homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Orgasm-4

#58 2007-01-04 21:34:44

GaZa
New member
Inregistrat: 2007-01-03

Re: orgasm

big_smile am o relatie de 1 an si 4 luni..si ajung la orgasm cu prietenul meu numai cand stau pe pat...cu spatele la el...pe o parte...Daca nu mi atinge clitorisul...nu pot ajunge la orgasm..prima data l am invatat eu p el sa ma atinga unde imi place..altfel nu ajungeam la orgasm niciodata cred...dar deja a devenit un obicei...prost..vreau sa ma dezvat de obiceiul asta...

#59 2007-01-05 01:03:02

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

senorita a scris:

Si eu am in pc filmuletul ala cu tipa - de altfel una foarte "experimentata" in domeniu, a ajuns in aproximativ 8 min sa aiba 3 orgasme... ... big_smile

nu e imposibil sa ai 3 orgasme in 8 minute! mie mi s a intamplat ! (nu am stat sa vad cat timp a trecut,dar oricum , f repede unul dupa celalalt)...si asta se poate intampla si cu el si de una singura (mai usor cu el smile )

fetelor care nu ati avut orgasm..eu zic sa incercati mai intai singure ca sa vedeti cum e...daca nu merge intr un fel , incercati altfel big_smile (cu mana , cu dushul, cu o perna,cu cva care vibreaza, etc)

si aveti rabdare! intre momentul in care mi am inceput viatza sexuala si primul orgasm cu el au trecut aproape 6 luni! (sunt si cazuri mai nashpa)

aaaa, si inca ceva! e cat se poate de normal sa te umezesti cand esti excitata! e un semn ca esti pregatita ptr sex! (lichidul e acolo ca sa usureze intrarea penisului in vagin)...ejacularea feminina , pe de alta parte , presupune o cantitate mult mai mare de lichid, nu doar cateva picaturi.

Ultima oara a fost editat de Melody (2007-01-05 01:04:57)

Cocorosie!

#60 2007-01-06 15:56:44

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

am o nelamurire ... aseara vorbeam cu cineva care sustinea ca barbatii nu au orgasm ..si ca oprgasmul la ei inseamna ejaculare ...
eu din cate stiu ei pot sa aiba orgasm si far sa ejaculeze ...sau invers big_smile nu mai stiu exact ...  imi explica careva cum sta treaba la ei ? big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#61 2007-01-06 17:51:28

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

hai ca eu chiar l am intrebat pe iubitul meu lucrul asta.Mi a zis ca ejacularea este diferita de orgasm si deci daca au ejaculat nu e neaparat obligatoriu sa fi avut orgasm...in schimb...asta nu stiu sigur tre sa mai intreb:p cred ca sa aibe orgasm si sa nu ejaculeze e mai greu.Un lucru stiu sigur..daca fac sex(dragoste)cu el si el in mom in care ii vine sa ejaculeze se abtine dupa aceea nu mai poate avea orgasm si ejaculeaza abea dupa f mult timp si asta doar dc vrea..
nu stiu cat te am lamurit...

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#62 2007-01-07 00:44:51

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

in legatura cu prima intrebare..cea cu orgasmul....eu ma masturbez de 11 ani..de cand eram ff mica adica:P si shtiu exact ce si cum ma duce la orgasm....clitoridian mai exact...logic:P placere vaginala nu mai simtitisem niciodata pana la prietenul actual..cred ca de aia sunt asha indragostita si cu pata pusa pe veci pe el:)) insa orgasm in nici un caz...poate pt ca sunt prea obisnuita cu mine..si cred ca altcineva nu ma va putea duce in culmile in care ma duceam eu...shtiind exact ce sa'mi fac.macar am descoperit ca pozitia pe la spate mi'a adus placere.....si ce placere....ametesc...la propriu....cred ca e foarte intens altfel nu imi explic cu ameteala....
scuze..poate m'am indepartat.....
va anunt eu...poate poate da Dumnezeu de un orgasm vaginal....

