homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Herpes-2

#20 2008-09-25 15:53:31

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Re: herpes

eu_ana a scris:

ca sa nu mai apara deloc trebuie sa ai grija ca imunitatea sa fie ok

ATAT. applause Daca nu apar episoade de imunodepresie (gripa de ex., sau alte infectii), recurentele sunt mai rare.
In plus... factori declansatori pot fi si menstra, stress-ul, statul indelungat la plaja.

Ultima oara a fost editat de Leo (2008-09-25 16:01:14)

#21 2008-09-25 18:50:10

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

si eu tot crema Aciclovir folosesc.......e f buna imi trece rpd

..be the best ...fuck the rest smile))

#22 2008-11-17 21:35:46

ioana88
Full member
Inregistrat: 2007-12-09

grater mi-a iesit herpes... acum vreo 4 ore am vazut k am o unflatura pe buza si am pus repede aciclovir... acum am 2 punctulete cu lichid nu stiu ce sa fac.. k nu vreau sa ma tina 10 zile grater e a 2-a oara cand fac, cred k am mai avut prin vara. Niste tratamente naturiste nu stiti?

#23 2008-11-19 18:55:41

Alexandra Lapus
New member
Inregistrat: 2007-09-14

ca tot a venit vorba de herpes ... in urma cu aproximativ un an , la un examen ginecologic de rutina mi-a aparut un herpes virus . am asteptat o perioada si am refacut bacteriologia , la care nu a mai aparut nimic . am crezut ca este o tulpina nepatogena care s-a eliminat spontan , dar acum , mergand din nou la control ginecologic ... surpriza ... iar a aparut . inseamna oare reinfectie ? sau care ar putea fi explicatia ? apare ... dispare ? mentionez ca citologia este ok si ca niciodata nu am avut simptomatologie de herpes genital . si inca ceva ... partenerul meu doreste sa isi faca examinari suplimentare . doar serologia exista ? pentru ca am inteles ca este destul de costisitoare

Ultima oara a fost editat de Alexandra Lapus (2008-11-19 19:21:44)

#24 2008-11-20 10:24:34

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

Alexandra Lapus a scris:

ca tot a venit vorba de herpes ... in urma cu aproximativ un an , la un examen ginecologic de rutina mi-a aparut un herpes virus . am asteptat o perioada si am refacut bacteriologia , la care nu a mai aparut nimic . am crezut ca este o tulpina nepatogena care s-a eliminat spontan , dar acum , mergand din nou la control ginecologic ... surpriza ... iar a aparut . inseamna oare reinfectie ? sau care ar putea fi explicatia ? apare ... dispare ? mentionez ca citologia este ok si ca niciodata nu am avut simptomatologie de herpes genital . si inca ceva ... partenerul meu doreste sa isi faca examinari suplimentare . doar serologia exista ? pentru ca am inteles ca este destul de costisitoare

Daca il ai... il ai si gata... apare ca si cel labial, in conditii favorizante. Nu scapi de el niciodata. Il ai si punct.

Publicitate

loading...

#25 2008-11-20 14:48:31

Alexandra Lapus
New member
Inregistrat: 2007-09-14

stiu ca nu exista tratament . exista tulpini nepatogene (hpv 1 si 2 , de ex sunt patogene ) care se pot elimina spontan . dar pentru a stii , trebuie determinata tipologia care este destul de costisitoare . intrebarea mea este : de ce  o data apare , o data nu ? nu am avut eruptie , nici adenopatie inghinala . stiu ca poate fi si asimptomatic , dar nu stiam ca apare aleator la ex bacteriologic

#26 2010-09-21 15:33:38

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

herpesul bucal [spuza aia de apare daca bei dupa cineva, sau daca ai febra, etc etc] se poate transmite la nivel genital [prin sex oral] sau aia e alta mancare de peste? hmm big_smile

If you take it personal, that's ok! wink

#27 2010-09-21 15:40:10

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

vanilleeis a scris:

herpesul bucal [spuza aia de apare daca bei dupa cineva, sau daca ai febra, etc etc] se poate transmite la nivel genital [prin sex oral] sau aia e alta mancare de peste? hmm big_smile

la carte scrie ca e alta mancare de peste smile DAR exista transmitere incrucisata, asa ca eu te-as sfatui sa nu faci sex oral daca ai herpes bucal. de fapt nici in cazul herpesului genital  nu e o idee prea buna sexul oral. cu alte cuvinte, da, este posibila transmiterea si asa.

