homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nedumeriri-pt. doctoressa

#1 2008-05-23 14:58:02

nana.lili
Full member
Inregistrat: 2006-10-30

nedumeriri-pt. doctoressa

Nu prea stiu cum sa va intreb ca raspunsul sa nu fie prost interpretat de celelalte fete. Dupa 2 ani de antibiotice (dar cu tone de antimicotice) s-ar zice ca de la ele s-ar inmultii candida. Totusi, in cazul meu, cred ca are o mare legatura si cu ac. Am luat yasmine pana anul trecut in februarie si cu greu spre toamna s-au mai schimbat usturimile crunte din vagin si de pe toata vulva in niste usturimi mai mici localizate mai spre intrarea in vagin (avand enterobacterii fara candida la analiza). Dupa cum stiti am luna si analiza/tratamentul. Acum sunt dupa 15 zile de utrogestan si 12 de yasmine (luate doar in ideea endometriozei si a durerilor) si au inceput usturimi crunte si secretie fluida sugestiva de candida ca anul trecut. Imi vine sa renunt la ac pe loc, asa de mari sunt usturimile. Saptamana viitoare refac analiza,am si programare la dr. joi dar cred ca experienta pe propria piele si ideile dvs. in urma atator fete consultate pt ac inseamna mai mult decat experienta unui chirurg in problemele date de ac. Sa renunt la ac, sa nu renunt....?

Alt subiect ar fi condiloamele. Nu m-am uitat cu oglinda 5 luni fix... sa reduc paranoia...nu e paranoie...au aparut mici ridicaturi in plus iar cele vechi s-au marit ...99% cred ca sunt condiloame (si cu "binecuvantarea" dr. Badea de acum un an)...in loc sa dau bani sa refac analiza negativa (cea de high risk am repetat-o prin iulie si e negativa) cand ele se vad de la o posta mai bine cumpar o cutie de aldara...cred ca as putea face rost de ea...sa cer reteta pt. 1 luna, 2 sau 3? (pt ca evident trebuie sa dau si banii in avans)...daca si daca si daca ...nu cred ca ar fi o problema sa le vand aici in tara

#2 2008-05-23 15:16:52

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: nedumeriri-pt. doctoressa

nana nu ai cauterizat candiloamele pana acum? sau au aparut altele? nu prea inteleg din mesajul tau.si apropo si condylin este ok pt.condiloame si se gaseste la noi smile

i-am lasat un link doctoressei smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-05-23 15:58:36

nana.lili
Full member
Inregistrat: 2006-10-30

Din 9 dr vizitati in ultimii 2 ani, doar unul a zis ca am condiloame. Eu incepusem vizitele la dr pt ca mi s-a cauterizat o rana pe col nu de nebuna. Nu am cum sa ma insel, am rugat-o pe mama sa ma lase sa ma uit la ea...la mine e padure de "crescaturi" la ea nimic. Nici un dr. nu a vrut sa-mi faca cauterizare, doar dr. Iulian Badea anul trecut mi-a zis "da-te cu condyline" si mi-a dat papucii. Noroc ca am citit ca ar trebui sa ma dea cineva priceput macar o data caci cine stie ce mai faceam pe acolo. In concluzie pt condiloame n-am facut nimic. Eu am usturimi de nu suport nici jetul de la dus, totul e iritat dar sa mai dau eu cu ceva singura ...si asa e de 2 ani (cu mici diferente de la o luna la alta).
Evilpink, te rog daca stii un medic responsabil care vrea sa aplice macar odata condyline sau aldara sa-mi arate ce si cum scrie-mi numele lui la liliana_obrad@hotmail.com
Astept oricum si raspunsul doctoressei. Multumesc si week-end neploios.

#4 2008-05-23 16:04:13

evilpink
Banat

nana cel mai bine daca sunt candiloame e sa ii indepartezi prin cauterizare.daca esti din Bucuresti o recomand pe doaman doctor Tarlea ea face vaporizari cu laser e scumpa interventia dar merita.si daca nu ai facut pana acum un test hpv.iti recomad sa il faci mai bine zis genotiparea asa aflii daca ai si tulpini cu risc crescut oncogen smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#5 2008-05-23 19:33:47

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

evilpink a scris:

nana cel mai bine daca sunt candiloame e sa ii indepartezi prin cauterizare.daca esti din Bucuresti o recomand pe doaman doctor Tarlea ea face vaporizari cu laser e scumpa interventia dar merita.si daca nu ai facut pana acum un test hpv.iti recomad sa il faci mai bine zis genotiparea asa aflii daca ai si tulpini cu risc crescut oncogen smile

nu are evil, a facut testul HPV...

nana, cred ca creste aciditatea de la yasmin...opreste-l decit sa te chinui...mai mult decit te chinuiai deja

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Publicitate

loading...

#6 2008-05-23 20:25:20

evilpink
Banat

pai atunci excrescentele ale se sunt? sa ne gandim la molluscum?

puss puss puss

#7 2008-05-24 13:56:58

aissa_kiss
Full member
De la: peste tot
Inregistrat: 2008-03-09

iau spasmomen si la nevoie loperamid.spasmomenul il iau de 3 zile dar tot imi fac zgomot matele mai exact in partea undei ii colonul.deja nu le mai suport si ma simt mai ametita.diaree am avut ieri un singur scaun si am luat loperamid si sa linistit,doar atat ce nu ami suport sunt zgomotele care se aud de la colon.ce sa fac?am avut helocobacter.potate sa fie si ceva de la stomac sau ficat?

Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins !
Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !

#8 2008-05-24 13:58:43

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

sa mergi la medic sa investighezi nitel despre ce e vorba si sa iei un tratament complet si corect

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#9 2008-05-24 14:38:10

aissa_kiss
Full member
De la: peste tot
Inregistrat: 2008-03-09

am fost si asta ii tratamentul care mi la dat,iar peste 3 sap merg dinou cu rezultatul de la analize.am vrut sa stiu cu zgomotul matzelor (mai exact in partea stanga ii zgomotul mai tare)cei ii?

Atunci când m-am asteptat mai putin ... viata m-a surprins !
Atunci când eram sigura de ceva ... viata m-a dezamagit !

#10 2008-06-05 19:40:18

Lily of the Valley
New member
Inregistrat: 2008-06-05

Buna! Am nevoie de un sfat de la doctoressa. E prima data cand vizitez acest forum si am bucur ca exista. Cautam de mult persoane care sa treaca prin ceva asemanator mie. Am 21 de ani si am acnee chistica. Mi-a fost prescris Loette acum doi ani si dupa o luna am intrerupt tratamentul datorita reactiilor adverse. Acum am inceput sa iau Laurina. Nu ma intereseaza efectul contraceptiv, iau medicamentul doar pentru ten si eventual pt durerile mari pe care le am la menstruatie. Doctorul m-a tratat cam superficial, parea grabit si din cauza asta am omis sa-i spun ca acum cativa ani, dupa analize, am aflat ca am insuficienta ovariana, progesteronul fiindu-mi insuficient. Stiu ca laurina contine si estrogen si progesteron. E in regula? Si as mai avea o intrebare. Am inceput sa iau de azi Laurina, azi fiind a 6-a zi a ciclului menstrual, pentru ca azi am fost al medic si am citit pe prospect ca se poate lua si intre zilele 2-5, iar o zi in plus m-am gandit ca nu o sa-mi creeze probleme. Am inceput de azi pt ca ma deprima acneea si vroiam sa incep cat mai repede ca sa vad si efectele mai repede. Oare am gresit? Va multumesc anticipat pentru lamuriri.

#11 2008-06-05 19:42:29

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

nu ai gresit...si nu e problema ca le-ai inceput acum avand in vedere ca ai zis ca nu te intereseaza efectul contraceptiv...la celelalte intrebari iti va raspunde doctoressa...

happy with him...inlove with him...puss

#12 2008-06-05 19:50:03

amalia25
New member

buna  problema  mea este  cami-a venit  menstruatia  inainte  sa  termin pilulele cu 6 zile  inainte...vreau sastiu daca  continui sale  aiu sau ma opresc?mi-a venit  ieri   un fel de secretie maronie si azi mai inchisa nu stiu ce  sa ced...va  rog ajutati-ma cu un sfat!insarcinata nu sunt mi-am facut test...vreau  sa stiu  daca mai aiu pilule acum sau dupa  7  zile  de cand  mi-a venit  cilcu?

Ultima oara a fost editat de amalia25 (2008-06-05 19:57:22)

#13 2008-06-05 21:01:52

Lily of the Valley
New member

Multumesc mult, crys_ty_na! Sunt foarte bucuroasa ca in sfarsit am cu cine sa discut problemele astea sensibile care ma preocupa!

#14 2008-06-05 21:32:22

crys_ty_na
Platinum member

amalia...sigur e mentra si nu spotting? de cat timp iei pilulele?

si lily...nu ai pt ce...si multa sanatate iti doresc smile

#15 2008-06-05 22:08:53

amalia25
New member

cred ca  e mesnstruatie pt  ca  azi mi-a  curs  in cantitate  mai mare  si  aproape  rosu...anticonceptionalele  le  iau  de aproximativ  2 ani am mai facut pauza  la  5  sau 6 luni...utima pauza am facuto in  ianuraie  cand  am facut sex  neprotejat si am  luat pastila  de urgenta apoi  la cateva zile  mi-a venit menstruatia si am luat in continuare   pilule triquilar...vreau doar sa  stiu ce  sa fac in continuare daca le iau acum incontinuare  sau le iau cand termin cilcu!insarcinata nu sunt  pt  k am facut test ajutatima va rog

Ultima oara a fost editat de amalia25 (2008-06-05 22:09:22)

#16 2008-06-05 22:47:25

crys_ty_na
Platinum member

ai luat ceva medicamente luna asta? sau ai vomitat pastila sau ai avut diaree?

#17 2008-06-05 23:09:16

amalia25
New member

da  am avut diaree nu am vomitat pastile am luat  doar antinevralgic sau aspirina..acum cateva zile  am fost la stomatolog pt  o lucrare  dentara si mi-a facut anestezie locala credeti ca are  vreo legatura?

#18 2008-06-05 23:14:51

crys_ty_na
Platinum member

cand ai avut diaree cam cate scaune moi/apoase ai avut pe zi?

#19 2008-06-05 23:32:26

amalia25
New member

pai  maxim 2 dar nu asa des ...am avut chiar si  o mica sangerare din anus am crezut ca am hemoroizi..dar numai intr-o zi ...oricum  luna trecuta  numai de  3 ori cred k am  avut diaree..si odata cum v-am spus am avut o mica sangerare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.