homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

A inceput-2

#20 2008-05-17 19:36:48

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

Re: a inceput

seno,ma bucur pt tine..dar eu nu as putea lol Adica daca stau sa ma gandesc pe "pui" nu l'am iubit la inceput deloc big_smile Adica am acceptat sa fiu cu el pt ca imi spusese ca s'a indragostit de mine,dar eu nu tineam deloc la el rodnar (asta e marea mea "trauma" ca am intrat in relatie fara sa iubesc si am iesit iubind la nebunie..)
Dar acum nu cred ca as mai fi in stare sa fiu cu cineva pt care nu simt nimic.. Adica sa ma vad asa aiurea in tramvai cu el..si sa ma mai si gandesc ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda..clar ca nu as mai ajunge nici macar la a 3'a intalnire,d'apai la a 5'ea lol

#21 2008-05-17 19:41:21

andrutza
Vizitator

eu mai mereu am incput relatii fara sa simt ceva...si pe parcurs a fost ok, m-am indragostit din mers. eu zic ca e mai ok asa...decat sa fi lulea din prima, lasa sa fie el mai inflacarat

#22 2008-05-17 20:01:10

skumpi
Vizitator

cam asa e la toata lumea cred lol
asa si eu...cand nu`mi pasa atunci se lega ceva ...cand eram cu capu`n nori in 2-3 luni eram singura rotfl

#23 2008-05-17 21:06:21

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

tantosica a scris:

seno,ma bucur pt tine..dar eu nu as putea lol Adica daca stau sa ma gandesc pe "pui" nu l'am iubit la inceput deloc big_smile Adica am acceptat sa fiu cu el pt ca imi spusese ca s'a indragostit de mine,dar eu nu tineam deloc la el rodnar (asta e marea mea "trauma" ca am intrat in relatie fara sa iubesc si am iesit iubind la nebunie..)
Dar acum nu cred ca as mai fi in stare sa fiu cu cineva pt care nu simt nimic.. Adica sa ma vad asa aiurea in tramvai cu el..si sa ma mai si gandesc ca nu suntem pe aceeasi lungime de unda..clar ca nu as mai ajunge nici macar la a 3'a intalnire,d'apai la a 5'ea lol

tanto... never say never big_smilewink
iar cu tipul asta.... nush... am vrut sa i-o retez intr-o zi, dar el are foooarte mare rabdare se pare.. deocamdata cel putin.. desi eu ii tot gasesc nod in papura... il contrazic... nu pot sa ies atat de des precum as vrea el..
cat despre latura cealalta... sarutul chiar nu mi se pare big deal... nu poate fi vorba de mai mult deocamdata asta clar.. pt ca pur si simplu nu-mi vine... si poate e si un mod de a-l testa sa vad cata rabdare are si cat de serios e...
si nu-i zic sa ma lase poate pt ca ma gandesc ca dupa marea despartire orice inceput e greu... dar si sa dai cu flit din prima iar nu cred ca e o solutie... chit ca nu iese nimic.. atat cat tine.. 2/5/10 intalniri macar mai schimbi peisajul, mai auzi niste chestii noi din gura cuiva nou.. si tot e un castig...

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#24 2008-05-17 21:10:25

andrutza
Vizitator

iesi ancutsa....nu mai sta conectata la fostul, vezi-ti de viata ta si distreza-te macar

Publicitate

loading...

#25 2008-05-17 21:12:39

senorita
Insomniac member

da, da.. iesie ancutsa... cum ziceam si mai sus.... e un pas inainte.. chit ca nu iese nimic... un pas in a-l uita pe fost si mai ales un pas pentru tine si fericirea ta wink

Ready? Steady... Go!

#26 2008-05-17 21:13:34

vonda
Platinum member

exact ancutsa.. Nici nu stiu de ce il mai iei in calcul pe ex,avand in vedere ca el e cu aia si tu stai in casa.Ia sa iesi si sa te distrezi sa vezi ce rpd il uiti diablo

#27 2008-05-17 21:22:27

andrutza
Vizitator

anctusa daca el te iubea o las ape aia din prima in pace si se impaca cu tine...nu o tinea pe ea si acum sa se duca tot la ea, e clar ca pe ea o prefera...practic el a gresit si el tb sa stea de vorba cu tine sa faca tot posibilul sa nu crezi altele, pe cand el a ales-o pe aia...nu-i mai cauta scuze

#28 2008-05-17 21:26:59

vonda
Platinum member

andrutza a scris:

nu-i mai cauta scuze

exact asta zic si eu.Nu ma prind ce raritate de baiat o fii si asta de pica gagicile ca popicele pe langa el.Adica..aia e fraiera,asta e clar..Dar si tu esti prea naiva.Cred ca e vina voastra ca baietii fac d'astea,pt ca sunt fete cale le permit cam multe.. Ar merita doar punish si box box box (mult box ) I'auzi frate la el,sa stea cu aia,sa iti dea termen cand se desparte de ea,si sa se astepte ca tu sa il priemsti cu bratele deschise.. :f?rbannad: :f?rbannad: Si cand nu e asa,el sa puna bot si fraiera ailalta sa il primeasca inapoi.Tare as fi curioasa sa il cunosc si eu pe baiatul asta,o fii vreun Don juan ceva.. diablo diablo (sunt revoltata dumbom )

