homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Orgasm-3

#39 2006-11-11 00:57:08

alinaxx
New member
Inregistrat: 2006-11-08

Re: orgasm

Filmuletul se cheama..Orgasm de sui pe pereti.. sau Orgasm de urci pe pereti..si serios..era k o stropitoare..vai..nici nu imi pot imagiana cum e sa ai 3 orgasme..lol

#40 2006-11-11 00:59:22

Penellope
Full member
Inregistrat: 2006-10-12

Poti sa ai orgasm multiplu.... wink
Dar ce era in filmuletu` ala era de-a dreptul socant, l-am vazut si eu...

Carpe diem!

#41 2006-11-11 09:45:10

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Am vazut si eu filmuletul...si parea real...stiu intr adevar ca exista si ajeculare feminina...dar nu cred ca este chiar asa...si eu am avut orgasme...unele chiar foarte puternice...dar...de ajaculat...ca sa zic asa..n am patit si nici n am auzit de vreun caz real....so...i don*t know....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#42 2006-11-11 09:49:13

anca13
Full member
De la: Bacau
Inregistrat: 2006-08-15

respectivei ii sarea cate un jet de pipi. nu exista asa "ejaculare" la femei.

storstark

#43 2006-11-11 10:02:05

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

anca se poate..eu auzisem asta *din gura poporului* ...oricum..nu mi as dori asa ceva....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

Publicitate

loading...

#44 2006-11-11 12:22:26

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

am vazut si eu filmuletul, nush ce sa zic..... se pot face tot felu de trucaje

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#45 2006-11-11 12:24:17

ramona-maria
Full member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2006-09-20

femeile nu ejaculeaza, ca nu sunt dotate de la natura sa ejaculeze. totul se petrece in interior si abia dupa un timp "lichidele" se scurg in exterior ca un fel de mucus, de tasnit nici vorba. dar daca fem este super excitata si are orgasme multiple poate sa scape pipi de placere.
ps: filmele sunt facute sa le crezi dar numai cand le vizionezi ca film, cine stie sa vada un film dpdv tehnic stie ca un film de genul asta se face in cateva ore bune de filmare si actorii sunt pozitionati si li se dau indicatii precise despre cum treb sa stea sa se vada la camera sau cum sa dea impresia ca au terminat si au orgasm. barbatilor le e si mai greu la fazele astea ca se controleaza mai greu si de multe ori se termina si daca n-a iesit bine in cadru o iau de la inceput si pana reusesc ...

"Oamenii sunt ca vinurile... cu timpul unii devin mai buni, altii se transforma in otet"

#46 2006-11-11 12:42:40

anca13
Full member
De la: Bacau
Inregistrat: 2006-08-15

subscriu

storstark

#47 2006-11-11 14:53:59

landdog
New member

Din cate stiu eu, e vorba de o particularitate anatomica a unor femei, ceea ce explica procentul mic de cazuri. Lichidul, desi eliminat prin uretra, are o compozitie diferita de a urinii. Articolul din Wikipedia despre "Female ejaculation" e destul de bun.

#48 2006-11-11 17:13:06

alinaxx
New member

Stie careva..cum sa fac sa ajung la orgasm..? Sau cum sa faca partenerul..?

#49 2006-11-12 14:04:52

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

Am sa dau copy dintr-un articol pe care l-am citit, sper sa va fie de folos tongue

SI FEMEILE EJACULEAZA

In timpul actului sexual, partenera mea elimina un lichid (fara miros) in cantitate apreciabila. Acest lichid se elimina in momentul in care partenera ajunge la o excitatie maxima. Ce inseamna aceasta eliminare? V-am ramane indatorati daca ne-ati putea lamuri cu privire la aceasta problema. Va multumim anticipat, Marian G. si Camelia B. din Bucuresti.
"Am simtit asternutul umed. Stiu sigur ca eu am fost "vinovata" si m-am simtit jenata si speriata. E posibil sa ejaculeze si femeile sau este vorba de urina?", intreaba Beatrice F. din Craiova.
Nu trebuie sa te simti "jenata" si nici "speriata": ai ejaculat. Femeile "marcheaza" in acest fel atingerea punctului culminant al placerii. Din nefericire, unele dintre ele se condamna singure la o unica experienta de acest fel. De ce? Pentru ca raman cu impresia ca - in mod inexplicabil - in momentul acela in care nu s-au mai putut controla au… urinat in timpul actului sexual. Ele raman marcate de rusinea resimtita, iar subconstientul le va putea bloca, in mod permanent, accesul la orgasm. Ceea ce este cat se poate de regretabil, pentru ca, in prezent, sexologii americani sunt de acord ca la femei aceasta manifestare este semnul unei excitari extreme. Ce se intampla, de fapt? Acest lichid apos, incolor sau albicios este produs de glandele parauretrale si este eliminat prin doua orificii minuscule de langa deschiderea uretrei, de unde si posibilitatea confundarii acestei emisii lichide cu urina. Cantitatea lichidului ejaculat variaza de la caz la caz si de la un organism la altul. "Evenimentul" este descris de femeile care l-au resimtit drept unul nespus de placut…
Ejacularea feminina este o manifestare fiziologica asupra careia, din pacate, nu putem avea nici un fel de control. Dar se poate afirma, cu certitudine, ca este un fenomen firesc! Asadar, Beatrice, fii fericita! Esti o femeie perfect normala, chiar daca ai ejaculat o singura data si, poate, nu se va mai intampla "asa minune" si in viitor!

