homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 12-209

#3953 2008-05-30 15:29:10

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 12

barbara_mori a scris:

Andra123 a scris:

barbara...ce face prietena ta aia care era insarcinata?

nu era insarcinata...ii intarziase aproape 1 sap dar i-a venit dupa 8 zile de intarziere..despre acceasi prietena vb si acum ...ea are 17 ani el 18...si va dati seama daca ramanea insarcinata ce se intampla... neutral are si nijte parinti nenorociti..care o bat si ii spun ca mai bine nu o faceau...mi-e mila rau de ea...ca e batuta de soarta...a avut aparat dentar si radea lumea de ea...nu avea prieteni...decat p mine....apoi cu tampitu' asta de iubit...cu parintii ei...nici 10 mii pe zi nu ii dau la sc...de multe ori ii iau eu sa manance saraca..si hainute...desi daca o vedeti nu pare ca e atat de nefericita si chinuita de parinti si iubit...

saraca sad ce parinti denaturati!!! vai, ma enervez la culme...iubitu ca iubit,da-l naibii k is multi p lume,dar parintii sunt doar 2! si urasc cretinii astia d oameni kre sunt parinti doar cu numele... sunt multi copii care au fost "accidente"...sarcini nedorite,dar nu cred k parintii le spun vreodata,si ii iubesc... vai ce le-as face alora :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: macar are o prietena de nadejde in tine,p mine m-a "inselat" cea mai buna prietena de curand...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#3954 2008-05-30 15:29:20

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

ce ma enervezaaaaaaa....il sun si nu raspunde,ii dau sms si nu raspunde.....
ce puii mei ...m-am saturat de examenele lui...sa-mi raspunda cand il sun

#3955 2008-05-30 15:37:17

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

GreenBubbles a scris:

barbara_mori a scris:

Andra123 a scris:

barbara...ce face prietena ta aia care era insarcinata?

nu era insarcinata...ii intarziase aproape 1 sap dar i-a venit dupa 8 zile de intarziere..despre acceasi prietena vb si acum ...ea are 17 ani el 18...si va dati seama daca ramanea insarcinata ce se intampla... neutral are si nijte parinti nenorociti..care o bat si ii spun ca mai bine nu o faceau...mi-e mila rau de ea...ca e batuta de soarta...a avut aparat dentar si radea lumea de ea...nu avea prieteni...decat p mine....apoi cu tampitu' asta de iubit...cu parintii ei...nici 10 mii pe zi nu ii dau la sc...de multe ori ii iau eu sa manance saraca..si hainute...desi daca o vedeti nu pare ca e atat de nefericita si chinuita de parinti si iubit...

saraca sad ce parinti denaturati!!! vai, ma enervez la culme...iubitu ca iubit,da-l naibii k is multi p lume,dar parintii sunt doar 2! si urasc cretinii astia d oameni kre sunt parinti doar cu numele... sunt multi copii care au fost "accidente"...sarcini nedorite,dar nu cred k parintii le spun vreodata,si ii iubesc... vai ce le-as face alora :f?rbannad: :f?rbannad: :f?rbannad: macar are o prietena de nadejde in tine,p mine m-a "inselat" cea mai buna prietena de curand...

da mai uite ca d-zeu nu a uitat-o de tot si ma are pe mine...dar ce folos ca eu doar o linistesc p mom...o iau mereu sa doarma la mine,bine cand parintii ei pleaca p la tara si nici nu o suna sa o itnrebe daca are ce sa manance si daca e bn..si vine si doarme la mine...eu tin mult la ea,ea o fata buna,si frumusica si ar merita ceva mult mai bun,dar nu stiu ce sa ii mai fac sa o fac sa isi dea seama ca nu e bn ca sta cu jegosul ala de prieten ,mucu' draq..ca ma enervez cand imi amintesc cate ii face...nu stiu daca o inseala asta mai ii trebuie...dar saraca o si bate,eram odata p strada ne plimbam si vine la ea si ii da o palma ca de ce nu i-a rasp la tel si ea saraca isi uitase tel acasa doamne imi venea sa il calc in picioare..acolo de fatza cu mine i-a dat una..va dati seama cat o bate cand sunt ei singuri..ea nu vrea sa imi recunoasca ca o bate dar na...ii e rusine ...off nu mai stiu ce sa fac...sunt in stare sa ii platesc si ei in antalya si sa o iau cu mine ca si asa mergem mai multi prieteni si sunt si baieti singuri nu suntem numai cupluri...paote asa ar fi si ea mai bine..dar ce ,ca sigur nu accepta sa il supere p adi al ei :f?rbannad: cum sa plece atatea zile fara el...si dupa aia sunt si parintii ei...

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#3956 2008-05-30 15:39:14

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

sta cu el pt ca probabil spera ca o iubeste totusi si de asta are ea nevoie...iubire sad

Ultima oara a fost editat de Andra123 (2008-05-30 15:39:23)

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#3957 2008-05-30 15:40:26

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

toata lumea e suparata astazi?
ma apuc sa fac exercitiile si apoi masaj si folie.sunt asa de trista si eu ca e as ade cald si "prietena"nu a dat nici un semn de viata!ieri trebuia sa ma sune la 1 ca sa-mi zica daca vine la mine si mi-a dat sms la 3 ca vai scuze si vb mai incolo pe mess!mdeah e cazul de alte prietene

Publicitate

loading...

