homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 12-208

#3934 2008-05-30 15:08:12

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 12

ce zi de kkt...maine examen si urmeaza inca o saptamana de kkt...grater
M-am certat cu omu' de dimineatza asa sa imi mearga bine toata ziua, ca mi-a venit mie o idee sa plecam saptamana cealalta dupa 8 iunie o zi doua la mare si el nu k are seiune si zic nu poti sa rupi nici macar 1 zi cica nu...moama m-am enervat, ne-am certat ca eram in mijlocul conversatiei si el mi-a zis ceva de genu "Mda...ma duc la film" si evident k am explodat...si i-am zis k intotdeauna face asa cand am eu ceva pe suflet el se duce la joc/film/masa etc mad si a luat foc k cica eu am vrut sa zic k lui nu ii pasa , la cat se chinuie el sa iasa totu bine...

Ma rog, mai pe scurt acum sunetm bine k mi-am pus eu cenusha in cap si i-au trecut si lui nervii. Maine ai exam la marketing, nu am invatat nimic, probabil ca nici nu o sa invat...oare are ceva? tre sa scot un amarat de 4.5 ca sa trec lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#3935 2008-05-30 15:09:03

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

GreenBubbles a scris:

oo,dak ai raspuns la toate e ff bine big_smile cat crezi k iei,estimativ?

9,5 rotfl big_smile io zic cel putin 9, altfel fac contestatie big_smile , nu de alta dar la toamna nu'mi arde de mariri lol

#3936 2008-05-30 15:09:44

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

il scoti...eu am examen marti,si habar n-am la ce neutral bai,ar trebui sa-mi dau mai mult interesul neutral
in 10 iunie se naste Ziggy!!! hjartahjartahjartahjarta mai e putin... si primesc poze de la stapanul lui Hank cu puii si va pun,sa vedeti shobolanii rotfl

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#3937 2008-05-30 15:10:45

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

saluti fetelor. sunt la munca si ma pun la invatat.... neutral

#3938 2008-05-30 15:11:15

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

kimy_adina a scris:

eu ma joc pe bimbo lol tu ? smile

asta incerc si eu,dar nu am bani,nu pot sa fac nimic

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#3939 2008-05-30 15:11:45

capcaun
Platinum member

GreenBubbles a scris:

il scoti...eu am examen marti,si habar n-am la ce neutral bai,ar trebui sa-mi dau mai mult interesul neutral
in 10 iunie se naste Ziggy!!! hjartahjartahjartahjarta mai e putin... si primesc poze de la stapanul lui Hank cu puii si va pun,sa vedeti shobolanii rotfl

azi dimin cat am dormit io 1h am visat catei mici hjarta sunt innebunita dupa caini hjarta
aahhh si mai visez si copii mici asta pt k mi'e frik de ei rotfl

#3940 2008-05-30 15:13:23

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

fetelor va intreb si eu cva: vi se pare normal ca iubitii vostri sa iasa la discoteca si sa va ascunda lucrul asta,pt ca stie ca va suparati si sunteti geloase??pt ca prietenei mele i se intampla des chestia asta...si fraieru' de prietenul ei nu stie ca una din gasca cu care se duce ii spune tot ce face el,si de cate ori merge la disco...pe ea nu o ia mai deloc la discoteca,uneori ii zice ca se duce "doar cu baietii" alteori ii spune ca e obosit si se culca de la 10 dar de fapt el se duce la discoteca...vi se pare normal asa?

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#3941 2008-05-30 15:13:24

GreenBubbles
Insomniac member

mai,deci eu visez ff des cu Ziggy,desi nu s-a nascut inca...dar mereu il visez ca e pui,si k ma maraie si k isi arata coltii grater si mi-e asa frica...eu abia astept sa-l am dar...dak n-o sa ma iubeasca? grater grater eu deja il iubesc,serios..

#3942 2008-05-30 15:15:07

GreenBubbles
Insomniac member

barbara_mori a scris:

fetelor va intreb si eu cva: vi se pare normal ca iubitii vostri sa iasa la discoteca si sa va ascunda lucrul asta,pt ca stie ca va suparati si sunteti geloase??pt ca prietenei mele i se intampla des chestia asta...si fraieru' de prietenul ei nu stie ca una din gasca cu care se duce ii spune tot ce face el,si de cate ori merge la disco...pe ea nu o ia mai deloc la discoteca,uneori ii zice ca se duce "doar cu baietii" alteori ii spune ca e obosit si se culca de la 10 dar de fapt el se duce la discoteca...vi se pare normal asa?

l-as spinteca p al meu sa faca asa ceva!! dc nu face o data o faza d genu: sa apara acolo pe nepusa masa ?i-ar pica falca la ala... eu asa as face!m-as imbraca la 4 ace,parfumata,coafata si m-as duce...si as face o moaca de surprinsa cand l-as vedea,ca si cum nush nimic,cum ca el e acolo... sa vedem ce ar zice atunci!

