|
Nu esti logat.
Prima data : esti pregatita?-7#181 2010-04-26 13:41:36
Re: Prima data : esti pregatita?dar in timpul actului sexual se poate rupe? "defineste'mi fericirea.." Offline #182 2010-04-26 13:44:56
Re: Prima data : esti pregatita?da, se poate intampla asta si nu stiu sa iti zic din ce cauza.. ori au fost ele fisurate din fabrica, ori din cauza frecarii...oricum se pot rupe, asta e adevarat Offline #183 2010-04-26 14:51:18
Re: Prima data : esti pregatita?da si eu auzisem de durex, desi auzisem ca nu toate sunt tocmai bune. E una anume pe care mi-o poti recomanda? "defineste'mi fericirea.." Offline #184 2010-04-26 16:41:30
Re: Prima data : esti pregatita?e adevarat ca si eu am auzit persoane carora li s-a rupt durexul.. 100% nu poti fi sigura ca nu se rup, dar ti-am zis, ai grija sa nu il zgariati cand il puneti Offline #185 2010-04-26 16:46:13
Re: Prima data : esti pregatita?ok multumesc mult pentru sfaturi. "defineste'mi fericirea.." Offline #186 2010-04-26 16:46:49
Re: Prima data : esti pregatita?cu placere Offline #187 2010-04-26 17:13:18
Re: Prima data : esti pregatita?da, pai sunt destul de paranoica si fara inceputul vietii sexuala, daramite dupa. asa ca mai bine ma informez. "defineste'mi fericirea.." Offline #188 2010-04-27 22:21:55
Re: Prima data : esti pregatita?
...deci si asa s-ar putea pune problema... "Doctorita isi asuma acest risc" si in contul adolescentei care ii solicita anticonceptionale? Ma intrebam si eu... Traieste - frumos - clipa! Cu inteligenta si imaginatie!!! Mesajele furnizate in acest spatiu sunt numai orientative. ![]() Offline #189 2010-07-31 15:41:00
Re: Prima data : esti pregatita?Buna ... am 17 ani si mi'am inceput viata sexuala d putzin timp . defapt d ieri .. Si m`ai vazut cu el de mana..te`ai blocat pentru o clipa..pentru prima data in viatza paream chiar fericita ;x Offline #190 2010-07-31 15:45:41
Re: Prima data : esti pregatita?c_r_y_s_a, exista risc... lichidul preejaculator poate contine si el spermatozoizi. daca intre contacte nu s-a spalat si nu a facut pishu, riscul este si mai mare. Offline #191 2010-07-31 15:58:14
Re: Prima data : esti pregatita?a fost la baie ... mereu dupa .. dar nush c a fakut ... kred k sa spalat k a venit ud p abdoment Si m`ai vazut cu el de mana..te`ai blocat pentru o clipa..pentru prima data in viatza paream chiar fericita ;x Offline #192 2010-07-31 16:51:15
Re: Prima data : esti pregatita?calculeaza-ti perioada fertila: Offline #193 2010-07-31 17:06:58
Re: Prima data : esti pregatita?menstruatzia am avuto p 15 ... si p 30 sa intamplat ... Si m`ai vazut cu el de mana..te`ai blocat pentru o clipa..pentru prima data in viatza paream chiar fericita ;x Offline #194 2010-08-03 13:12:12
nu va mai riscati daca nu vreti probleme. folositi o metoda contraceptiva. ori prezervativ, ori anticonceptionale. Offline #195 2010-08-06 03:16:42
Re: Prima data : esti pregatita?hey...am aproape 16 ani si am un prieten de un an. Tin sa mentionez ca el este ceva mai mare decat mine, respectiv 18 ani. Niciodata nu m-a presat..nu m-a tachinat...iar de un an pur si simplu abstinenta scrie pe el. Tin foarte mult la el si el la mine...bineinteles ca intre timp am incercat mai multe...incepand cu pettingul. De curand m-am hotarat ca e momentul sa depasim si noi limita. Poate ca..in termeni morali inca sunt mica pentru asa ceva... Dar pana la urma fiecare isi stabileste momentul..cand considera ca este gata psihic. Sunt convinsa ca niciodata nu ma va lasa balta si mereu ma sustine in diverse probleme..acum..desi si el vrea..ma intreaba cam zilnic daca sigur sunt pregatita sa fac pasul asta si ca daca am chiar si cea mai mica ezitare se opreste el..nu e nevoie sa ii spun eu. Offline #196 2010-08-06 03:29:25
Re: Prima data : esti pregatita?nu ! nu te poti increde in metoda calendarului.. cel mai bine e cu prezervativ sau anticonceptionale... Iti zic plin de pacat hai sa iti torn o noapte ďn shot langa o felďe de luna.. sorry, I`m not Rihanna. I don`t love the way you lie. Online #197 2010-08-06 03:32:54
Re: Prima data : esti pregatita?multumesc mult:))...in cazul asta..probabil raman la prezervative...probabil am un oarecare fix in ceea ce priveste anticonceptionalele:-? Offline #198 2010-08-06 03:40:45
Iti zic plin de pacat hai sa iti torn o noapte ďn shot langa o felďe de luna.. sorry, I`m not Rihanna. I don`t love the way you lie. Online #199 2010-08-06 11:51:02
anticonceptionalele de urgenta sunt mult mai nocive decat celelalte si iti pot da organismul peste cap. ele se iau chiar in cazuri exceptionale, cel mult de 2 ori pe an. deci nu sunt o metoda de backup, atunci cand metoda calendarului da gres. Offline #200 2010-08-06 11:54:50
Re: Prima data : esti pregatita?De ce te sperie ginecologul? Există patru lucruri în viaţă care nu se mai pot recupera:o vorbă după ce ai spus-o,o şansă după ce ai pierdut-o,timpul după ce a trecut,iubirea pentru cel ce nu luptă. Nu mor caii când vor câinii, dar nici câinii când vor stăpânii. Unii vorbesc şi prea înlătură orice dubiu că suferă de prostie ![]() Offline #201 2010-08-06 12:05:56
