homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

A inceput

#1 2008-05-17 16:50:06

carmen24
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-04-13

a inceput

Pentru fetele de la topicul "s-a terminat"......
Vad ca nu a avut nimeni curaj sau nu neaparat asta...
Hai sa lasam macar pentru un timp topicul acela atat de trist si sa incercam aici: cum incepe o relatie,cine si in ce fel.
Pentru senorita,sa inteleg ca tipul cu care te mai intalnesti tu are 29-30 de ani?
Eu... smile poate o sa ziceti ca-s nebuna sau nu...dar am trecut peste frustrari,suparari.... ma intalnesc cu un tip de 32 de ani ( divortat de cateva luni (4-5) dupa o casnicie de 8 ani).....eu am 24   big_smile....as fi crezut ca tipul nu vrea decat sa si-o traga si sa-si adune multe nume pe o lista. Chiar mi-a zis cand am avut un moment mai fierbinte ca dk nu incerca ar fi luat de prost si dk e refuzat ,no problem...
si ma face sa ma simt bine in pielea mea ....nush poate ca o sa fie ceva ...poate ca nu...vom trai si vom vedea...

Despartitele haide-ti aici cu pareri si opinii ( care este).. big_smile

pusspusspuss

tummenupp  Keep going,life it is beautifull al9leacer

#2 2008-05-17 16:52:04

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: a inceput

bun topic
la mine a inceput de 7 ani d'acus...dar astept povestile voastre fetele smile

#3 2008-05-17 16:55:23

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

buna idee topicul acesta, deocamdata nu pot sa scriu mai multe aici big_smile pentru ca nu am ce lol dar astept sa citesc povestile voastre smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#4 2008-05-17 16:57:22

skumpi
Vizitator

la mine a inceput acu 1 an si doua luni si o zi lol ...eu una nu credeam k o sa iasa ceva...eram amandoi deceptionati in dragoste...vroiam asa...sa mai uit si eu..sa ies ...dar dupa ce am ajuns sa`l cunosc hjarta m`am indragostit d el ...ciudat a fost ca am facut`o lol...dupa 2-3 saptamani..era fffffff rpd da se vedea ca duceam lipsa...si cand am vazut ce poate baiatu angel ooo da big_smile
chiar dak ne`am mai certat..in ultima perioada...per ansamblu e o relatie perfecta...el e un sensibil, un gentelman angel si azi mi`a luat flori pt ziua d ieri...cadouas...ma iubeste si il iubesc patfierbinte
aaa...si azi ca dak ne mutam impreuna o sa avem 2 iepurasi...pitici d aia d angora numa sa strang eu dupa ei applause

Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-05-17 16:59:32)

#5 2008-05-17 17:00:10

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

offtopic cand am vazut numele topicului am zis sa intru sa intreb CE a inceput lol

La mine povestea a inceput acum aproape 6 luni de la o simpla conversatie pe mess. Noi ne stiam de mai mult timp, este varul uni prieten de-al meu...el a incercat saracul sa mai vb cu mine dar eu nimic numai in suturi l-am tinut pana intr-o seara cand eram eu foarte low si chiar l-am ascultat si avea multe lucruri frumoase de spus. La o saptamana dupa asta era ziua mea si m-am dus acasa in Galati, iar a doua zi ne-am intalnit si m-a dus la film (tipul de intalnire clasica) si atunci ne-am si sarutat prima oara ... si asta a fost, pe 24 facem 6 luni smile

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-05-17 17:07:43

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

o sa scrii tu puss

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#7 2008-05-17 17:18:46

taisha
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-01-17

la noi a inceput acum un an si jumatate. eram vecini, ne cunosteam de o viatza, si de vreo 3 ani asa incepuse sa ma salute, sa-mi zambeasca etc. pe mine ma cam speriase, mi se parea cam pedofil, ca la varsta lui se uita la mine.. intr-o zi mi-a cerut nr de tel in fata blocului si i l-am dat. apoi am vb de cateva ori prin mesaje, si chiar a iesit scandal cu prietenul meu de atunci.
Acum un an jumate ma duceam acasa, eram cam plictisita si m-am intalnit cu el pe scara. m-a invitat la o cafea, eu m-am dus, si asa a inceput povestea. incet, incet, am inceput sa-mi dau seama ca e o persoana cu totul deosebita si ca are multe de oferit asa ca m-am indragostit de el nebuneste hjarta

#8 2008-05-17 17:45:57

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

buei..eu cred ca despartitele trebuiau sa scrie cand si cum lol Ca mai e un topic cu "cum v'ati cunoscut" si mai e unul cu "de cand" rodnar Nu carmen? big_smile

#9 2008-05-17 17:51:18

carmen24
New member
Inregistrat: 2008-04-13

da tantosica, dar las-o cum a venit big_smile

nici eu nu am specificat ca era pt desparitele....ca daca o luam asa...poate ca toate venim dupa o despartire nu?

smile

tummenupp  Keep going,life it is beautifull al9leacer

#10 2008-05-17 17:53:05

vonda
Platinum member

offtopic

carmen24 a scris:

Pentru fetele de la topicul "s-a terminat"......

