|
Nu esti logat.
Orgasm-3#39 2006-11-11 00:57:08
Re: orgasmFilmuletul se cheama..Orgasm de sui pe pereti.. sau Orgasm de urci pe pereti..si serios..era k o stropitoare..vai..nici nu imi pot imagiana cum e sa ai 3 orgasme.. Offline #40 2006-11-11 00:59:22
Re: orgasmPoti sa ai orgasm multiplu.... Carpe diem! Offline #41 2006-11-11 09:45:10
Re: orgasmAm vazut si eu filmuletul...si parea real...stiu intr adevar ca exista si ajeculare feminina...dar nu cred ca este chiar asa...si eu am avut orgasme...unele chiar foarte puternice...dar...de ajaculat...ca sa zic asa..n am patit si nici n am auzit de vreun caz real....so...i don*t know.... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #42 2006-11-11 09:49:13
Re: orgasmrespectivei ii sarea cate un jet de pipi. nu exista asa "ejaculare" la femei. Offline #43 2006-11-11 10:02:05
Re: orgasmanca se poate..eu auzisem asta *din gura poporului* ...oricum..nu mi as dori asa ceva.... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline Publicitateloading...
#44 2006-11-11 12:22:26
Re: orgasmam vazut si eu filmuletul, nush ce sa zic..... se pot face tot felu de trucaje http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #45 2006-11-11 12:24:17
Re: orgasmfemeile nu ejaculeaza, ca nu sunt dotate de la natura sa ejaculeze. totul se petrece in interior si abia dupa un timp "lichidele" se scurg in exterior ca un fel de mucus, de tasnit nici vorba. dar daca fem este super excitata si are orgasme multiple poate sa scape pipi de placere. "Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet" Offline #47 2006-11-11 14:53:59
Re: orgasmDin cate stiu eu, e vorba de o particularitate anatomica a unor femei, ceea ce explica procentul mic de cazuri. Lichidul, desi eliminat prin uretra, are o compozitie diferita de a urinii. Articolul din Wikipedia despre "Female ejaculation" e destul de bun. Offline #48 2006-11-11 17:13:06
Re: orgasmStie careva..cum sa fac sa ajung la orgasm..? Sau cum sa faca partenerul..? Offline #49 2006-11-12 14:04:52
Re: orgasmAm sa dau copy dintr-un articol pe care l-am citit, sper sa va fie de folos Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #50 2006-11-12 21:26:53
Re: orgasmDaca te masturbezi..k femeie..ajungi mai greu la orgasm..? Offline #51 2006-11-13 01:07:01
Re: orgasm
E posibil sa ajungi mai repede ca iti cunosti corpul si reactile si deja sti ce iti produce placere. Carpe diem! Offline #52 2006-11-15 23:37:14
Re: orgasmFetelor..am o mare nelamurire..cred k am avut orgasm..dar cred k si nu...Majoritatea persoanelor care au avut..au zis k au simtit k le bate inima...jos..si nu se mai pot controla...Eu sa va zik ce am simtit.. Am simtit aja k imi bate inima jos..si chiar voiam sa ii zik prietenului meu k dak continuie aja..poate ajung la orgasm..dar n`am zis nimic..si sa va spun..sincer..am udat patul..am facut`o peste o plapuma..p plapuma..a ramas o mare pata..dar nu am simtit k nu ma cotrola..m`am simtit foarte bine.. trebuie sa spun k iau de luni aticonceptionale..de luni..si am facut`o cu prezervativ..deobicei folosim..3 .. k facem vreo ora juma..cu tot cu preludiu....si azi am facut cu 2 prezervative..la primu` a fost cum a fost dar la al doilea..am crezut k mor....dak am facut aja o urma pe pat.. e doar din cauza umezelii..sau am avut orgasm??? help me plz Offline #53 2006-11-15 23:55:43
Re: orgasmalinaxx, orgasmul difera de la o femie la alta. E posibil sa fi avut, nush ce sa zic. Ct despre pata, habar nu am. Carpe diem! Offline #54 2006-11-16 00:19:17
Re: orgasmPai..nuj..nu mai merge..nu vrea sa mai intre..si dak schimb prezervativul merge shpan.. facem odata .. da o ora.. Offline #55 2006-11-16 01:12:54
Re: orgasmPai na... nush ce sa zic... poate chiar ai avut. Carpe diem! Offline #56 2006-11-16 17:42:01
Re: orgasmd knd sunt cu pisulik a meu,nu stiu dak am avut vreun orgasm,,cred k s a intmplat 1data sau d 2ori.insa au fost momenete in kre era excitatia aia,kre t urk p culmi,insa eu m am oprit knd "trebuia sa ma urce p culmi",cum am mai zis,d teama sa nu tip prea tare si sa si fak o parerea praosta..cum s spunea si mai sus,nu trebuie sa ti faci in cap un plan pt a ajunge la orgasm,trebuie sa savurezi fiekre moment si sa nu t opresti knd e sa ai..io asa am facut si acum imi pare rau..insa nu e timpul pierdut,pt k stiu k pot sa ajung,numai sa nu ma mai opresc..abia astpt next time! pup pt toate ''Fatza mea in ochii tai,iar a ta in ai mei apare,iar inimile in chipuri isi au odihna.Orice moare nu are aceasi putere k dragostea noastra devenita una..Iubirile noastre sunt atat d semanatoare,inkt nici una nu poate fi mai mare si nici una nu poate muri.''(Tristan si Isolde) Offline #57 2007-01-04 17:25:02
Re: orgasmdeci parerea mea este urmatoarea:si eu am patit acelasi lucru:si noi facem cu prez:faptul k ai facut o pata mare inseamna k ai f foarte exitata si ai ejaculat(sti k se poate si la fete):iubi meu imi spune k el simte knd fac chestia asta;asta nu e neparat k ai avut orgasm:parerea mea este k orgasmul il deosebesti clar/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|