homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

V-ati criza ? da sau ba ? :P-2

#20 2008-05-13 11:16:58

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: v-ati criza ? da sau ba ? :P

pai vezi sa nu-ti scape ceva atunci smile ori inainte, ori dupa, ca mai rau ii strici omului toata distractia. nici mutrite, nici "desi nu voiam, te-am lasat, ca sa vezi ce de treaba sunt eu", la vreo cearta, ceva smile

#21 2008-05-13 11:17:48

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

nu cred ca exista o femeie care sa fie in situatia ta si pe care sa n-o deranjeze chiar deloc. numai ca situatia trebuie analizata la rece: daca-i dai de inteles ca nu vrei sa plece s-ar putea simti sufocat si tinut sub papuc. mai mult, daca sunteti impreuna nu inseamna ca trebe sa faceti chiar totul impreuna, fiecare are libertatea lui. si la urma urmei e numai un weekend, nu f mult. du-te si tu cu prietenele tale la mare in august cand esti libera smile ai sa vezi ca te poti distra si fara el.

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#22 2008-05-13 11:18:08

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

pink comportamentul asta va duce la un singur rezultat...si din pacate nu cred ca o sa fie happy ending

girlish..pe mine nu m-ar deranja chiar DELOC in situatia data

#23 2008-05-13 11:20:25

girlish
Full member

scuze at, ralluka smile
ce varsta ai? fiindca din ce am mai citit eu am ajuns la concluzia ca posesia asta se datoreaza si varstei...

o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#24 2008-05-13 11:22:44

Sea
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-05-08

Nici mie nu mi-ar conveni pt ca el s-a gandit direct sa se duca singur. Normal ar fi fost sa te intrebe daca nu poti totusi sa te rupi un w-e ca sa mergeti impreuna. Iar concediul e concediu!
Nu e vorba de inselat, dar in cazul asta el e egoist: in loc sa o sprijine pe ea, iar apoi sa sarbatoreasca impreuna, el alege sa mearga cu baietii la mare. Eu m-as criza!
Daca situatia ar fi invers, tu te-ai duce la mare singura?

Publicitate

loading...

#25 2008-05-13 11:23:33

girlish
Full member

eu da big_smile

o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#26 2008-05-13 11:25:30

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

aha, pai vedeti big_smile
eu poate nu m-as duce, dar daca omul vrea sa se duca... nu e obligatoriu sa gandim toti la fel
hai sa fim seriosi : cum sa o sprijine ? sa stea langa ea cand invata si sa se plictiseasca ? eu daca as avea de lucru sau de invatat cel mai bine mi-ar fi singura

#27 2008-05-13 11:27:09

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

sincer, nici eu nu as fi in al noualea cer ca el pleaca si eu raman, dar data fiind situatia, asta e...si apoi, o mica pauza face bine wink si plus ca daca ai de invata, nu o sa poti sa stai cu el...etc

Ultima oara a fost editat de mika (2008-05-13 11:27:50)

#28 2008-05-13 11:28:34

persifona
Vizitator

Nu e de varsta, depinde de relatie.. eu pe exul il lasam mereu sa se duca la mare cate un weke-end cu prietenii lui sau cateodata cu fostele lui colege de liceu (prietene cu mine), pentru ca eu nu ma topesc dupa mersul mare si de ce sa stea si el acasa din cauza mea cand avea cu cine sa se duca? Evident, mergeam o data si impreuna, o saptamana, dar il lasam si doar pe el sa mearga. Chiar nu ma deranja chestia asta.

La fel si acum, prietenul meu a plecat un week-end la mare cu niste prieteni comuni cand eu eram la tara si oricum si daca as fi fost in Bucuresti n-as fi mers, pentru ca nu vad rostul sa bati atata drum pentru o singura noapte. Si s-a dus singur si n-a fost nicio problema.

Dar daca s-ar pune problema sa mearga doar singur si cu mine deloc, atunci m-as supara.

#29 2008-05-13 11:34:23

Sea
Full member
Inregistrat: 2008-05-08

Eu nu am fost pusa niciodata in situatia asta. Intodeauna mergem impreuna, incercam sa ne coordonam. Dar al meu nu are prieteni cu care sa mearga la mare. Eu sunt prietenul lui rotfl
In schimb, eu mai ies seara cu prietenele mele, dar incerc sa ajung acasa o data cu el.
Cred ca aici depinde de fiecare persoana/cuplu.

