|
Nu esti logat.
A inceput-5#77 2008-05-20 14:59:40
Re: a inceput green!! Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #78 2008-05-20 16:24:00
Re: a inceputma intreba skumpi in topicul ''s-a terminat'' dar voi m-ati amenintat sa nu mai intru acolo asa k i raspund aici.nu va ramane fara seviciu,isi va cauta altul.oricum noi ne-am propus sa plecam in afara vara asta.de ramas pe drumuri,nu se va intampla Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #79 2008-05-20 17:43:17
Re: a inceputcateva dintre voi ati citit topicul "cine e de vina?" care l-am deschis eu cam acu' vreo 3 sapt, cand m-am desp de prietenul meu care se combinase cu "cea mai buna prietena". l-am sters intre timp, dar as avea o intrebare: ar trebui sa ma impac cu el? am vazut unele s-au impacat si dupa dezamagiri mai mari [rrammonna si ancutsa]. noi am pastrat legatura, gen amici. duminica m-a chemat la el sa ne uitam la film. m-am dus, cu intentia de a ma uita la film. el insa a inceput discutia sa ne impacam ca ii pare rau ptr ce a facut bla bla. am refuzat, sunt foarte incapatanta si el e la fel. am avut impulsul sa ma impac si chiar am fost bucuroasa duminica seara cand m-am intos acasa ca nu am facut-o, dar acum simt cumva ca ar trebui sa trec peste si sa ii mai acord o sansa. chiar nu stiu ce sa fac:( Offline #80 2008-05-20 17:52:16
Re: a inceputeu de ce ancutsa? eu nu's despartita si impacata, eu doar v'am zis cum a inceput la mine sa auzim de bine la toate 6 ani de dragoste Offline #81 2008-05-20 17:55:33
Re: a inceput
leeah,cred k ai inteles gresit la mine.intr-adevar,am trecut prin multe neplaceri cu el si m-a facut sa sufar destul de mult.dar nu m-a inselat.dak ar face asta kiar nu m-as mai impaca cu el.sincer.si tu dak simti k vrei sa te impaci cu el,fa-o.dar iti asumi si posibilele riscuri.mai ales k te-a inselat cu cea mai buna prietena,nu e normal.dak il iubesti si crezi k merita,iarta-l,dar vezi sa nu iti para rau apoi si sa suferi din nou Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline Publicitateloading...
#82 2008-05-20 17:56:29
Re: a inceputnoi ieri am facut 2 ani jumate ..si la noi a fost frumos tare si sper sa fie in continuare..il iubesc enorm si chiar nu ma imaginez fara el..la mine au fost multe chestii contradictorii:nu sufeream barbatii dolofani sau cu burta,si el are burta si e "facut" ,eram stelista,niciodata nu am tinut cu Petrolul,mai degraba cu Astra,cealalta echipa de la noi,el e petrolist inrait..si mai sunt o groaza de chestii de genul ..si uite ca pana la urma suntem impreuna si ne iubim Ultima oara a fost editat de ankuzza (2008-05-20 17:56:59) Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #83 2008-05-20 17:59:07
Re: a inceputnu m-a inselat rrammonna, eu marti ma despartisem de el, iar el joi noaptea "s-a combinat" cu tipa.. era de fapt liber, dar nu mi-a picat mie bine, in amre parte mai mult ce-a facut ea, nu ce-a facut el. stiu ca imi asum riscuri de aia nici nu m-am impacat cu el, din prima.. vreau sa vada ca nu ma poate avea cand vrea el si ca trebuie sa lupte sa se schimbe. [am avut alte motive sa ma despart de el] Offline #84 2008-05-20 18:01:25
Re: a inceputscuze,intelesesm km gresit.indiferent k era liber,era prea recent.oricum eu as da vina mai mult pe tipa decat pe el.pai zi de ce te-ai despartit de el,dak vrei o parere sincera de la noi(daca vrei doar ) Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #85 2008-05-20 18:10:36