Re: Prima data : esti pregatita?Hei, am si eu o nelamurire. Sunt cu prietenul meu de aproximativ un an, eu am 16 ani el 19 si as vrea sa-mi incep viata sexuala cu el. Nu m-a presat niciodata, nici macar nu mi-a sugerat sa facem dragoste. Ce-i drept, am vorbit despre sex de multe ori. Am facut si petting de cateva ori si mi-a placut. Eu imi doresc foarte mult sa merg mai departe si i-am spus zilele astea ca vreau sa o facem . E de inteles ca vom folosi prezervativ si nu as renunta la el niciodata. Insa tot am sa fiu stresata, daca se rupe sau aluneca etc... Asa ca am hotarat sa iau anticonceptionale. Intrebarea mea, pot sa iau de la farmacie fara prescriptie medicala? **In bed my real love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream** Tell a man there are 300 billion stars in the universe and he'll believe you. Tell him a bench has wet paint on it and he'll have to touch to be sure. Offline #202 2010-08-06 12:50:56
Re: Prima data : esti pregatita?phantom,nu e bine sa iei anticonceptionale fara prescriptie.dute la planing pt ca acolo prescrie AC si din cate stiu eu te primeste si fara prieten •Exist,respir,zambesc,sper,doresc,visez,caut,lupt,joc,ascult,privesc,admir,ignor,continui,iubesc si inving! • »EL, poate e singurul ce poate cand apare sa`mi trimita problemele departe! El, poate e singurul ce poate, sa`mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate! welcome in the club ...boring club Offline #203 2010-08-06 13:43:34
Re: Prima data : esti pregatita?@ nifelhim: pai:-?..eu stiam ca pentru anticonceptionale tre sa mergi macar la ginecolog sau planning:))..ca nu le prea poti lua asa de capul tau:-? Ultima oara a fost editat de diana.didi (2010-08-06 13:53:10) Offline #204 2010-08-06 15:17:14
Re: Prima data : esti pregatita?am fost la endocrinolog acum o luna si mi-a prescris yasmin dar le-am terminat. Mi le-a dat pt problema mea cu acneea si acum vreau sa continui tratamentul tot cu yasmin. Dar trebuie sa merg din nou la endocrinolog ca sa-mi prescrie? Va trebui sa merg in fiecare luna? **In bed my real love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream** Tell a man there are 300 billion stars in the universe and he'll believe you. Tell him a bench has wet paint on it and he'll have to touch to be sure. Offline #205 2010-08-06 15:36:43
Re: Prima data : esti pregatita?nu trebuie sa te duci in fiecare luna..dar mi se pare ciudat ca tratamentul sa dureze doar o luna •Exist,respir,zambesc,sper,doresc,visez,caut,lupt,joc,ascult,privesc,admir,ignor,continui,iubesc si inving! • »EL, poate e singurul ce poate cand apare sa`mi trimita problemele departe! El, poate e singurul ce poate, sa`mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate! welcome in the club ...boring club Offline #206 2010-08-06 15:37:13
Re: Prima data : esti pregatita?oricum trebuie sa-ti fi dat tratamentu pentru 3 sau 6 luni... nu scrie pe reteta ? Offline #207 2010-08-06 15:45:38
Re: Prima data : esti pregatita?nu, mi-a spus sa iau o cutie doar . Deci data urmatoare sa-i spun sa-mi dea mai multe? **In bed my real love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream** Tell a man there are 300 billion stars in the universe and he'll believe you. Tell him a bench has wet paint on it and he'll have to touch to be sure. Offline #208 2010-08-06 23:20:27
Re: Prima data : esti pregatita?La vârsta aia mergeam pentru o ecografie căci eram virgină. Poate trebuia să faci şi tu la fel. Trebuia să aştepţi să te maturizezi şi nu să te porţi ca un copil când vine vorba de ginecolog. Există patru lucruri în viaţă care nu se mai pot recupera:o vorbă după ce ai spus-o,o şansă după ce ai pierdut-o,timpul după ce a trecut,iubirea pentru cel ce nu luptă. Nu mor caii când vor câinii, dar nici câinii când vor stăpânii. Unii vorbesc şi prea înlătură orice dubiu că suferă de prostie ![]() Offline #209 2010-08-07 00:18:12
Re: Prima data : esti pregatita?da...acum de exemplu..nu as avea nicio problema s amerg la ginecolog. Dar daca intr-adevar as avea un contact sexual in curand m-as simti destul de prost sa merg cu mama de exemplu la ginecolog. Singura nu as avea nicio problema. Offline #210 2010-08-17 09:16:38
Re: Prima data : esti pregatita?Hei, pana la urma a fost bine. Prima mea data a fost ieri seara si pot sa spun ca a fost sublim. El a adus lumnarele si a aprins toata camera si apoi... M-a durut foarte mult insa nu a curs nicio picatura de sange. M-am mirat dar pana la urma se mai intampla. Mi-a placut foarte mult si ma bucur ca am facut pasul asta cu el. Faza e ca eu nu pot sta deasupra pentru ca ma doare foarte mult si nu ma las niciun pic. Poate in timp durerea asta se mai duce. **In bed my real love has always been the sleep that rescued me by allowing me to dream** Tell a man there are 300 billion stars in the universe and he'll believe you. Tell him a bench has wet paint on it and he'll have to touch to be sure. Offline |
|