homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

A inceput-4

#58 2008-05-18 13:42:03

freecriss_69
Full member
De la: dambovita
Inregistrat: 2008-03-19

Re: a inceput

la mine a inceput sa zic asa de pe 3 ian anu asta... desi prima data l'am remarcat sa zic asa de revelion... am fost la majoratul unei colege unde a venit si el pentru ca sunt vecini. am stat destul de mutl de vb acolo si am ras cu lacrimi cu el... am facut rost de numaru lui si... am inceput sa vb prin mesaje. el nu prea a fost cu multe fete si din cate mi'a zis chiar nu ii ardea im momentu ala de una, dar la insistentele colegei mele ne'am "combinat". la inceput aman2 ziceam k nu o sa mearga si ca nu o sa ne tina mult dar deja avem 4luni si jum aproape. nu stiu cat o sa mai fim impreuna, chiar nu vreau sa ma gandesc ca o sa fim foarte mult timp de acu incolo ca niciodata nu stim ce se va intampla dar deocamdata traim momentu

shining from heaven...

#59 2008-05-18 14:00:36

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

la noi totul a inceput acum 2 ani si 6 luni (desi ne cunoastem de 3 ani si cva,si ne placeam de atunci:P)tongue cred ca am mai povestit cum l-am cunoscut...am trecut prin multe impreuna,dar se pare ca dragostea a fost din ce in ce mai puternica....amandoi suntem "rai de gura" dar avem suflete bune...chiar daca ne certam dupa 5 min suntem impacati,e o relatie mai speciala dupa parerea mea ca desi incompatibili dpdv zodiacal(eu cred in zodiac) si diferenta de varsta mare,incapatanati amandoi,gelosi si posesivi,ne iubim de 2 ani jum si fara prea mult efort el a devenit parte din mine si eu din el tongue sper sa nu se termine niciodata povestea asta,cu bune cu rele ea trebuie sa continue ca si pana acum,consider ca fara picanterii si certuri (banale)o relatie devine monotona...oricum per total sunt multumita de relatia mea si sunt si mai multumita de cat de bine a evoluat

Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-05-18 14:01:16)

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#60 2008-05-18 15:04:36

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

ancutsa..sa fie intr'un ceas bun big_smile Ce sa zic? Sincer nu ma asteptam,dar sper sa va mearga bine de acum kram

#61 2008-05-18 15:24:13

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

pai el de ce sa fie cu teama ? ca doar tu nu ai facut nimic hmm cate gesturi

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#62 2008-05-18 16:32:32

carmen24
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-04-13

ancutsa a scris:

sieu..am hotarat sa o luam incet si usor...amandoi suntem cu teama..dar speram ca va fi bine...va tin la curent...deci un nou inceput la mine...trebea sa deschis eu topicu?big_smile

rotfl
nu nu tu topicul big_smile

asteptam de la despartitele de la topicul s-a terminat NOI prietenii ...aventuri....experiente...
tot ce tine de FOST ramane acolo in trecut o experienta de viata din care fie invatam ceva fie nu regretam ce s-au intamplat

applause

si bafta pe viitor ancutsa sa fie totul bine
puss

tummenupp  Keep going,life it is beautifull al9leacer

Publicitate

loading...

#63 2008-05-18 17:02:01

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

noi doi ne cunoastem de cand eram in liceu, mergeam impreuna inspre scoala dimineatza, dar niciodata nu m-am uitat la el mai mult decat ca la un prieten... si am fost asa vreun an jumate, desi ne-am imprietenit ff tare, mi-a povestit si i-am povestit orice. ieseam seara, stateam noaptea pana tarziu desi niciodata nu a fost nimic intre noi. anul asta de 8 martie m-a dus la teatru intr-o localitate la vreo 50 km de a noastra (deci, deja de la faza asta...) si cand ne-am intors m-a luat prin surprindere spunandu-mi ca vrea sa ma sarute. si m-a sarutat!! a fost atat de ciudat, parca imi sarutam fratele lol dar al 2lea sarut a fost... mmmmm!!! al9leacer
la o saptamana dupa primul sarut a facut dragoste... si am descoperit la el ceea ce nu m-as fi asteptat niciodata!! acum suntem atat de apropiati, ne simtim atat de bine impreuna, nu ne mai saturam unul de celalalt.. imi place ca pt prima data in viatza am alaturi o persoana open-minded in tot, o persoana cu care ma pot confrunta, si nu doar pe plan sentimental..