6 ani de dragoste  hjarta

Publicitate

loading...

#63 2007-01-07 01:26:30

Duke
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-15

dida a scris:

am o nelamurire ... aseara vorbeam cu cineva care sustinea ca barbatii nu au orgasm ..si ca oprgasmul la ei inseamna ejaculare ...
eu din cate stiu ei pot sa aiba orgasm si far sa ejaculeze ...sau invers big_smile nu mai stiu exact ...  imi explica careva cum sta treaba la ei ? big_smile

orgasmul intradevar vine odata cu ejacularea dar ejacularea vine din cauza placerii daca placerea nu este destul de mare pt a provoca un orgasm ejaculeaza si ramane doar cu placerea si fara orgasm.
eu am practicat masturbarea de pe la 11 ani de cand am inceput sa am sperma si am invatzat prin masturbare cum sa controlez ejacularea si pot sa am orgasm fara ejaculare dar nu ii asa de misto.in timpul actului am nevoie de comunicare pt a stii cat mai trebuie sa ma abtin pt a nu ejacula inainte ca prietena mea sa se termine.si cand imi spune ea ca momentul este aproape atunci imi dau si eu drumul pt a termina actul amandoi deodata.ea inca nu a avut orgasm dar de cand o sa inceapa sa aiba o sa incercam sa sincronizam orgasmele.

#64 2007-01-07 13:55:08

Melody
Full member

janis joplin, esti in aceeasi situatie in care eram eu la inceput,cand abia imi incepusem viatza sexuala...ideea e ca nu tb sa te dai batuta,eu am avut orgasm dupa aproape 6luni si eram pe aceeasi idee , ca nu o sa pot avea...(ma masturbez cam d la 9ani..)
pozitia in care am avut prima oara orgasm era cu mine deasupra , cu fatza la el, aplecata putin in fatza...(zona clitorisului se freca d osul lui pubian)...nah...poti sa incerci..pana la urma sigur o sa ai unul smile

pe de alta parte , puiul meu a avut orgasm fara sa ejaculeze si mi a spus ca la ejaculare n a mai simtit asa mare placere...

Cocorosie!

#65 2007-01-07 14:09:48

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

big_smile ms de lamurire

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#66 2007-01-07 14:49:21

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

merci Melody....tot 9 ani si eu:P     cand o sa scap de inhibitia cu "mine deasupra" si'o sa ma las purtata de val...o sa incerc....ca de cate ori am incercat mi s'a parut si nu numai ca nu shtiam sa ma misc.....o sa trec eu peste toate....impreuna sa fim:D

6 ani de dragoste  hjarta

#67 2007-01-08 17:11:07

luciana
New member
Inregistrat: 2007-01-05

Nu stiu de ce femeile se gandesc atat de mult la orgasm.Ar trebui sa se lase purtate de val si sigur totul o sa fie ok.Eu la primul meu orgasm am rupt un scaun, eram deasupra si era a doua oara cand o faceam...a fost super.Inainte sa-mi incep viata sexuala credeam ca n-o sa am niciodata deoarece sunt f timida si nu credeam ca o sa reusesc sa ma manifest cum vreau.Acum am si de doua ori intr-o partida si fac tot ce simt si-mi place.

#68 2007-01-08 17:26:02

Melody
Full member

inhibitiile ma opreau si pe mine la inceput...si aveam impresia ca nu stiu sa ma misc..ia o incet si sigur inveti! eu am inceput sa iau atitudine dupa ce am vbit cu el pe tema asta si mi a zis ca nu l ar deranja daca as incepe sa ma misc altfel , cum imi  place mie..si dup'aia am observat ca ii si lui place mult  smile ca sa nu mi mai fie jena, aveam in cap ideea ca din moment ce el are orgasm intotdeauna, macar o data merita sa fac si eu ce mi place...si a mers smile

Cocorosie!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.