#28 2010-09-21 17:00:15

vanilleeis
Hero member

si ... neutral herpesul ala posibil transmis in zona genitala de la nivelul gurii e herpes...normal? lol nush daca ma intelegi.. e la fel de grav ca cel transmis pe cale sexuala -de care nu mai scapi - sau pur si simplu apare si dispare intr`un interval de timp la fel ca cel bucal, iar apoi gata...?

#29 2010-09-21 19:58:01

moksha
Hero member

vanilleeis a scris:

si ... neutral herpesul ala posibil transmis in zona genitala de la nivelul gurii e herpes...normal? lol nush daca ma intelegi.. e la fel de grav ca cel transmis pe cale sexuala -de care nu mai scapi - sau pur si simplu apare si dispare intr`un interval de timp la fel ca cel bucal, iar apoi gata...?

pai e la fel. si cel bucal, daca e herpes, tot caracteristicile acestea le are, anume ca reapare cand ai imunitatea un pic ametita de exemplu sau pur si simplu periodic. ele sunt tulpini considerate diferite pentru ca au un tropism, adica le plac, diferite tipuri de celule, adica de fapt le plac celule cu localizari diferite. dar s-au imprietenit intre ele si astfel a rezultat aceasta incrucisare a celulelor pe care le pot infecta. sper ca am fost clara.

apropo, nu orice bubita cu vezicule care apare la buze e herpes. poate te-ai inselat.

una peste alta, daca ai vreo suspiciune in acest sens, fugi la medic.

sanatate.

#30 2010-09-21 23:11:32

vanilleeis
Hero member

multumesc pt raspuns.. cesafac

inca ceva: exista si posibilitatea sa nu se fi transmis, nu? big_smile

#31 2010-09-21 23:12:37

moksha
Hero member

vanilleeis a scris:

multumesc pt raspuns.. cesafac

inca ceva: exista si posibilitatea sa nu se fi transmis, nu? big_smile

exista.

#32 2010-09-23 14:22:12

bubu_bubu
New member
Inregistrat: 2010-09-02

Pfff si eu fac herpes de cand ma stiu..mai ales cand racesc,chiar in vara am avut unul urat..ziceati de aciclovir unguent,mie nu imi trece cu el,ma tine cam o saptamana poate si mai bine ..

#33 2010-09-23 15:20:27

moksha
Hero member

bubu_bubu a scris:

Pfff si eu fac herpes de cand ma stiu..mai ales cand racesc,chiar in vara am avut unul urat..ziceati de aciclovir unguent,mie nu imi trece cu el,ma tine cam o saptamana poate si mai bine ..

trebuie sa incerci sa iti intaresti imunitatea prin metode nespecifice. de exemplu vitamine, mancare sanatoasa si echilibrata etc

aciclovir exista si pastile, daca esti foarte afectata de situatia cu durata pana iti trece poti merge la un medic sa vezi exact ce se poate face.

el se poate si supra infecta sau poate sa semene cu un herpes si sa fie o infectie stafilococica sau streptococica, depinde.

sanatate.

#34 2010-09-24 14:00:09

bubu_bubu
New member
Inregistrat: 2010-09-02

moksha a scris:

bubu_bubu a scris:

trebuie sa incerci sa iti intaresti imunitatea prin metode nespecifice. de exemplu vitamine, mancare sanatoasa si echilibrata etc

aciclovir exista si pastile, daca esti foarte afectata de situatia cu durata pana iti trece poti merge la un medic sa vezi exact ce se poate face.

el se poate si supra infecta sau poate sa semene cu un herpes si sa fie o infectie stafilococica sau streptococica, depinde.

sanatate.

Multumesc pt sfat!

#35 2011-01-20 10:42:52

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Deci, chiar nu stiu ce sa ma mai fac....de cateva luni incoace imi apar herpesuri....eu de obicei fac herpes la gura, il am in sange, imi iese si dupa ce il tratez trece si nu mai apare pentru urmatoarele cateva luni, dar de data asta, numai in herpes o tin....de abia ce am scapat de 2 saptmana trecuta si deja mi-a aparut altul, am deja aciclovir si zovirax, pentru ca sunt obisnuita cu herpesul si stiu cu ce trebuie tratat, dar de data asta ma gandesc ca ar fi ceva intern, imunitate slaba....nu stiu ce sa ma mai fac!

#36 2011-01-20 10:56:51

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

ia echinacea pt imunitate si mananca mai usor (de regim) pana trece.

#37 2011-01-20 11:03:39

kreed
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-13

Pai si ce ar trebui sa mananc? ca tot am mancat si portocale(e bine sa iau multa vitamina c daca ai herpes).....

#38 2011-01-20 11:27:18

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

fiind virus, nu stiu cu ce te ajuta sa tii regim
da, sa ai imunitatea crescuta, e bine, dar in rest..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.