homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

A inceput-6

#96 2008-05-20 19:52:49

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

Re: a inceput

leeah a scris:

m-am despartit pentru ca era genul de om cu momente lol nu stiu cum sa explic. cam asa, odata la 2 sapt nu mai dadea niciun semn vreo 3 zile, niciun telefon nimic. a avut noroc ca nu sunt eu geloasa, da' nu stiu cine accepta sa fie cu cineva, in conditiile astea. mai era apoi problema ca eu aveam scoala ziua, el lucra noaptea, nu ni se intersecta nicicum programul. desi statea la 3 minute de mine nu ne vedeam asa cum as fi vrut eu sa ne vedem. el avea 2 zile libere pe sapt, uneori picau in weekend, alteori in timpul saptamanii, depindea.. si eu speram in zilele alea sa stam impreuna mai mult, insa toti prietenii lui single erau "ba si cu noi cand te vezi?" si iesea cu ei. nu mi-a palcut sa ma puna pe mine pe palnul secund. unoeri se purta f frumos cu mine, era perfect. alteori, ma exaspera si nu voiam nici sa-l vad.. spunea de multe ori lucruri care ma deranjau si, cum am mai spus, era incredibil de incapatanat si nu recunostea aproape niciodata cand gresea. stiu, asa sunt si eu, greu recunosc cand grewsesc, dar fata de el am incercat sa fac compromisuri, iar el nu.. cel putin nu atatea cate am facut eu. e adevarat, au fost si clipe pe care nu am sa le uit niciodata, insa "momentele" pe care le avea ma scoteau din sarite si intr-o zi am spus ca nu mai vreau.. si el voia sa para atat de indiferent incat a zis "bine.." lol acum vreau parerea sincera.

motivele pentru care m-am despartit de el, la inceput

#97 2008-05-20 19:57:08

andrutza
Vizitator

da, naspa situatia ca sunt si altele...eu nu m-as mai impaca cu el, lasa-l in pace ca o sa se trezeasca la realitate probabil si se schimba cand o sa vada ca u esti f indiferenta cu el...ti-o zis din experienta, pana nu vede el ca greseste si nu constientizeaza asta nu va face nimic.

#98 2008-05-20 19:57:37

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

merci ancutsa ! puss sper sa'ti fie bine si tie si iti urez de pe acum bafta la agatzat lol
eu cu mine celebrez fiecare chestie de genul asta,cand am vb pe mess(adik azi) cand ne;am vazut...da' cu el sarbatoresc doar cand ne'am sarutat:D si ala este pe 1 dec 2006... big_smile hjarta si deci de ziua copilasului vom face 1 an jumate big_smile hjarta nu'mi vine sa cred cat a trecutttt
felicitari si ankuzza, whaow...cu 1 an mai mult big_smile

6 ani de dragoste  hjarta

#99 2008-05-20 20:04:54

leeah
Full member

andrutza  thanks puss

#100 2008-05-20 20:24:18

andrutza
Vizitator

n-ai pt ce puss

Publicitate

loading...

#101 2008-05-20 20:25:20

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

andrutza,dar pana la urma s-a rezolvat si la voi:?

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#102 2008-05-20 20:27:15

andrutza
Vizitator

pai noi ne-am impacat de 3 luni...

#103 2008-05-20 20:30:55

rrammonna
Diamond member

stiu k v-ati impacat atunci,dar ramasese k acum knd se intoarce el,veti vorbi,k te suparase.d-aia intrebam

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#104 2008-05-20 20:34:17

andrutza
Vizitator

aaa...nu ne-am mai certat deloc de atunci si mi-am impus si eu sa fiu altfel, sa nu mai fiu atat de radicala si transanta...n-o sa mai discut nimic ca treburile s-au rezolvat si o sa vad cum se va purta cand va veni si cand o sa vina tipa aia incoa pt nunta...daca totul o sa fie ok, ramanem impreuna, daca nu voi discuta frumos cu el ii voi spune ce ma deranjeaza si in functie de asta voi vedea ce decizie voi lua...dar e clar, daca va calca stramb cumva sau va sta drepti in fata alor lui si ma va neglija cumva (ceea ce nu prea cred) o sa ma despart de el.

