|
Nu esti logat.
Ce gandesti acum/ un topic offtopic 12-211#3991 2008-05-30 16:13:08
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 12
mama ce badaran..dar ce avem frate toate azi?suferim din dragoste.. Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #3992 2008-05-30 16:13:27
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 12ce nesimtit.dar ea de ce mai sta cu el,dak vede ce i face? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #3993 2008-05-30 16:15:01
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 12ale... sunt nervi de moment... va trece voua, sunt sigura!! Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #3994 2008-05-30 16:15:29
no offence barbara,prietena ta e o PROASTA. nu inteleg femeile astea...adik ok,iubesti,faci sacrificii,ierti...dar nu te lasi calcata in picioare!!unde ii e coloana vertebreala,demnitatea?? cum sa te lasi asa calcata ca o carpa??si ea merita o mama de bataie!! o palma,sa se trezeasca!!ce ar trebui sa-i faca magaru asta k ea sa-si dea seama k e prea buna pt el?? f*tu-l in zbantz!! ce fata,duamne!! o joaca cum vrea si ea nu vede????cum pana mea??????? i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #3995 2008-05-30 16:18:51
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 12ce cald eeeeeeeeeeeeee Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline Publicitateloading...
#3996 2008-05-30 16:20:12
fata prietena mea e prea batuta de soarta ..pe ra nimeni nu o iubeste si toti si-au batuut jok de ea de mica..pt ca avea aparat..iar ea a vazut putina iubire din partea lu asta...a fost si primul din viata ei...si daca asta ii tot da flit ea mai rau vrea sa fie cu el...si il cauta e disperata....credeti-ma de 1000000 ori am incercat sa vb cu ea..sa ii zic de el...ca nu e bn ca nu e bn..ca isi bate jok de ea...dar nu ma asculta ce sa ii fac???intr-o seara a vrut sa se arunce pe balcon ma sunat ca cica "ana suna-l pe adi sa vina la mine ca daca nu ma arunc de la balcon"deci am ramas proasta..l-am sunat repede p ala,ca altfel se omora proasta ca luase 2 distonocalm si plangea ca fraiera..ea a cedat si pshic cred eu..i-am zis ca ii fac programare la psihiatru sa ii dea cva sa isi revina macar putin....sunt green si pers dastea pe pamant care se umilesc si se lasa calcate in picioare pt o *** si din pacate una din ele e si prietena mea..care ma aduce la disperare... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #3997 2008-05-30 16:20:14
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 12ma uskesc acasa...wow ca a trecut si ziua asta N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #3998 2008-05-30 16:23:05
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 12ce avatar ai.asa arati dupa o zi de munca fato ? Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #3999 2008-05-30 16:26:34
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 12mda creca e ceva in aer de au luat`o toti razna o fi de la caldura................................... me sad Dragostea nu se stă, se face. Offline #4000 2008-05-30 16:27:16
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 12ok,ana eu inteleg...si eu am avut probl cu acneea cand eram in generala,dar nu am ajuns sa ma arunc de pe bloc,si eu auzeam remarci urate...dar acu m-am facut mare,si arat bine si le dau peste nas mucosilor kre au ras d mine,acu dak se uita la mine lasa bale...si nu sunt narcisista,si n-am cea mai buna parere despre mine,dar asa e! si ma c*c eu in gura lor... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #4001 2008-05-30 16:28:53
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 12azi tre sa fac curat...si maine mancare...am ganduri mari: bors, supa, ciulama, mancarica de pui...eventual si tarta de capsuni si cartofi noi la cuptor de-as face macar jumate din astea.. "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4002 2008-05-30 16:29:30
There ain't no sunshine now that he's gone Offline #4003 2008-05-30 16:29:42
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 12da asa e..dar ce sa ii fac...eu ies ca trebuia sa fac curat si la 5 jum vine sa ma ia iubitul si ma duce la madalina ca plange iar offf si trebuia sa am alt program..dar ce sa fac..ma duc la ea...v-am pupat...doamne chiar ca e cva in aer de toate lumea e trista sper sa nu ma intristez si eu din cauza prietenului Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #4004 2008-05-30 16:31:58
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 12ale,stii vb aia? unde tu scuipi,el linge...sau va linge... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #4005 2008-05-30 16:34:03
mama ce pofta mi=ai facut .....lasa k azi merg acasa si o sa am si eu aragaz si cuptor si imi fac tot ce poftesc Offline #4006 2008-05-30 16:35:10
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 12vaaai ce spume aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam , ma seaca la culme...treb sa iasa la 13.00 si el nici'acu nu a venit,io il asteptam sa vina cu shaorma si n'am mancat nimic, k sa ma sune acum sa'mi zik k nush pe care ia prins in flagrant si tre sa duca la perket da sa ma lase frateee el treb sa iasa din tura sunt altii carte tre sa faca asta .... si ma intreaba a 10000 oara dc vreau maine la mare...da e batut in cap sau ce kilu meu are...i'am zis k vreau de sapt trecuta la plaja sau el e incuiat la neuron am la draci k si mancarea o s'o mananc cu noduri si nici la mare nu ma mai duc ... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #4007 2008-05-30 16:35:28
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 12apai eu daca gatesc nu mai mananc...da nu pot sa-l las sa moara de foame pe langa mine... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4008 2008-05-30 16:39:01
Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 12ori noi suntem nebune ori ei............. Dragostea nu se stă, se face. Offline #4009 2008-05-30 16:39:26
nu e vb de faptul ca "m-a facut el pe mine" no way! ci pur si simplu asa sunt... nu as trece cu usurinta la altul ca doar na... sau mai stii??? ca m-am schimbat mult in ultima vreme si mai ales decat m-am impact cu el, parca-s un drac, nimic nu las de la mine, nu cand e vb de el care mi-o face cu una cu doua! hmm, gotta try smth new si asa cat is cu asta pierd ocazii de ocazii vad ca is dorita in stg si in dr, de ce sa nu merg mai departe? There ain't no sunshine now that he's gone Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|