02:11
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Pcum spune doctoressa, un week-end cred ca poti sa mergi si tu Offline #15 2008-05-13 11:07:41
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :PDe acord cu doctoressa. Cel putin eu asta am vazut la parintii mei ani la rand... am mers eu cu mama la mare si cu o prietena de-a ei si tata a stat acasa si a zugravit Si nu s-a suparat nimeni pe nimeni... Offline #16 2008-05-13 11:10:33
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Paa nu mi-e frica de inselat sau ca face altele .. caci e genul linistit , nici nu se duce sa intre in coma alcoolica , cum fac uniii . dar pur si simplu io as muri de ciuda k stau in bucuresti si pe el il stiu k se distreaza si se balaceste la mare . io asa sunt mai rautacioasa , m-as simti super aiurea zilele alea cat timp el e la mare . in fine, nu imi convine deloc dar dk vrea sa mearga k sa-l las desi sunt cu inima indoita. Eu nu as pleca, daca as fii in locul lui, eu nu as putea sa ma distrez gandidu-ma ca el e acasa si moare de cald si ar fi vrut si el sa mearga ... pur si simplu m-as simti vinovata ca ma distrez . Dar barbatii sunt altfel ... Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-05-13 11:12:40) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #17 2008-05-13 11:12:04
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Ppink, esti extrem de egoista! Daca l-ai iubi cu adevarat, l-ai trimite tu sa se distreze.. nu sa stea dupa tine... Offline #18 2008-05-13 11:14:11
De acord cu alexia la faza asta...nu e corect sa gandesti "ori cu mine,ori deloc". Offline #19 2008-05-13 11:14:25
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Psunt alexia egoista , dar o tin pt mine caci daca ai citit cu atentie am zis k desi am inima indoita l=as lasa . "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|