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#50 2006-11-12 21:26:53

alinaxx
New member

Daca te masturbezi..k femeie..ajungi mai greu la orgasm..?

#51 2006-11-13 01:07:01

Penellope
Full member

alinaxx a scris:

Daca te masturbezi..k femeie..ajungi mai greu la orgasm..?

E posibil sa ajungi mai repede ca iti cunosti corpul si reactile si deja sti ce iti produce placere.

Carpe diem!

#52 2006-11-15 23:37:14

alinaxx
New member

Fetelor..am o mare nelamurire..cred k am avut orgasm..dar cred k si nu...Majoritatea persoanelor care au avut..au zis k au simtit k le bate inima...jos..si nu se mai pot controla...Eu sa va zik ce am simtit.. Am simtit aja k imi bate inima jos..si chiar voiam sa ii zik prietenului meu k dak continuie aja..poate ajung la orgasm..dar n`am zis nimic..si sa va spun..sincer..am udat patul..am facut`o peste o plapuma..p plapuma..a ramas o mare pata..dar nu am simtit k nu ma cotrola..m`am simtit foarte bine.. trebuie sa spun k iau de luni aticonceptionale..de luni..si am facut`o cu prezervativ..deobicei folosim..3 .. k facem vreo ora juma..cu tot cu preludiu....si azi am facut cu 2 prezervative..la primu` a fost cum a fost dar la al doilea..am crezut k mor....dak am facut aja o urma pe pat.. e doar din cauza umezelii..sau am avut orgasm??? help me plz

#53 2006-11-15 23:55:43

Penellope
Full member

alinaxx, orgasmul difera de la o femie la alta. E posibil sa fi avut, nush ce sa zic. Ct despre pata, habar nu am. neutral
Nu inteleg cum folositi 2 sau 3 prezervative. Folositi atatea in timpul unui act, in sensul ca le schimbati, sau faceti de 2/3 ori? Eu nu m-am ptins de faza... big_smile

Aaaa... si cand ai simtit pulsatia aceea trebuia sa ii dai cumva de inteles la prieten sa nu se opreasca. tongue

Carpe diem!

#54 2006-11-16 00:19:17

alinaxx
New member

Pai..nuj..nu mai merge..nu vrea sa mai intre..si dak schimb prezervativul merge shpan..lol facem odata .. da o ora..
Pai pulsatia aia..era puternica..si n`am zis nimic..pt k a vazut k incep sa scot sunete..de asta zik..nu s-a oprit..knd a inceput pulsatia..chiar ma tinunt mult timp de credeam k nu mai pot..cat dureaza un orgasm deobicei...? am facut p pata cat palma mea.."iar el zicea k ce uda esti"..si am pus mana aja la suprafata..si era foarte..nuj ce sa zik..mi`a placut..simteam k nu mai pot..crezi k as fi avut..? am doar 2 luni..de cand mi`am inceput viata sexuala...

#55 2006-11-16 01:12:54

Penellope
Full member

Pai na... nush ce sa zic... poate chiar ai avut. big_smile

Carpe diem!

#56 2006-11-16 17:42:01

mihaela89
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2006-11-14

d knd sunt cu pisulik a meu,nu stiu dak am avut vreun orgasm,,cred k s a intmplat 1data sau d 2ori.insa au fost momenete in kre era excitatia aia,kre t urk p culmi,insa eu m am oprit knd "trebuia sa ma urce p culmi",cum am mai zis,d teama sa nu tip prea tare si sa si fak o parerea praosta..cum s spunea si mai sus,nu trebuie sa ti faci in cap un plan pt a ajunge la orgasm,trebuie sa savurezi fiekre moment si sa nu t opresti knd e sa ai..io asa am facut si acum imi pare rau..insa nu e timpul pierdut,pt k stiu k pot sa ajung,numai sa nu ma mai opresc..abia astpt next time!big_smiletongue pup pt toate

''Fatza mea in ochii tai,iar a ta in ai mei apare,iar inimile in chipuri isi au odihna.Orice moare nu are aceasi putere k dragostea noastra devenita una..Iubirile noastre sunt atat d semanatoare,inkt nici una nu poate fi mai mare si nici una nu poate muri.''(Tristan si Isolde)

#57 2007-01-04 17:25:02

lore_dana
New member
Inregistrat: 2006-09-17

deci parerea mea este urmatoarea:si eu am patit acelasi lucru:si noi facem cu prez:faptul k ai facut o pata mare inseamna k ai f foarte exitata si ai ejaculat(sti k se poate si la fete):iubi meu imi spune k el simte knd fac chestia asta;asta nu e neparat k ai avut orgasm:parerea mea este k orgasmul il deosebesti clar/

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.