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#64 2008-05-18 17:13:41

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

ce frumos mary_alee... hjarta Si noi tot asa am inceput (adica eu cu ex big_smile ) Tot din liceu-amici fiind,mergeam peste tot impreuna..il luam sa platesc lumina sau ma lua el la diferite "comisioane",nu ne ajungea cat ne vedeam la scoala lol apoi mergeam spre casa impreuna,..pana cand mi'a zis el ca s'a indragostit de mine si atunci s'a schimbat tot big_smile Seamana povestea voastra cu a noastra big_smile

#65 2008-05-19 10:38:45

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

da.. foarte dragut mary hjarta
mult noroc in continuare si la cat mai multe luni!

ancutsa... sa fie intr-un ceas bun de data asta desi sincer eu ma indoiesc ca va merge... nu vreau sa te superi pe mine, dar cred ca ti-a gresit mult prea mult.. daca te iubea nu facea ce-a facut. Barbatii astia se cred barbati cand vad ca au concurenta.. atunci li se aprind felinarele si chipurile se trezesc la realitate... e numai o fatada insa, ca nu trece mult pana nu incep iar sa umble din floare in floare.
eu te apreciez ca ai puterea sa mergi mai departe si mai ales incredere in el dupa tot ce s-a intamplat si sfatul meu este sa fii cu ochii in 4 si sa nu mai pui asa mult suflet, ca nu stii niciodata cand te loveste din nou si crede-ma ca doare al naibii a doua oara daca istoria se repeta neutral

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#66 2008-05-19 10:42:36

senorita
Insomniac member

aaa.... si ca sa va spun si eu noutatile..

am iesit aseara iarasi cu "the new guy" si a fost chiar dragut.. smile
mai intai am iesit pe strasse cu fetele la o cafenea, la o barfa, o maslina, un piscot.. si el s-a dus la o bere la un prieten.. apoi ne-am dat intalnire in oras.. eu cu una dintre prietene si el cu tipul ala.... noi nici nu ne-am combinat bine ca deja facem lipeala altora lol
in sfarsit... si am iesit toti 4.. a fost frumos.. am ras o gramada de parca ne stiam de cand lumea.
apoi m-a adusa acasa si de data asta la plecare am simtit si eu un usor fior cand m-a sarutat... finally!! lol
eh.. nu e mare lucru, dar e un inceput... el viseaza mult, face planuri, imi saruta mainile, ma complimenteaza... sa vedem ce va fi mai departe smile

Ready? Steady... Go!

#67 2008-05-19 14:59:47

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

prima data a inceput cand am terminat clasa a 11-a,dar nu a tinut decat 3 sapt,ca eram eu incapatanata si pt ca aveam de invatat destul de mult in clasa 11-a...asa mi-a zis bogdan.a trecut 1 an timp in care am tot suspinat rotfl rotfl,am vb la tel,ne-am mai vazut din cand in cand,el la iasi eu la bt...iar in ziua cand am aflat ca am intrat la medicina ne-am reintalnit la un gratar si de at am ramas impreuna.

#68 2008-05-19 19:56:53

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

sa fie intr-un ceas bun ancutsa.si eu m-am impacat cu el,dupa ce am clarificat toate problemele.am scris la celalalt topic,fara sa-mi dau seama.oricum pentru mine,fiecare zi e cate un nou inceput.