#3943 2008-05-30 15:16:22

capcaun
Platinum member

o sa te iubeasca bubble, dc luai o matza at puteai sa pui probl, dar cainele e cel mai bun prieten al omului hjarta

#3944 2008-05-30 15:17:51

capcaun
Platinum member

si io la fel k bubble as face diablo ce pusca mea, dc el poate at si io pot

#3945 2008-05-30 15:18:32

barbara_mori
Hero member

asta e si micuta si nu prea o lasa parintii ei...nu stiu daca ar putea sa faca asa cva...si nici curajul...ea nu vrea il piarda si cam ii accepta magariile astea...parerea mea e ca daca nu ii interzicea lui sa nu se duca la disco nu ii mai ascundea...asa asta o minte la greu...prietena aia a iei zice ca nu sta cu nici una pe acolo..dar doar e disperat de discoteci..nu e sap sa nu se duca si nici weekend....

#3946 2008-05-30 15:19:56

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

barbara...ce face prietena ta aia care era insarcinata?

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#3947 2008-05-30 15:21:59

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

barbara_mori a scris:

iubitul meu iese fara mine la cafea sau la suc doar. adica ziua. noaptea iesim mereu impreuna. nu as accepta ca el sa mearga la distractii si eu sa raman acasa. si daca mi-ar ascunde asa ceva nu stiu in ce masura as putea sa-l iert...

#3948 2008-05-30 15:22:30

barbara_mori
Hero member

mie nu mi s-a intamplat asta..pt ca noi ori stam pe mess pana la 12 ,1 noaptea...ori il sun /ma suna pe la 12 ,1 la fel...fiecare weekend ni-l petrecem impreuna ,mai dorm si pe la el...asa ca...suntem 24 din 24 impreun...dar probabil daca mi-ar face asa m-as duce si eu tot pe ascuns rotfl nu glumesc...l-as taia in bucati daca ar pleca undva fara mine..inteleg cand iese o data la nuj cand cu baietii la un bar cva..dar nu la discoteca..acolo te duci sa agati iar daca te duci cu prietena te duci sa te distrezi dar cand esti fara,nu ai cum sa nu iti pice vreuna in tot timpul asta cand te duci...

#3949 2008-05-30 15:22:38

GreenBubbles
Insomniac member

barbara_mori a scris:

asta e si micuta si nu prea o lasa parintii ei...nu stiu daca ar putea sa faca asa cva...si nici curajul...ea nu vrea il piarda si cam ii accepta magariile astea...parerea mea e ca daca nu ii interzicea lui sa nu se duca la disco nu ii mai ascundea...asa asta o minte la greu...prietena aia a iei zice ca nu sta cu nici una pe acolo..dar doar e disperat de discoteci..nu e sap sa nu se duca si nici weekend....

nu conteaza,o data poa sa faca asta, sa spuna k doarme la o prietena si sa se duca! jur k asa as face... nu vrea sa-l piarda,ce sa zic,merita cva mai bun,nu un cacanar mincinos,scuzati limbajul dar ma enervez ff tare cand vad atitudini din astea,cu gesturi si fitze!!I-AUZIIIII!!TZARANOAIA!!

#3950 2008-05-30 15:25:12

barbara_mori
Hero member

Andra123 a scris:

barbara...ce face prietena ta aia care era insarcinata?

nu era insarcinata...ii intarziase aproape 1 sap dar i-a venit dupa 8 zile de intarziere..despre acceasi prietena vb si acum ...ea are 17 ani el 18...si va dati seama daca ramanea insarcinata ce se intampla... neutral are si nijte parinti nenorociti..care o bat si ii spun ca mai bine nu o faceau...mi-e mila rau de ea...ca e batuta de soarta...a avut aparat dentar si radea lumea de ea...nu avea prieteni...decat p mine....apoi cu tampitu' asta de iubit...cu parintii ei...nici 10 mii pe zi nu ii dau la sc...de multe ori ii iau eu sa manance saraca..si hainute...desi daca o vedeti nu pare ca e atat de nefericita si chinuita de parinti si iubit...

#3951 2008-05-30 15:27:21

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

saraca,bine ca o ajuti,ai un suflet bun smile.Bine ca nu era insarcinata.

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#3952 2008-05-30 15:28:52

barbara_mori
Hero member

GreenBubbles a scris:

barbara_mori a scris:

nu conteaza,o data poa sa faca asta, sa spuna k doarme la o prietena si sa se duca! jur k asa as face... nu vrea sa-l piarda,ce sa zic,merita cva mai bun,nu un cacanar mincinos,scuzati limbajul dar ma enervez ff tare cand vad atitudini din astea,cu gesturi si fitze!!I-AUZIIIII!!TZARANOAIA!!

mai ea dupa cum am zis e chinuita de parinti si nu a vaz iubire de mica..si asta a pacalit-o pana a *** si acuma ii e greu sa renunte la el,si plus ca la inceput imi zicea ca se poarta cu ea ca cu o printesa..insa apoi s-a saturat baiatul..intradevar si ea greseste e f geloasa,si posesiva desi p ala il doare-n *** de ce spune ea...si tot ca el face...apoi vine la ea,o suna isi cere iertare..ea il iarta ca na..e moarta dupa el si apoi iar o minte..iese cum v-am zis...offf ma doare capul cand ma gandesc cate nopti a plans fetita asta din cauza lui...si cate a patit...de multe ori am incercat sa ii explic ca e un muc nenorocit si sa se desp de el...dar nu intelege sad

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.