#29 2008-05-17 21:51:16

senorita
Insomniac member

ancutsa a scris:

gata..nu mai cat scuze..stiu k el trebuia sa ma caute..acus a suporte consecintele ...gelozia lui e imensa..mai ales k va sti k ies cu altu..big_smile va sti ce inseamna sa te zgarii degelozie..big_smile rea mai is

pfaaaa...tot tu esti rea??? dar el...te-a calcat in picioare practic prin cum te-a tratat... si ti-e mila de el?? pfaaaaa... rupe-i capul, fata tatei diablodiablodiablo
era de asteptat ca nu va renunta la aia, pacat insa ca n-ai vazut asta din prima si i-ai acordat sansa nemernicului...
pfaaa... asta chiar merita marele box... una peste alta ma gandesc ca eu chiar am iesit frumos din relatia mea....

off... lasa ancutsa.. tot raul spre bine.. tinem pumnii pt maine! big_smile

Ready? Steady... Go!

#30 2008-05-17 22:01:34

vonda
Platinum member

senorita a scris:

pfaaa... asta chiar merita marele box... una peste alta ma gandesc ca eu chiar am iesit frumos din relatia mea....

Si eu la fel..cred ca trebuia sa ma agit mai mult ca am fost mult prea buna.Adica lui ii e bine si traieste linistit noua relatie in timp ce eu am stat ca fraiera si am suferit.
Bine..si daca ma agitam nu rezolvam nimic..si cel mult aratam ca sunt la fel ca si el,adica cu o moralitate indoielnica lol
Dar abia acum vad eu cum si ce a facut-la rece..si nu imi place deloc ce vad.. Nu stiu cum as reactiona daca m'ar aborda sa vb cu mine..Adica pana acum a zis ca ar vrea sa ramanem prieteni,poate sa mai iesim la un suc (vrajeala de 2 lei,ca nici macar nu m'a mai intrebat ce fac,daca mai traiesc sau nu lol )
Si am acceptat de dragul a ceea ce a fost,am zis sa ramanem prieteni. Insa trece timpul si numai ganduri de prietenie nu am in cap lol Mai ales ca daca intr'adevar vroia sa fim prieteni,nu murea sa ma intrebe ce fac ca poate am dat coltul si pe el nu l'a anuntat nimeni lol ..(el care se batea cu pumnul in piept ca sunt eu copil ca nu am acceptat de prima data sa ramanem amici,ca sunt imatura..si ca nu a vb cu mine vreo 2 saptamani pt ca ii zisesem eu sa uite nr meu si sa stearga id'ul de mess.Uite ca acum are id'ul si nu se omoara cu "prietenia"decat atunci cand a avut nevoie de ecva a binevoit sa ma sune :f?rbannad: ...)
Aaaaa..si ce ma enerveaza cel mai tare e ca am lasat la el globuletele si ornamentele de craciun si am uitat sa i le cer lol si altele nu am,ca anul trecut am facut craciunul la el,si am vrut eu brad big_smile

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-05-17 22:05:02)

#31 2008-05-17 22:04:10

andrutza
Vizitator

tanto dar parca vroiai sa ramai amica si vb f frumos despre el si despre relatia voastra...acum dc te-ai schimbat?

#32 2008-05-17 22:07:51

vonda
Platinum member

andrutza a scris:

tanto dar parca vroiai sa ramai amica si vb f frumos despre el si despre relatia voastra...acum dc te-ai schimbat?

pai am explicat mai sus..A avut nevoie de o carte pe care o uitase la mine.Si atunci m'a sunat.In rest..el care zicea ca sa ramanem amici sa bem un suc..etc..acum cand s'a vazut cu noua cucerire nici macar sa salute nu mai poate(a trecut in fac pe langa mine si nu a zis nimic-pt ca cica nu m'a vazut ca avea castile in urechi si nu era atent... dumbom )
Si nu zic sa ma asalteze cu telefoanele,sau sa vb pe mess in fiecare zii,dar nici sa nu saluti frate..

Cand eram furiasa pe el si i'am zis sa stearga id'ul si sa nu ma mai sune..asa a facut.Si eram curioasa cum va face cand nu va avea "interdictiile" astea.Si face exact la fel.. lol Deci a fost o mare vrajeala ce mi'a zis la un moment dat ca ar fi mers cu mine la un musical pe care ziceam ca o sa il vedem de mult timp(si la care s'a dus cu ea cand inca nu erau impreuna-cica) dar ca ii zisesem ca nu vreau sa vb cu el si de aceea nu m'a invitat lol Imi vine sa rad acum,de cate minciuni mi'a zis..si cat de naiva am fost si l'am crezut dumbom

Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-05-17 22:13:16)

#33 2008-05-17 22:10:06

andrutza
Vizitator

ee, pai asa iti dai si u seama ce fel de om e...si ca nu merita nici prietenia ta daca el se poarta in felul asta...