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#69 2008-05-19 23:42:23

carmen24
New member
Inregistrat: 2008-04-13

senorita a scris:

aaa.... si ca sa va spun si eu noutatile..

am iesit aseara iarasi cu "the new guy" si a fost chiar dragut.. smile
mai intai am iesit pe strasse cu fetele la o cafenea, la o barfa, o maslina, un piscot.. si el s-a dus la o bere la un prieten.. apoi ne-am dat intalnire in oras.. eu cu una dintre prietene si el cu tipul ala.... noi nici nu ne-am combinat bine ca deja facem lipeala altora lol
in sfarsit... si am iesit toti 4.. a fost frumos.. am ras o gramada de parca ne stiam de cand lumea.
apoi m-a adusa acasa si de data asta la plecare am simtit si eu un usor fior cand m-a sarutat... finally!! lol
eh.. nu e mare lucru, dar e un inceput... el viseaza mult, face planuri, imi saruta mainile, ma complimenteaza... sa vedem ce va fi mai departe smile

bvo seno puss

si mie imi saruta mainile si ma simt un pic nasol ca nu-s obisnuita...
si mi se pare un scump ( eu lucrez de obicei naspa gen orele 16-24) si in weekend a venit la serv sa-mi aduc mancare calda sa nu mananc numai porcarii ( a obs ca am ceva probl cu stomacul)...si dupa m-a asteptat sa ies de la serv sa stam impreuna smile

tummenupp  Keep going,life it is beautifull al9leacer

#70 2008-05-19 23:48:42

skumpi
Vizitator

offf ancutsa neutral

#71 2008-05-20 00:04:41

senorita
Insomniac member

ancutsa a scris:

incetu cu incetu iesim toate deacolo..rotfl..sunt mandre de noi..big_smile..tanto..te asteptam sa avansezi cu noi odata..big_smile

so help us God!! popapopapopa
si bravo celor care au reinceput drink

Ready? Steady... Go!

#72 2008-05-20 00:08:33

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

la mine a inceput fix acum 1 an jumate big_smile i'am dat un comment pe hi5, era 20 nov..azi e 20 mai! big_smile el mi'a dat inapoi ne'am luat id'urile..de azi in 3 zile ne'am vazut big_smile si de azi in 10 zile ne'am sarutat big_smile

6 ani de dragoste  hjarta

#73 2008-05-20 00:09:42

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

te'a sarutat seno..bavooo applause
sa fie'ntr'un ceas bun
nu tre sa te dea pe spate de la inceput big_smile lasa...usor usor..sau cum zice bulgaru: puleka puleka rotfl

6 ani de dragoste  hjarta

#74 2008-05-20 01:29:43

senorita
Insomniac member

JanisJoplin a scris:

..usor usor..sau cum zice bulgaru: puleka puleka rotfl

rotflrotflrotfl ce tare sunaaa

Ready? Steady... Go!

#75 2008-05-20 01:55:47

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

ancutsa a scris:

da..a inceput...la mine...k am hotarat sa o iau de la 0 u fostu,...i'a dat liber lu aia aseara in fata mea...a fost socat sa vada intelu meu ca eram sunata de altii...si aia de fapt chiar nu aveam nimic cu ei si i'am refuzat...a fost gelos..a fost socat sa vada ca eram cautata si de altii...dar am stabilit ca vrem sa o luam incetu cu incetu de la capat...de la 0...un nou inceput...acu vom vedea cat o sa mearga...wink

applauseapplauseapplause yupii!! sa auzim numai d bine hjarta puss
si ma bucur si pt seno puss hjarta

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#76 2008-05-20 07:38:04

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

la mine a inceput acum 6 ani si jumatate smile.....si ne este super bine impreuna......a fost primul barbat din viata mea.....il iubesc enorm....este persoana ptr care eu mai sunt acum cat de cat sanatoasa si fericita.....trecem in momentul de fata prin niste probleme ff grave,dar el e mereu acolo si ma sprijina si ma iubeste neconditionat....ne iubim si sper sa nu ne plictisim niciodata unul de celalalt smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.