|
Nu esti logat.
A inceput-4#58 2008-05-18 13:42:03
Re: a inceputla mine a inceput sa zic asa de pe 3 ian anu asta... desi prima data l'am remarcat sa zic asa de revelion... am fost la majoratul unei colege unde a venit si el pentru ca sunt vecini. am stat destul de mutl de vb acolo si am ras cu lacrimi cu el... am facut rost de numaru lui si... am inceput sa vb prin mesaje. el nu prea a fost cu multe fete si din cate mi'a zis chiar nu ii ardea im momentu ala de una, dar la insistentele colegei mele ne'am "combinat". la inceput aman2 ziceam k nu o sa mearga si ca nu o sa ne tina mult dar deja avem 4luni si jum aproape. nu stiu cat o sa mai fim impreuna, chiar nu vreau sa ma gandesc ca o sa fim foarte mult timp de acu incolo ca niciodata nu stim ce se va intampla dar deocamdata traim momentu shining from heaven... Offline #59 2008-05-18 14:00:36
Re: a inceputla noi totul a inceput acum 2 ani si 6 luni (desi ne cunoastem de 3 ani si cva,si ne placeam de atunci:P) cred ca am mai povestit cum l-am cunoscut...am trecut prin multe impreuna,dar se pare ca dragostea a fost din ce in ce mai puternica....amandoi suntem "rai de gura" dar avem suflete bune...chiar daca ne certam dupa 5 min suntem impacati,e o relatie mai speciala dupa parerea mea ca desi incompatibili dpdv zodiacal(eu cred in zodiac) si diferenta de varsta mare,incapatanati amandoi,gelosi si posesivi,ne iubim de 2 ani jum si fara prea mult efort el a devenit parte din mine si eu din el sper sa nu se termine niciodata povestea asta,cu bune cu rele ea trebuie sa continue ca si pana acum,consider ca fara picanterii si certuri (banale)o relatie devine monotona...oricum per total sunt multumita de relatia mea si sunt si mai multumita de cat de bine a evoluat Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-05-18 14:01:16) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #60 2008-05-18 15:04:36
Re: a inceputancutsa..sa fie intr'un ceas bun Ce sa zic? Sincer nu ma asteptam,dar sper sa va mearga bine de acum Offline #61 2008-05-18 15:24:13
Re: a inceputpai el de ce sa fie cu teama ? ca doar tu nu ai facut nimic cate gesturi ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #62 2008-05-18 16:32:32
Re: a inceput
Keep going,life it is beautifull Offline Publicitateloading...
#63 2008-05-18 17:02:01
Re: a inceputnoi doi ne cunoastem de cand eram in liceu, mergeam impreuna inspre scoala dimineatza, dar niciodata nu m-am uitat la el mai mult decat ca la un prieten... si am fost asa vreun an jumate, desi ne-am imprietenit ff tare, mi-a povestit si i-am povestit orice. ieseam seara, stateam noaptea pana tarziu desi niciodata nu a fost nimic intre noi. anul asta de 8 martie m-a dus la teatru intr-o localitate la vreo 50 km de a noastra (deci, deja de la faza asta...) si cand ne-am intors m-a luat prin surprindere spunandu-mi ca vrea sa ma sarute. si m-a sarutat!! a fost atat de ciudat, parca imi sarutam fratele dar al 2lea sarut a fost... mmmmm!!! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #64 2008-05-18 17:13:41
Re: a inceputce frumos mary_alee... Si noi tot asa am inceput (adica eu cu ex ) Tot din liceu-amici fiind,mergeam peste tot impreuna..il luam sa platesc lumina sau ma lua el la diferite "comisioane",nu ne ajungea cat ne vedeam la scoala apoi mergeam spre casa impreuna,..pana cand mi'a zis el ca s'a indragostit de mine si atunci s'a schimbat tot Seamana povestea voastra cu a noastra Offline #65 2008-05-19 10:38:45
Re: a inceputda.. foarte dragut mary Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #66 2008-05-19 10:42:36
Re: a inceputaaa.... si ca sa va spun si eu noutatile.. Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #67 2008-05-19 14:59:47
Re: a inceputprima data a inceput cand am terminat clasa a 11-a,dar nu a tinut decat 3 sapt,ca eram eu incapatanata si pt ca aveam de invatat destul de mult in clasa 11-a...asa mi-a zis bogdan.a trecut 1 an timp in care am tot suspinat ,am vb la tel,ne-am mai vazut din cand in cand,el la iasi eu la bt...iar in ziua cand am aflat ca am intrat la medicina ne-am reintalnit la un gratar si de at am ramas impreuna. Offline #68 2008-05-19 19:56:53
Re: a inceputsa fie intr-un ceas bun ancutsa.si eu m-am impacat cu el,dupa ce am clarificat toate problemele.am scris la celalalt topic,fara sa-mi dau seama.oricum pentru mine,fiecare zi e cate un nou inceput. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #69 2008-05-19 23:42:23
bvo seno Keep going,life it is beautifull Offline #71 2008-05-20 00:04:41
so help us God!! Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #72 2008-05-20 00:08:33
Re: a inceputla mine a inceput fix acum 1 an jumate i'am dat un comment pe hi5, era 20 nov..azi e 20 mai! el mi'a dat inapoi ne'am luat id'urile..de azi in 3 zile ne'am vazut si de azi in 10 zile ne'am sarutat 6 ani de dragoste Offline #73 2008-05-20 00:09:42
Re: a inceputte'a sarutat seno..bavooo 6 ani de dragoste Offline #74 2008-05-20 01:29:43
ce tare sunaaa Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #75 2008-05-20 01:55:47
yupii!! sa auzim numai d bine i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #76 2008-05-20 07:38:04
Re: a inceputla mine a inceput acum 6 ani si jumatate .....si ne este super bine impreuna......a fost primul barbat din viata mea.....il iubesc enorm....este persoana ptr care eu mai sunt acum cat de cat sanatoasa si fericita.....trecem in momentul de fata prin niste probleme ff grave,dar el e mereu acolo si ma sprijina si ma iubeste neconditionat....ne iubim si sper sa nu ne plictisim niciodata unul de celalalt Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|