#34 2008-05-17 22:21:23

carmen24
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-04-13

andrutza a scris:

ee, pai asa iti dai si u seama ce fel de om e...si ca nu merita nici prietenia ta daca el se poarta in felul asta...

Si tantosica....de ce nu ceri direct ornamentele de craciun,acum curand nu cand o sa fie nevoie de ele, de-abia "te usurezi" sa zic asa smile

tummenupp  Keep going,life it is beautifull al9leacer

#35 2008-05-17 22:24:40

vonda
Platinum member

pai astept sa ma abordeze el,sau o sa ii spun fratelui meu sa ii zica,ca daca il abordez eu mi'e ca o sa iasa urat lol (glumesc..dar nu e chiar asa urgent..si deocamdata sunt inca furioasa pe el). O sa ii zic sa treaca sa le lase la poarta,ca eu nu am chef sa ii mai vad fetzisoara prefacuta. Sper doar sa nu le fi aruncat deja "soacra" de fericire ca a scapat de mine lol

#36 2008-05-17 22:29:10

senorita
Insomniac member

tantosica a scris:

senorita a scris:

Si eu la fel..cred ca trebuia sa ma agit mai mult ca am fost mult prea buna.Adica lui ii e bine si traieste linistit noua relatie in timp ce eu am stat ca fraiera si am suferit.
Bine..si daca ma agitam nu rezolvam nimic..si cel mult aratam ca sunt la fel ca si el,adica cu o moralitate indoielnica lol
Dar abia acum vad eu cum si ce a facut-la rece..si nu imi place deloc ce vad.. Nu stiu cum as reactiona daca m'ar aborda sa vb cu mine..Adica pana acum a zis ca ar vrea sa ramanem prieteni,poate sa mai iesim la un suc (vrajeala de 2 lei,ca nici macar nu m'a mai intrebat ce fac,daca mai traiesc sau nu lol )
Si am acceptat de dragul a ceea ce a fost,am zis sa ramanem prieteni. Insa trece timpul si numai ganduri de prietenie nu am in cap lol Mai ales ca daca intr'adevar vroia sa fim prieteni,nu murea sa ma intrebe ce fac ca poate am dat coltul si pe el nu l'a anuntat nimeni lol ..(el care se batea cu pumnul in piept ca sunt eu copil ca nu am acceptat de prima data sa ramanem amici,ca sunt imatura..si ca nu a vb cu mine vreo 2 saptamani pt ca ii zisesem eu sa uite nr meu si sa stearga id'ul de mess.Uite ca acum are id'ul si nu se omoara cu "prietenia"decat atunci cand a avut nevoie de ecva a binevoit sa ma sune :f?rbannad: ...)
Aaaaa..si ce ma enerveaza cel mai tare e ca am lasat la el globuletele si ornamentele de craciun si am uitat sa i le cer lol si altele nu am,ca anul trecut am facut craciunul la el,si am vrut eu brad big_smile

exact prin asta trec si eu.....
am ramas masca stii.. ma asteptam ca macar de Paste sa trimita si el un "Hristos a Inviat" dupa tot ce am avut impreuna... dar nu nene.. nimic...
bine, noi chiar am terminat-o urat, fara adio, fara la revedere sau fara "have a beautiful life"... adica n-am stabilit nici macar chestia asta, ca ramanem prieteni..
dar m-am consultat cu psiho a mea si mi-a zis ca el isi vede de viata lui, iar amintirea sau prezenta mea, fie ea amicala sau printr-un simplu sms de Paste l-ar reintoarce in trecut...
iar ei nu sunt ca noi sa-si planga toata ziua trecutul.... traiesc in prezent, iar prezentul inseamna noua EA, din pacate neutral

si celalalt ex al meu mi-a zis la despartire ca imi jura ca o sa ma iubeasca toata viata lui.... eh... sigur ca da...
adica nah acum tin legatura cu el, am facut si prostioarele alea de 1 mai. dar nu cred ca mai simte mare lucru pt mine...
timpul asta le sterge pe toate din pacate... sau din fericire tongue

Ready? Steady... Go!

#37 2008-05-17 22:35:43

vonda
Platinum member

senorita a scris:

dar m-am consultat cu psiho a mea si mi-a zis ca el isi vede de viata lui, iar amintirea sau prezenta mea, fie ea amicala sau printr-un simplu sms de Paste l-ar reintoarce in trecut...
iar ei nu sunt ca noi sa-si planga toata ziua trecutul.... traiesc in prezent, iar prezentul inseamna noua EA, din pacate neutral

corect,sunt total de acord. Insa de aici pana la a vorbii aiurea(ca faceam ca dregeam,ca te sunam sa mergi cu mine la musical,dar ai zis ca sa nu te mai abordez,ca ce are daca o sa mai iesim la un suc..bla bla bla bla)e cale lunga.Daca oricum stii ca nu o sa faci nimic,stai frate cuminte si linistit..cu gura inchisa,ca sa nu mai consumi energie cu vorbitul degeaba kapitulation
Oricum,seno,cred ca sunt/suntem total ooftopic pe aici lol

#38 2008-05-17 22:43:39

senorita
Insomniac member

dap... hai dincolo... lol

Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.