|
Nu esti logat.
Am si eu o problema:(#1 2008-05-25 22:45:46
am si eu o problema:(acum aproximativ o saptamana m-am zgariat jos...knd ma epilam.aveam o zgarietura knd m-am uitat.am facut....cu prietenul meu si de vreo 4 zile am observat k de la zgariatura aia s-a inflamat partea aia tare si ma deranjeaza,ptr k ma doare.azi am facut baitza cu ceai de musetel!nu stiu dak am facut bn,nu stiu c sa fac.la ginecolog in cel mai fericit caz ajung in week-end-ul viitor.intrebarea ar fi:ce as putea face k sa se dezimflameze zona pana atunci?pot cumpara ceva de la farmacie?dak da,ce? Offline #2 2008-05-25 22:47:10
Re: am si eu o problema:(ceai de galbenele sau musetel si crema de galbenele..parerea mea mai ast si alte pareri Sa nu te astepti sa te salut! Offline #3 2008-05-25 22:59:20
Re: am si eu o problema:(si ceaiul de pelin cicatrizeaza. mami de minuni Offline #4 2008-05-25 23:01:45
Re: am si eu o problema:(multumesc ptr pareri,dar ceaiurile astea au si efect antiimflamator?mie trebuia sa imi dezinflameze zona.scz dak sunt sacaitore,dar...nu am p cine intreba:( Offline #5 2008-05-25 23:02:59
Re: am si eu o problema:(cel de musetel si galbenele asta fac...plus cel de galbenele cicatrizeaza mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-25 23:16:31
Re: am si eu o problema:(oki doki....multumesc mult de raspunsuri.sper sa treak repede si sa nu fie nevoie de doctor:( pupic dulce si noapte buna Offline #7 2008-05-29 23:13:49
Re: am si eu o problema:(multumesc ptr sfat!am reusit sa scap de problema.acum am simt bn.sunteti niste dulci.pupic si ms ink o data Offline #8 2008-05-29 23:38:44
Re: am si eu o problema:(cresti mare mami de minuni Offline #9 2008-05-31 15:08:05
Re: am si eu o problema:(cam acum o sapt m-am apucat sa-mi fac niste modificari prin casa, venind incalzit de afara, m-a cam tras putin curentul pt ca am lucrat in sort, gresie era rece....recunosc multa prostie din partea mea, la care s-a adaugat si un program dezorganizat de culcat la 4-5 dimineata cateva zile la rand. pe marti noaptea 4-5, azi fiind sambata, inainte sa ma culc mi-a cam amortit partea stanga, simteam furnicaturi.a doua zi la fel, inca si azi le simt insa foarte putin,doar in talpa piciorului si in palma, insa partea stanga o simt mai greoaie putin. la acestea mi s-a mai adaugat si o durere la gat, tot pe partea stanga, ca cuprinde zona de la marul lui adam pana in spate spre ureche.nu este o durere f puternica, ea mi-a scazut pe fiecare zi, luand niste amoxi 500 si paracetamol. in ultima perioada am avut si f mult stres..insa eu cred ca am racit. furnicaturile nu vor sa dispara, la fel si contracitia-durerea de la gat. scz pt mes lung, insa nu le am cu tratamentul si m-ar interasa sa stiu ce am si cum scap de aceste furnicaturi care sunt cam enervante, dar dispar la miscare. Ultima oara a fost editat de danynmn (2008-05-31 15:13:07) Offline #10 2008-05-31 16:00:56
Re: am si eu o problema:(dani...la medic ai fost? happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-05-31 16:19:50
Re: am si eu o problema:(nu am fost la doc.initial am crezut ca-mi trece, ca tot romanul. pare ceva serios? Ultima oara a fost editat de danynmn (2008-05-31 16:32:37) Offline #12 2008-05-31 16:25:47
Re: am si eu o problema:(E prima data cand se intampla? Poate nu ar fi rau sa te duci la neurolog, just in case... Offline #13 2008-05-31 16:29:05
Re: am si eu o problema:(
este prima data. Offline #14 2008-05-31 16:39:03
la fel zic si eu...sau macar la medicul de familie sa vezi ce-ti zice si sa-ti dea o trimitere unde considera el... happy with him...inlove with him... Offline #15 2008-05-31 16:47:20
daca pana luni nu-mi trece am sa ma duc, oricum acum e weekend si nu am ce face.intrebare: din ce am scris eu la simptome care poate sa fie cauza la acele ace. cu gatul m-am lamurit , e otita, miercuri am umblat toata ziua de la o caldura tropicala la AC din masina si de prin supermarket si nici cu sucurile reci nu am lasat-o prea usor, la gat pe joi mi-a aparut durerea, insa acele ace minuscule si o mica senzatie de oboseala la tibie si antebrat , e mai ciudat. acum in weekend am sa ma odihnesc cum tb si o las mai moale cu munca. Offline #16 2008-05-31 16:55:10
Re: am si eu o problema:(pot fi multe: probleme neuronale, de circulatie (daca tot ai zis ca sunt antecedente in familie)...poate fi si stresul dar daca deja a ajuns in faza asta prea bine nu e...ideea e ca simptomele pe care tu le ai nu le poti compara cu o durere de cap sau de masea care trec cu saridon...nu sunt atat de des intalnite...e buna ideea ta cu relaxatul si sper sa scapi de ele...dar in final (daca nu acum macar dupa sesiune) va trebui sa faci niste investigatii mai amanuntite... happy with him...inlove with him... Offline #17 2008-05-31 17:05:19
Re: am si eu o problema:(k. sper sa scap.urasc sa stau acasa dar e pentru o cauza nobila.o sa iau si niste vitamine si multimenirale, in ultimea vreme am cam neglijat acest capitol, insa in principal o sa ma odihnesc. initial am crezut ca am ceva pe la coloana, doamne fereste, insa acolo nu am nici un simptom, iar faza ca ma apuca doar cand stau jos sau nu fac nimic si dispar la miscare ,banuiesc ca e de la circulatie+ stres. thx, si sa vedem cum decurge. Offline #18 2008-05-31 17:26:10
Re: am si eu o problema:(cu placere...multa sanatate si te asteptam cu vesti... happy with him...inlove with him... Offline #19 2008-06-03 00:47:48
Re: am si eu o problema:(tot nu am apucat sa ma duc la doctot, multe cologvii la facultate, insa dupa f mult somn, odihna fizica si mentala nu ma am acele furnicaturi enerevante. insa am avut o mica febra ce ma tinut duminica si luni, 37,5. singura problema pe care o mai am acum e ca simt o durere,mica dar enervanta, pe tibie si muschi si la fel la nivelul antebratui stang si inceietura.insa am avut niste fasa elastica pe acasa si am folosit-o pt a mentine caldura mainii si a picorului pana la genunchi. vad ca merge f bine pana acum. am mai si inceput sa studiez pe la examene si vad ca nu mi-a amortit nimic, lucru imbucurator, si tind sa cred ca am racit destul de bine. pe viitor va tb sa fiu mult mai atent.mai astept o zi sau 2 , pana atunci cred ca nu imi revin complect. acum cine citeste sa nu creada ca tst asa ca sa ma aflu in tb sau sa-mi spun ``ofurile``, cred doar ca are caracter informativ si poate o sa mai ajute pe cineva , care are aceleasi simptome,lucru care nu-l doresc la nimeni. un medicamen care sa-l iau pt aceste noi simptome? eu ma gandeam la o frectie cu diclofenac.Sau raman pe amoxi 500 si paracetamol, pana acum am vazut ca eu efect. Ultima oara a fost editat de danynmn (2008-06-03 01:01:05) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|