|
Nu esti logat.
Pierdut explicatie. Ofer recompensa...#1 2008-05-24 14:54:19
Pierdut explicatie. Ofer recompensa...S-ar putea sa va amuze titlul topicului dar am o mica dilema....De ce dispare un barbat atunci cand cel putin aparent nu are motive? Enjoying every aspect of life... Offline #2 2008-05-24 14:55:11
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...tu nu aveai mai multe relatii? parca erai cu 2 tipi #3 2008-05-24 14:56:04
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...kiddow iti mut subiectul la discutii diverse si pe celalalt l-am mutat.si te rog sa ai mai multa grija unde deschizi topicurile de acum VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-05-24 14:57:47
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...scuze, asa o sa fac. Enjoying every aspect of life... Offline #5 2008-05-24 14:59:15
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...Eu cred ca a simtit ca ceva nu e in regula, poate chiar a aflat ceva si n-a mai vrut sa stea la discutii...pur si simplu s-a retras. Un barbat simte sau afla la un moment dat ca mai e cineva la mijloc. Publicitateloading...
#6 2008-05-24 15:03:50
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...vai kiddow park a vb o prietena de'a mea .... la fel si ea a patit, doar k ea ia si trimis un msg sa'l invite la un cico, nu ia raspuns, dupa care l'a sunat si nu i'a raspuns...k la 2 zile sa intre pe mess si sa'i spuna k a fost plecat si a uitat tel acasa vrajeala ieftina ... au vb pe mess dar tot n'a mai adus vb de o a 2a intalnire noi am ajuns la concl k ori e el prea timid , dar in cazul asta accepta invitatia, sau nu ia placut de fata sau e gay Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #7 2008-05-24 15:08:18
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...De aflat nu a aflat nimic. Nu am dubii in sensul asta. Iar de simtit ca ceva nu e in regula iarasi nu mai ales in seara cu pricina cand i-am oferit un cadou pt ca fusese ziua lui cu 2 zile in urma, care i-a placut foarte mult si etc. Enjoying every aspect of life... Offline #8 2008-05-24 15:21:10
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...Ceva s-a intamplat clar...daca el era ok pana atunci si nu-ti dadea motive de ingrijorare iar acum s-a produs asta inseamna ca s-a intamplat ceva cu el si a preferat sa fuga fara sa zica nimic, daca era si inainte sucit inseamna ca era de asteptat sa reactioneze asa. #9 2008-05-24 16:12:06
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...kiddow erai de mult cu el?asa mi s-a intamplat si mie aproximativ...am aflat ulterior ca se impacse cu fosta la care tinea mult "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #10 2008-05-24 16:18:37
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...
Doua luni, cam asa. Enjoying every aspect of life... Offline #11 2008-05-24 20:29:10
Pai si de ce te mai stresezi pt 2 luni? E clar ca e pe alta planeta daca nu a avut bunul simt sa iti zica in fata:mai fata,asta a fost.. Si nu inteleg de ce te mai injosesti sa mai insisti,cand e evident ca daca era asa mare "dragostea" lui pt tine,iti dadea un semn Offline #12 2008-05-24 20:42:21
Nu insist!!! Dupa cum am scris in post eu nu am facut nimic toata perioada asta. Eram doar curioasa sa vad voi ce credeti despre o atitudine ca asta. Enjoying every aspect of life... Offline #13 2008-05-24 20:57:18
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...Am citit eu gresit..avusesm impresia ca ai insistat Oricum nici nu mai conteaza ce parere avem.E un nesi care nu are merota atentie Offline #14 2008-05-24 21:01:55
aici sunt de acord cu tine. pentru mine una e interesant de "studiat fenomenul" ca sa pot alta data sa recunosc usor specimenul, nu dupa 2 luni. Enjoying every aspect of life... Offline #15 2008-05-24 22:45:58
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...macar il ai p celalalt...desi eu n-as umbla cu 2 in acelasi timp. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #16 2008-05-24 23:18:32
pai uite cum tocmai am iesit din aceasta situatie Enjoying every aspect of life... Offline #17 2008-05-25 12:59:50
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...eu ma gandesc ca toate se intampal cu un motiv...pt asta era motivu ... trebuia sa ramai tu cu celalalt...desi poate si el se putea gandi ca tine ... nu o sun sa vad daca face ea ceva ...si tu teai gandit la fel si uite ca a trecut timpu ... ii ciudat sa ti faci dupa tot felu de scenarii ..si sa nu stii care ii de fapt motivu ... da oricum daca ii pasa facea ceva... si poate daca iti pasa si tie mia mult faceai si tu ceva , nu ? it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #18 2008-05-25 16:48:18
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...kiddow , yo am impresia ca asta e o problema a baietilor in general , a baietilor carora le dam prea multa atentie , si o zic din propria experianta ( n-oi avea yo cine-stie cata da pot sa-mi dau si yo acolo cu parerea ) oricum , in general , dak ii cautam noi , si le aratam ca ne intereseaza , nu ne mai cauta ei , iar daca le dam cu flit si facem pe inaccesibilele , e posibil sa nu mai scapam de ei ei trebuie sa simta ca lupta , ca au pentru ce sa lupte , ca doar nah , sunt barbati , puternici , cuceritori , bla-bla tre` sa le dam ocazia sa " ne cucereasca " , chiar daca in adancul sufletului , noi suntem de muuuult " cucerite " de ei . Ultima oara a fost editat de Allecsutsa (2008-05-25 16:49:08) Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #19 2008-05-25 17:42:21
Chestia cu playing hard to get e adevarata. Si da, eu eram cea care suna inainte mai mult. Dar uite ca nu a mers nici cand nu am mai facut eu nimic. Ma rog, nu mai conteaza. Enjoying every aspect of life... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|