#105 2008-05-20 23:08:22

leeah
Full member

corect

#106 2008-05-20 23:11:18

andrutza
Vizitator

ma bucur ca esti de acord cu mine leeah wink

#107 2008-05-20 23:20:20

leeah
Full member

pai, la fel as proceda si eu. puss

#108 2008-05-20 23:24:12

andrutza
Vizitator

puss mi-am dat seama ca la fel ai face si u, ca altfel nu erai de acord cu ce am zis

#109 2008-05-23 10:00:13

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

astept vesti de la ancutsa... ca prea se mai lauda dincolo, la "s'a terminat" lol

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#110 2008-05-23 10:13:51

rrammonna
Diamond member

si noi asteptam seno smile dar a prins drag rau de topicul ala de nu il lasa lol

#111 2008-05-23 12:01:48

andrutza
Vizitator

ai si tu rabdare ancutsa....poate cu timpul o sa-ti placa. Intotdeauna o sa tinzi sa te gandesti la ce nu poti avea...de asta tot ti se pune pata pe fostul. Poate nici tu nu incerci sa-ti iei gandul odata de la el. Clar baiatul asta nu e de tine...cel putin din cate ai povestit despre el, eu asta tind sa cred.
Stai cu tipul asta, descopera-l n-ai de unde sa stii ce calitati are...asa e la inceput, daca tu inca il mai iubesti pe fostul e normal sa nu te indragostesti cu una cu doua.

#112 2008-05-23 12:25:34

senorita
Insomniac member

ancutsa a scris:

senio aci is si eu....m'am mutat de aseara:)))))))da nu's incantata deloc..adica am iesit cu tipu si amicii nostri...m'a sarutat dar...mie mi s'a pus pata mai rau pe fostu...nu stiu de ce..dar aseara am ajusn aksa si aveam o greata pe mine...doamne...in fine..a inceput si nu stiu cat va dura...nu ma simt atrasa de el..desi prima data mi'a atras atentia...acu pur si simplu ii gasesc numai defecte...nu stiu de ce....sa vedem cat va tine..big_smile

remember.... better in time, ok??
uite eu am ajuns la a 6-a sau 7-a intalnire si e mult mai bine ca la primele 2-3... exact asa simteam si eu, ca tine. e normal.
dar nu tb sa renunti.. chit ca nu ramai cu el pana la urma, e un pas inainte. da-l in ....... pe fostul, ca nu merita nici macar "buna ziua" dupa cum si ce a facut!! diablo

Ready? Steady... Go!

#113 2008-05-23 13:53:51

leeah
Full member

ancutsa sa nu treci iar la "s-a terminat"

#114 2008-05-23 15:15:33

senorita
Insomniac member

ancutsa... atunci inseamna ca nu esti pregatita...
asta e una dintre diferentele dintre noi si ei.. noi de cele mai multe ori avem nevoie de o perioada de timp dupa incheierea unei relatii ca sa ne vindecam, sa ne lingem ranile, sa ne resemnam...
ei uita prin inceperea unei noi relatii care se le acapareze intreaga atentie...

si eu am dat gres la prima intalnire cu altcineva dupa ce am rupt-o cu my ex.. am vb numai despre el, de-si luase campii saracul baiat acolo de fata lol
in timp ai sa vezi tu ca o sa te intaresti.. cum zicea si tanto.. o perioada plangi dupa ce a fost si ramai cu amintirile frumoase si regretele... iar mai tarziu incepi sa te intorci impotriva lui... ramai cu chestiile rele pe care el ti le-a facut si vei vrea cumva sa ii platesti cu aceeasi moneda... vei vrea sa iesi cu cineva doar ca sa nu mai fii singura..
deci rabdare iubita, toate la timpul lor puss

Ultima oara a fost editat de senorita (2008-05-23 15:16:13)

Ready? Steady... Go!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.