#30 2008-05-13 11:43:49

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

eu cred ca as simti k tine, pink. nu-i vorba ca el se distraza si eu nu... asta e ok, vorba rallukai, de ce sa murim 2 de cald daca eu am de invatat? dar m-ar supara sa vad la el atata lipsa de empatie incat sa-si faca bagajul si sa plece... nu-i vorba, l-as lasa, ba chiar l-as incuraja sa plece, daca as vedea ca asta isi doreste.... dar as ramane trista in urma lui. pt ca eu n-as face asta (am plecat, ce-i drept, o data fara el, dar ar fi avutr posibilitatea sa vina si n-a tinut... plus ca eram intr-o perioada mai naspa, asa ca m-am dus). si m-ar durea sa stiu ca el pleaca si ma lasa doar pt ca nu pot merge. norocul meu e ca si el gandeste la fel... asa ca ne intelegem bine la capitolul asta... ca 2 egoisti iubareti, daca vreti smile

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#31 2008-05-13 11:43:52

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

pink tu stai ofticata 2 zile..eu am stat 2 saptamani! a plecat in turul...a..juma de europa sa zicem smile ca n'a vazut'o pe toata, cu parintii lui...shtii cum era cand ma suna ca e in nush ce statiune de ski din austria..si eu imi vedeam de treaba singura pe aici, nefiind obisnuita nici macar la o zi fara el! a fost urat, dar priveste'o ca pe'un test, sa vezi cat esti de egoista, cat esti de dependenta de el....noua de ex ne'a prins bine ca a plecat in octombrie 2 sapt pt ca in martie s'a angajat la buc si a trebuit sa stau fara el mereu tongue

6 ani de dragoste  hjarta

#32 2008-05-13 11:44:38

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

girlish a scris:

scuze at, ralluka smile
ce varsta ai? fiindca din ce am mai citit eu am ajuns la concluzia ca posesia asta se datoreaza si varstei...

27
dar suntem impreuna de 6 ani
si asa sunt de la inceput
poate la 17-18 ani se explica

#33 2008-05-13 12:25:41

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

eu sincer as face tot posibilul sa merg un weekend cu el big_smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#34 2008-05-13 12:29:15

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-02-01

problema nu e daca il lasi sau nu...in fond, cum l-ai putea opri???
problema e daca te bosumfli sau nu...
cu ce te ajuta daca moare si capra vecinului???...
in ceea ce priveste statul tau acasa daca lucrurile ar fi stat invers...ei bine, sacrificiile astea necerute de nimeni nu sunt nici observate si nici recompensate ca atare

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#35 2008-05-13 13:01:09

anda23
Full member
Inregistrat: 2006-09-12

mie mi se pare normal ca un weekend sa poti pleca fara partener..doar nu suntem legati unii de altii...
daca te superi din doar atat, mi se pare ca esti egoista. daca el ar fi avut treaba, si ti s-ar fi propus sa mergi cu fetele la mare/munte ai fi preferat sa te plictisesti in Buc ?  oricum el nu te-ar fi bagat in seama pentru ca ar fi avut treaba...
cand invatam pentru licenta, chiar preferam sa plece din oras, sau cel putin de acasa, ca sa ma pot concentra pe invatat..daca era in jurul meu, imi venea mereu sa vorbesc cu el, sa iesim pe afara, etc..

nu va certati din lucururi  asa marunte!

#36 2008-05-13 13:09:35

skumpi
Vizitator

a meu nu ar face asa ceva dar putea si el sa merge`ti intr`un weekend cand ati fi amandoi liberi !
da nu inteleg...ai zis k ai luna august vacanta...si el la fel...so...dc nu puteti merge in August amandoi ?

#37 2008-05-13 13:10:03

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

ma gandesc ca frumos ar fi fost sa stabiliti sa mergeti cand termini si tu cu licenta, iar daca el nu poate sa-si ia concediu atunci, ar fi trebuit sa puna pb altfel: sa te intrebe daca tu chiar nu poti sa te sustragi un week de la invatat sa mergeti impreuna, iar daca tu nu poti, atunci te-ar fi putut intreba daca nu ai nimic impotriva sa mearga el cu prietenii. si in cazul asta, eu n-as avea nimic impotriva..... vreau doar sa vad prima data dorinta manifestata de a merge cu mine, iar daca nu se poate, nu se poate. ca, pana la urma, daca vrea sa ma insele, o face si cu mine de mana, nu cred ca trebuie sa mearga la mare pt asta.

#38 2008-05-13 13:15:26

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

si yo m-as criza..si i-as fi spus asta nu as fi tacut...si pana la urma crd k l-as fi lasat. da...dupa licenta m-as duce si yo q fetele la mare diablo daca el nu are placere sa mearga q mine cand pot eu...sau mergem amndoi cand putem...toata chestia e sa discutai: spune-i k o a te duci si u numai q fete...el qm o sa reactioneze big_smile diablo diablo

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.