#3958 2008-05-30 15:40:49

andrutza
Vizitator

asta e idiot rau de tot...
imi zice cica stii ca ti-am zis eu mai demult sa iei niste bere, dar nu mai lau ca nu pot sa vin pe la tine ca o sa fiu obosit si daca era o ora mai rezonabila veneam....
da am inteles de ieri seara...pt ce tre sa-mi mai repete iar?
doamneee ce cretin
i-am zis ca am inteles si nu mai luam nici o bere s-o tin aiurea in frigider si el sa nu vina...si ca o sa bea cu ai lui
mi-e sila de el

#3959 2008-05-30 15:41:02

barbara_mori
Hero member

Andra123 a scris:

sta cu el pt ca probabil spera ca o iubeste totusi si de asta are ea nevoie...iubire sad

exact..spune ca pe lume asta doar eu o iubesc si spera ca si el sa o iubeasca...dar sigur nu o iubeste din mom ce face atatea magarii....da chiar ca mi-am amintit...ieri ii da msg si ii zice "ce faci tarfo?" asa cica o alinta :f?rv?nad:

#3960 2008-05-30 15:42:03

barbara_mori
Hero member

andrutza a scris:

asta e idiot rau de tot...
imi zice cica stii ca ti-am zis eu mai demult sa iei niste bere, dar nu mai lau ca nu pot sa vin pe la tine ca o sa fiu obosit si daca era o ora mai rezonabila veneam....
da am inteles de ieri seara...pt ce tre sa-mi mai repete iar?
doamneee ce cretin
i-am zis ca am inteles si nu mai luam nici o bere s-o tin aiurea in frigider si el sa nu vina...si ca o sa bea cu ai lui
mi-e sila de el

off sad cand vine iubitul tau?

#3961 2008-05-30 15:43:54

andrutza
Vizitator

pe 7 iunie
da nu ma mai intereseaza

#3962 2008-05-30 15:48:28

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

eh hai u andrutza k vb la nervi si d'aia nu'ti mai pasa si esti furioasa pe el, dar dupa ce'ti trece o sa'ti salte inima de bucurie again k mai e putin si se intoarce kram

#3963 2008-05-30 15:50:15

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

andrutza a scris:

pe 7 iunie
da nu ma mai intereseaza

kramkram

#3964 2008-05-30 15:50:34

andrutza
Vizitator

nu imi salta nici o inima...
de asta sunt f sigura...ee da nu-i nimic poate e mai bine asa...ca ma indeparteaza de el
si nu sufar.
nu-s nervoasa ca am dormit f linistita azi noapte....cand sunt nervoasa eu nu pot dormi.

#3965 2008-05-30 15:51:59

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

pana mai ieri erai happy k vine si acum te-ai suparat?las' k trece

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3966 2008-05-30 15:53:09

andrutza
Vizitator

pai am si de ce sa ma supar...ca altfel nu ma suparam eu asa de nebuna smile

#3967 2008-05-30 15:54:14

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

barbara_mori a scris:

Andra123 a scris:

exact..spune ca pe lume asta doar eu o iubesc si spera ca si el sa o iubeasca...dar sigur nu o iubeste din mom ce face atatea magarii....da chiar ca mi-am amintit...ieri ii da msg si ii zice "ce faci tarfo?" asa cica o alinta :f?rv?nad:

:f?rv?nad: wtf ce cretin,doamne ce l-as bate pe asta box

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#3968 2008-05-30 15:55:33

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

hai mai andrutza,poate glumeste.cine stie?vrea sa te supere,si apoi sa vina la tine ,surpriza smile

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3969 2008-05-30 15:55:43

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

rotfl io ma supar de nebuna ... asa'mi spune el , k at cand ne e bine io caut nod in papura la orice ... dar din pct meu de vedere nu'i asa ntzzzz ntzzz...io chiar am motive sa ma supar big_smile

#3970 2008-05-30 15:56:00

barbara_mori
Hero member

andrutza a scris:

pe 7 iunie
da nu ma mai intereseaza

andruta si eu sunt la fel de demna ca tine cand imi face vreo magarie prietenul asta al meu...tot asa nu stiu ce zice si eu imediat sar ca arsa....ideea e ca nu ma simt 100% bine pt ca sunt cam pretentioasa si nu pot sa trec cu vederea tot ce face el,de exp zice ca se duce la masa si tacsu si ca sta 1 ora si vine si ma ia si de fapt sta 3 ore...iar eu ma preg etc etc..si stau sa il astept p el ca nu stiu ce a trbuit sa vb cu tacsu sau nu stiu la ce l-a ajutat..nu itneleg de ce imi spune ora la care vine si de fapt nu se tine de cuvant...sau eu trebuie mereu sa merg unde vrea el,dar daca zic hai la gradina botanica sau oriunde altundva..nu nene ca el se plic ce face el acolo..sau la cinema...la teatru...mi-ar placea sa mai vad o piesa de teatru sau un film...dar nu ai cu cine sa mergi...si dasta zic doamne ajuta sa iau permisul sa ma duc cand am chef unde vreau.... sunt tot felul de nimicuri care ma indispun si ma fac sa ma indepartez de el dca o tinem asa...si cand ii zic cva ca nu imi convine zice ca sunt filosoafa si ca nu vad ca ne merge bine ce ma agitt asa neutral deci ma enervez rau cand imi zice asa calm ca e totul ok ca eu exagerez...

Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-05-30 15:58:08)

#3971 2008-05-30 15:58:05

andrutza
Vizitator

nu e genul asta ramona, nu e el surprinzator il cunosc f bine si cand zice ca nu vine ma astept sa nu vina...
eu nu sunt asa sa caut nod in papura...dar mi se pare ceva firesc ca dupa un voiaj chit ca e aproape 12 noaptea sa treci si pe la prietena ta 10 min sa o vezi si s-o pupi.
in fine...e pb lui smile
nu ma mai afecteaza deciziile lui cu nimic...din contra ma ajuta sa imi pun gandurile in ordine si sa vad ce decizie voi lua.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.