Despartitele haide-ti aici cu pareri si opinii ( care este).. big_smile

ehhh..lasa ca ai precizat lol visslar diablo
Eu inca nu vreau sa scriu nimic ca sa nu aduca ghinion lol  Dar nu mai dureaza mult diablo

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-05-17 17:55:12)

#11 2008-05-17 17:58:25

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

la noi..totu a fost ..cam ciudat.. ma uitam odata p hi5 ..si am dat de profilu lui si i'am lasat un comm de genu "nice"..dupa vreo luna sau 2 mi'a dat un 5, si el avea idu d mess la profil si i'am dat add si prima oara am vbit dupa vreo 6 luni...pe 17 februarie exact la ora 17 hjarta [asta am descoperit dupa aia]. apoi p 17 martie m'am dus eu in bucuresti...ne'am cunoscut, si am continuat sa ne vedem , cum si cand se putea..si apoi am descoperit ca fiecare era ce cauta celalalt, chiar daca ne'am gasit la 200 si ceva de km hjarta si am rezistat asa un an si 2 luni [azi e 17 hjarta rodnar ] si cand oi fi in buc, din vara asta, vrem sa ne mutam impreuna..si sper sa fie bine hjarta

Bună ! Arăți ca o curvă !

#12 2008-05-17 18:01:47

vonda
Platinum member

offtopic pends..eu una nu cred in rel la distanta..Si am un tip cu care vb de ceva timp dar care e din sinaia (el e barbatul meu,eu sunt nevasta lui lol ) Dar din cauza reticentei mele nu cred ca o sa fie mai mult,desi ne intelegem super. big_smile

#13 2008-05-17 18:02:02

skumpi
Vizitator

offtopic pends noi ieri pe 16 am facut un an si doua luni lol

#14 2008-05-17 18:03:43

andrutza
Vizitator

wow pends...nr 17 iti poarta noroc se pare...eu cred in relatii la distanta, daca 2 oameni se iubesc si la un moment dat vor sa se mute impreuna sau sa se duca unul dupa altul e ok, cum a zis si pends ca intentioneaza...

#15 2008-05-17 18:07:03

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

nici eu nu credeam..pana sa il intalnesc pe el big_smile dar am rezistat fiecare, am trecut peste tentatii si ne iubim si abia astept sa fiu cu el din  nou big_smile hjarta intradevar e greu pt ca ne vdm rar, mai ales anu asta ca eu am bacu si ai mei vor sa invat bla bla..dar stiu ca in final o sa fie bine hjarta

Bună ! Arăți ca o curvă !

#16 2008-05-17 18:11:07

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

mai mult ca sigur toate venim dupa o despartire lol De fapt dupa mai multe...

#17 2008-05-17 18:55:36

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

pends a scris:

[azi e 17 hjarta rodnar ]

si era ora 17 cand ai scris wink

sigur ai tu ceva cu 17-le asta rotfl

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#18 2008-05-17 19:13:12

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

la noi a inceput acum 2 ani si 3 luni. fiind studenti amandoi stateam in camine studentesti, diferite, dar care erau legate in retea. si intr-o seara aveam nevoie de niste dvd-uri si nu erau la magazis asa ca am intrebat pe retea cine are. mi-a raspuns el si ne-am intalnit dupa 10 minute intre camine sa imi dea dvd-uri. nu l-am vazut f bine atunci, da l-am vazut cand i le-am inapoiat dupa vreo 3 zile. mi-a placut asa un pic de el, da nimic serios pt ca eu eram deja intr-o relatie de un an si ceva...la distanta....si ne-am imprietenit, si am vb pe mess mult....si m-am despartit de clalalt...si actualul mi-a propus sa fim impreuna, ca ne intelegem bine si de alea...si eu am zis ca NU vreau relatie in momentul acela, dar dupa 5 minute mi-a dat un pupicut si de atunci suntem impreuna smile si sper sa tina cat mai mult, chiar pt totdeauna pt ca vad in el persoana cu care mi-as putea intemeia o familie fericita

Ultima oara a fost editat de corii (2008-05-17 19:14:00)

Cu zambetul pe buze...

#19 2008-05-17 19:26:54

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

tantosica a scris:

buei..eu cred ca despartitele trebuiau sa scrie cand si cum lol Ca mai e un topic cu "cum v'ati cunoscut" si mai e unul cu "de cand" rodnar Nu carmen? big_smile

si eu am inteles la fel... adica asa facusem planul dincolo la "s-a terminat", dar acum o lasam asa cum a picat, sa nu facem discriminari... lol
la mine a inceput (daca se poate spune asa) acum 2 saptamani... in weekendul cu 1 mai la mare.. acolo l-am cunoscut.
habar n-am daca va dura sau nu, ce va fi.... deocamdata am iesit cu el de vreo 5 ori... de 2 ori la film si in rest la niste cafenele...
nu sunt f entuziasmata, mi se pare ca suntem ca doua linii paralele, insa el crede exact opusul lol
vom vedea daca va iesi ceva... si daca nu, exista topicul de baza "s-a terminat", nu? diablo lol

PS: bafta multa carmen! sper sa fie cu noroc.. pana la urma nu varsa e asa importanta, cat sa va intelegeti...
incearca sa nu te aprinzi prea tare din prima...macar pana nu esti sigura ca e ceva serios.. n-are rost sa suferi iarasi smile

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.