Re: a inceputm-am despartit pentru ca era genul de om cu momente nu stiu cum sa explic. cam asa, odata la 2 sapt nu mai dadea niciun semn vreo 3 zile, niciun telefon nimic. a avut noroc ca nu sunt eu geloasa, da' nu stiu cine accepta sa fie cu cineva, in conditiile astea. mai era apoi problema ca eu aveam scoala ziua, el lucra noaptea, nu ni se intersecta nicicum programul. desi statea la 3 minute de mine nu ne vedeam asa cum as fi vrut eu sa ne vedem. el avea 2 zile libere pe sapt, uneori picau in weekend, alteori in timpul saptamanii, depindea.. si eu speram in zilele alea sa stam impreuna mai mult, insa toti prietenii lui single erau "ba si cu noi cand te vezi?" si iesea cu ei. nu mi-a palcut sa ma puna pe mine pe palnul secund. unoeri se purta f frumos cu mine, era perfect. alteori, ma exaspera si nu voiam nici sa-l vad.. spunea de multe ori lucruri care ma deranjau si, cum am mai spus, era incredibil de incapatanat si nu recunostea aproape niciodata cand gresea. stiu, asa sunt si eu, greu recunosc cand grewsesc, dar fata de el am incercat sa fac compromisuri, iar el nu.. cel putin nu atatea cate am facut eu. e adevarat, au fost si clipe pe care nu am sa le uit niciodata, insa "momentele" pe care le avea ma scoteau din sarite si intr-o zi am spus ca nu mai vreau.. si el voia sa para atat de indiferent incat a zis "bine.." acum vreau parerea sincera. Offline #86 2008-05-20 18:15:45
Re: a inceputsincer sincer,eu nu as sta cu el.in primul rand in alea 2zile sa se vada putin cu prietenii si sa stea mai mult cu tine,mai ales k nu prea va vedeati.si faza cu lipsa ''semnelor k mai traieste'' mi se pare aiurea.cum naiba sa treaca 3zile fara sa dea un semn?doar nu era la capat de lume.poate kiar nu te merita baiatul asta.mi se pare destul de aiurea comportamentul asta.acum sunt destul de obiectiva,k altfel nu iti spuneam asta.si eu am probleme cu comportamentul lui(nu as mari )dar am decis sa raman cu el.dar sti cum e kestia,knd dai sfaturi altora,lucrurile stau altfel.dar cat ai stat cu el? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #87 2008-05-20 18:20:55
Re: a inceput3 luni e ok, nu sufar. dar ma gandeam oare sa ma impac? lasa, atunci e bine ca m-am abtinut. oricum am cativa care dau tarcoale lately :> ar trebui sa vad de ce sunt buni si altii, nu? Offline #88 2008-05-20 19:13:21
prin chestia asta ma trecut si eu...ne despartisem si el dupa s-a culcat cu una...a fost doar o noapte atat, pe urma s-a intors la mine si l-am iertat... #89 2008-05-20 19:38:23
Re: a inceputsunt asa de derutata si nu stiu deloc ce sa fac.. avand in vedere si celalalte lucruri.. Offline #90 2008-05-20 19:42:53
Re: a inceputhai mai k pana la urma sunt 3 luni.nu ai investit asa multe sentimente.kiar tu ai spus k sunt altii kre iti dau tarcoale.de unde sti k unul din ei nu poate fi mai bun?incerca sa-l uiti pe fostul si poate ai un mai mare noroc. Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #91 2008-05-20 19:46:39
Re: a inceputhai mai ancutsa..............si ce vina ai o k o incercat tipa sa se sinucida?kiar nu mai merge?????? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #92 2008-05-20 19:47:54
Re: a inceputrrammonna, true ma gandesc eu ce fac:)) adevaru' e ca nici nu-mi place sa fiu singura da' intotdeauna dupa ploaie vine soare Offline #93 2008-05-20 19:48:33
Re: a inceputchiar asa, ce vina ai tu? Offline #94 2008-05-20 19:48:52
care celelalte lucruri? #95 2008-05-20 19:52:43
sti cum e ,knd intr-o relatie nu e incredere,sanse sunt minime de supravietuire.poate kiar nu se poate.sa ne spui noutatile Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|