|
Nu esti logat.
V-ati criza ? da sau ba ? :P-2#20 2008-05-13 11:16:58
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Ppai vezi sa nu-ti scape ceva atunci ori inainte, ori dupa, ca mai rau ii strici omului toata distractia. nici mutrite, nici "desi nu voiam, te-am lasat, ca sa vezi ce de treaba sunt eu", la vreo cearta, ceva Offline #21 2008-05-13 11:17:48
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Pnu cred ca exista o femeie care sa fie in situatia ta si pe care sa n-o deranjeze chiar deloc. numai ca situatia trebuie analizata la rece: daca-i dai de inteles ca nu vrei sa plece s-ar putea simti sufocat si tinut sub papuc. mai mult, daca sunteti impreuna nu inseamna ca trebe sa faceti chiar totul impreuna, fiecare are libertatea lui. si la urma urmei e numai un weekend, nu f mult. du-te si tu cu prietenele tale la mare in august cand esti libera ai sa vezi ca te poti distra si fara el. "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #22 2008-05-13 11:18:08
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Ppink comportamentul asta va duce la un singur rezultat...si din pacate nu cred ca o sa fie happy ending Offline #23 2008-05-13 11:20:25
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Pscuze at, ralluka "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #24 2008-05-13 11:22:44
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :PNici mie nu mi-ar conveni pt ca el s-a gandit direct sa se duca singur. Normal ar fi fost sa te intrebe daca nu poti totusi sa te rupi un w-e ca sa mergeti impreuna. Iar concediul e concediu! Offline Publicitateloading...
#25 2008-05-13 11:23:33
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Peu da "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #26 2008-05-13 11:25:30
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Paha, pai vedeti Offline #27 2008-05-13 11:27:09
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Psincer, nici eu nu as fi in al noualea cer ca el pleaca si eu raman, dar data fiind situatia, asta e...si apoi, o mica pauza face bine si plus ca daca ai de invata, nu o sa poti sa stai cu el...etc Ultima oara a fost editat de mika (2008-05-13 11:27:50) Offline #28 2008-05-13 11:28:34
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :PNu e de varsta, depinde de relatie.. eu pe exul il lasam mereu sa se duca la mare cate un weke-end cu prietenii lui sau cateodata cu fostele lui colege de liceu (prietene cu mine), pentru ca eu nu ma topesc dupa mersul mare si de ce sa stea si el acasa din cauza mea cand avea cu cine sa se duca? Evident, mergeam o data si impreuna, o saptamana, dar il lasam si doar pe el sa mearga. Chiar nu ma deranja chestia asta. #29 2008-05-13 11:34:23
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :PEu nu am fost pusa niciodata in situatia asta. Intodeauna mergem impreuna, incercam sa ne coordonam. Dar al meu nu are prieteni cu care sa mearga la mare. Eu sunt prietenul lui Offline #30 2008-05-13 11:43:49
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Peu cred ca as simti k tine, pink. nu-i vorba ca el se distraza si eu nu... asta e ok, vorba rallukai, de ce sa murim 2 de cald daca eu am de invatat? dar m-ar supara sa vad la el atata lipsa de empatie incat sa-si faca bagajul si sa plece... nu-i vorba, l-as lasa, ba chiar l-as incuraja sa plece, daca as vedea ca asta isi doreste.... dar as ramane trista in urma lui. pt ca eu n-as face asta (am plecat, ce-i drept, o data fara el, dar ar fi avutr posibilitatea sa vina si n-a tinut... plus ca eram intr-o perioada mai naspa, asa ca m-am dus). si m-ar durea sa stiu ca el pleaca si ma lasa doar pt ca nu pot merge. norocul meu e ca si el gandeste la fel... asa ca ne intelegem bine la capitolul asta... ca 2 egoisti iubareti, daca vreti Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #31 2008-05-13 11:43:52
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Ppink tu stai ofticata 2 zile..eu am stat 2 saptamani! a plecat in turul...a..juma de europa sa zicem ca n'a vazut'o pe toata, cu parintii lui...shtii cum era cand ma suna ca e in nush ce statiune de ski din austria..si eu imi vedeam de treaba singura pe aici, nefiind obisnuita nici macar la o zi fara el! a fost urat, dar priveste'o ca pe'un test, sa vezi cat esti de egoista, cat esti de dependenta de el....noua de ex ne'a prins bine ca a plecat in octombrie 2 sapt pt ca in martie s'a angajat la buc si a trebuit sa stau fara el mereu 6 ani de dragoste Offline #32 2008-05-13 11:44:38
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :P
27 Offline #33 2008-05-13 12:25:41
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Peu sincer as face tot posibilul sa merg un weekend cu el "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #34 2008-05-13 12:29:15
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Pproblema nu e daca il lasi sau nu...in fond, cum l-ai putea opri??? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2008-05-13 13:01:09
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Pmie mi se pare normal ca un weekend sa poti pleca fara partener..doar nu suntem legati unii de altii... http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #36 2008-05-13 13:09:35
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Pa meu nu ar face asa ceva dar putea si el sa merge`ti intr`un weekend cand ati fi amandoi liberi ! #37 2008-05-13 13:10:03
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Pma gandesc ca frumos ar fi fost sa stabiliti sa mergeti cand termini si tu cu licenta, iar daca el nu poate sa-si ia concediu atunci, ar fi trebuit sa puna pb altfel: sa te intrebe daca tu chiar nu poti sa te sustragi un week de la invatat sa mergeti impreuna, iar daca tu nu poti, atunci te-ar fi putut intreba daca nu ai nimic impotriva sa mearga el cu prietenii. si in cazul asta, eu n-as avea nimic impotriva..... vreau doar sa vad prima data dorinta manifestata de a merge cu mine, iar daca nu se poate, nu se poate. ca, pana la urma, daca vrea sa ma insele, o face si cu mine de mana, nu cred ca trebuie sa mearga la mare pt asta. Offline #38 2008-05-13 13:15:26
Re: v-ati criza ? da sau ba ? :Psi yo m-as criza..si i-as fi spus asta nu as fi tacut...si pana la urma crd k l-as fi lasat. da...dupa licenta m-as duce si yo q fetele la mare daca el nu are placere sa mearga q mine cand pot eu...sau mergem amndoi cand putem...toata chestia e sa discutai: spune-i k o a te duci si u numai q fete...el qm o sa reactioneze Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|