|
Nu esti logat.
Herpes#1 2008-05-13 12:15:55
herpes initial am crezut ca imi apare un cos la marginea buzei, dar se pare ca era herpes... sunt vreo 3 basicute albicioase...recomandati ceva, ca sa treaca repede? am fost si mi-am luat de la farmacie niste plasturi pt herpes numai ca nu stiu daca si trateaza sau is numa pt estetica. “if you want something in life, reach out and grab it...” Offline #2 2008-05-13 12:17:06
Re: herpesEu folosesc o alifie Aciclovir. Trece cam i 2 zile cu ea. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #3 2008-05-13 13:49:05
Re: herpesplasturele ala de la farmacie trebuie pus exact in momentul knd simti k iti va iesi ceva ....k dupa degeaba eu tot timpul am unul in geanta iar knd simt ceva imediat il pun....sau da aciclovir e foarte bun...si chiar trece in max 2 zile Offline #4 2008-05-13 13:51:31
Re: herpespai aseara am simtit ca-mi apare si tot aseara am pus plasture... si i-am schimbat asa cum mi-a zis farmacistul, numai ca acum vad ca in loc sa se retraga s-au facut mai mari basicutele alea. of, cred ca o sa incerc si cu aciclovir. “if you want something in life, reach out and grab it...” Offline #5 2008-05-27 07:30:56
Re: herpesdoc.sau cine stie poate ma ajutati si pe mine.saptamana trecuta mi-a iesit un herpes pe buza la baza ei mi-am dat cu acciclovir a trecut.astazi m-am trezit cu altul doar ca e localizat tot la gura dar la incheietura ei se vede cand deschizi gura nu e la interior ci la exterior.de mi-a aparut atat de des dupa o perioada de 2-3 ani in care nu am avut nimic?am intrat iar in caontact cu visrusul? se poate sa fie de la ceva ce mamanc? e normal s afie localizat acolo?mir imi iesea la buza in general? si ce e de facut sa imi dau cu acciclovir sau sa merg si la medic?sa fie semn de sistem imunitar scazut? primul a fost micut si mi-a trecut cred ca in 5 zile adica a format crusta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-27 07:52:01
Re: herpesherpesul iese cand mananci ciocolata, alune si tot ce tine de familia alunelor, cand bei alcool...faptul ca ai herpes inseamna ca sistemul imunitar este cam jos...bea echinacea pentru sistemul imunitar si evita aceste alimente, de asemenea e important sa te odihnesti.... Offline #7 2008-05-27 07:54:14
Re: herpesam mancat floricele si duminica trecuta si duminica asta.si luni mi-a iesit de fiecare data la luni sau luni spre marti-seara .da sistem imunitar slabit imi mai trebuie mie acum VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-05-27 10:08:14
Re: herpesevil, e pe oboseala....calmeaza-te... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2008-05-27 10:10:13
Re: herpesmai mult ca sigur am virusul.... mai mult ca sigur apare pe sistem nervos din cauza stresului.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-05-27 10:24:02
Re: herpeseu am patimit tare mult cu herpesul....ma dadeam cu zovirax, dar daca ai virusul...eu il am...chiar ca apare cand ti-e lumea mai draga.eu am facut mai demult vaccinul antiherpes si cativa ani nu mi-a mai aparut...dar se mai intampla, daca am stari emotionale puternice sau stomaccul e afectat cu ceva sarat...cam asta e Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #11 2008-06-02 11:07:53
Re: herpesMi-a aparut si mie aseara pe buza de sus,am dat cu aciclovir...si de dim apare si jos,nu mai suport:((((((((((((((( Offline #12 2008-06-02 11:09:35
Re: herpesnu am facut niciodata,dar stiu ca mama punea si pasta de dinti,nu stiu cat e de eficienta,dar m-am gandit ca te poate ajuta informatia mandra si fericita posesoare a unei burtici cu ochi Doamne ajuta! Offline #13 2008-06-02 11:11:13
Re: herpesnuuuuuuuu,nu merge, cu aciclovir trece dar eu vreau ceva sa nu mai apara deloc. imi aparea de 2 ori pe an,dar anul asta e deja a III-a oara Offline #14 2008-06-02 11:12:42
Re: herpesca sa nu mai apara deloc trebuie sa ai grija ca imunitatea sa fie ok mami de minuni Offline #15 2008-08-11 10:00:54
Re: herpesmi-a iesit si mie un herpes oribil :f?rbannad: Ultima oara a fost editat de ella_mina (2008-08-11 10:04:42) Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #16 2008-08-11 10:31:27
Re: herpesSi eu am herpes vaginal! Si i l-am dat si iubitului ! Offline #17 2008-08-11 13:13:26
Re: herpes
vaginal n-am avut niciodata din fericire dar la gura imi apare cam o data de 2 ori pe an... Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #18 2008-08-11 13:56:25
Re: herpesZovirax..unguent...este cu aciclovir in compozitie si este ffffffff bun!!!! baby Dragos Offline #19 2008-09-25 15:50:45
Re: herpesprietenului meu i-a aparut saptamana trecuta un herpes pe buza de sus.. dupa cateva zile a trecut. acum i a aparut iar dar la buza de jos... l am trimis la farmacie iar farmacista cand a auzit ca i au aparut asa de repede unul dupa altul(in 2 sapt de 2 ori) a zis ca nu ii mai da nimic si ca sa mearga urgent la dermatolog... poate fi asa grav? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|