|
Nu esti logat.
Cum a fost prima oara cand ati faqt sex oral?-4#58 2008-06-25 16:45:04
Re: cum a fost prima oara cand ati faqt sex oral?poti incerca diferite arome sirop de ciocolata, inghetata,etc dar din cate vad tu nu-ti doresti sa faci acest lucru...si pana nu-ti vei dori cu adevarat nu vei reusi... happy with him...inlove with him... Offline #59 2008-06-25 17:28:18
Re: cum a fost prima oara cand ati faqt sex oral?
eu zic sa nu mai incerci ca asa reactioneaza organismul tau,ti se face rau pur si simplu nu pt ca vrei tu sa ti se faca rau sau ca nu vrei sa o faci...asa esti tu,eu una nu as mai incerca nu are rost sa te chinui degeaba pt ca daca el se simte bine si tu nu iar nu e bine Offline #60 2008-06-25 18:19:41
Re: cum a fost prima oara cand ati faqt sex oral?si mie el mi-a facut prima data. apoi am zis ca eu simtindu-ma asa de bine sa incerc sa ii fac si lui. si dupa reactiile lui zic eu ca a iesit bine . acum o facem des,de multe ori pe post de preludiu si ne place si in 69. am avut noroc sa fie foarte tandru si rabdator la inceput si poate de aceea nu mi-a fost nici rusine, nci nu m-am simtit aiurea. parerea mea e ca atunci cand doi oameni se iubesc, nimic nu e deplasat, rusinos, vulgar, atata timp cat amandoi sun de acord. cu ce nu m-am putut obisui insa, nici acum dupa 8 ani impreuna e gustul, dar ma intelege si termina intotdeauna afara. Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #61 2008-06-25 19:02:37
Re: cum a fost prima oara cand ati faqt sex oral?noi asa ne'am inceput viata sexuala eu i'am facut lui sex oraal! when god made man she was only kidding. Offline #62 2008-06-25 19:22:33
Re: cum a fost prima oara cand ati faqt sex oral?mie mi s-a facut prima oara...abia dupa cateva luni i-am facut si eu lui. eram stangace si mi-era frica sa nu-mi vina sa vars apoi am ajuns sa mi se zica faptul ca eu as fi cea mai buna dintre toate cele care ii facusera lui asa ceva si ca nu-si inchipuie ca cineva i-o va face mai bine nu l-am crezut,dar tot m-a facut sa ma simt bine. Cocorosie! Offline Publicitateloading...
#63 2008-06-25 20:55:43
Re: cum a fost prima oara cand ati faqt sex oral?scarbos asa mi s-a parut ca de altfel si primul sarut Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline #64 2008-07-05 11:24:37
Re: cum a fost prima oara cand ati faqt sex oral?poi...a durat o vesnicie pana am ajuns sa il pup pe ala micu.... Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt... Offline #65 2008-07-05 11:57:08
Re: cum a fost prima oara cand ati faqt sex oral?sh la mn a durat muult...aproape un an mai tarziu dupa c mi a facut el mie...ma rog cam 8-9 luni... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #66 2008-07-05 13:10:31
Re: cum a fost prima oara cand ati faqt sex oral?la mine a durat cativa ani pana sa fac si in ziua respectiva stiu ca mi-a parut rau si am plans Offline #67 2008-07-05 17:54:13
Re: cum a fost prima oara cand ati faqt sex oral?apropo, dintre cele care fac..ii lasati sa termine la voi in gura?... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #68 2008-07-05 18:02:13
Re: cum a fost prima oara cand ati faqt sex oral?pai nu...l-am lasat de cateva ori sa vad/vedem cum e...pt el e mai tare ce i drept...dar cam atat...nu e scarbos si nici nu are nu stiu ce gust...dupaia ai 2 variante...poti inghiti sau scuipa... happy with him...inlove with him... Offline #69 2008-07-05 18:12:15
Re: cum a fost prima oara cand ati faqt sex oral?dar oare ei nu se simt aiurea daca scuipi ... ? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #70 2008-07-05 18:48:47
Re: cum a fost prima oara cand ati faqt sex oral?eu inghit de fiecare data Offline #71 2008-07-05 19:16:27
Eu daca inghit ma ia burta si stie asta si normal ca nu se supara. Dar nu prea l-am mai lasat sa termine, ca mai aveam si eu treaba cu el #72 2008-07-06 13:32:25
Re: cum a fost prima oara cand ati faqt sex oral?iubi niciodata nu mi-a spus ca ar vrea sa inghit mereu cand ii venea se retragea nu ejacula la mine, dar de vreun an nu-l mai las eu si inghit intotdeauna....nu are gust naspa...uneori e amara si asta in functie de ce mananca. am citit in ce se intampla doctore ca doar 1% e sperma din ce ejaculeaza ei, restul sunt vitamine, proteine, colesterol,zaharuri, saruri si apa. #73 2008-07-06 15:04:12
Re: cum a fost prima oara cand ati faqt sex oral?au ce discutii...si tocmai am mancat Offline #74 2008-07-06 15:15:08
eu as fi vrut sa ma pun la masa dar o fac mai tarziu ca altfel........... Ultima oara a fost editat de baciu (2008-07-06 15:15:29) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #75 2008-07-08 14:09:02
Re: cum a fost prima oara cand ati faqt sex oral?o singura data am acut asta si atunci cred k 1 min mi-a fost foarte rusine si nu stiam c sa fac nu vroiam s rada d mine d atunci il refuz mereu:)) Offline #76 2008-07-08 17:55:53
Re: cum a fost prima oara cand ati faqt sex oral?la noi sexul oral e obisnuit si foarte iubit si dorit de amandoi...dar mai ales de el ....iar de terminat...e in functie de moment, de loc, de chef......dar nu am inghitit niciodata pana acum...nu prea-mi vine...asa m-am obisnuit baby Dragos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|