homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am si eu o problema:(-2

#20 2008-06-03 01:08:55

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: am si eu o problema:(

poti incerca si cu diclofenac...sper sa-ti treaca cat mai rpd si sa nu fie decat o raceala mai urata smile

happy with him...inlove with him...puss

#21 2008-06-04 12:11:06

ruxandrelu
New member
De la: moreni
Inregistrat: 2008-03-06

buna fetelor,
nu v-am mai scris de ceva vreme asta pt ca mi-a fost bine, dar nu inseamna ca n-am citit ce-ati mai discutat pe aici. am si eu o problema, in ultimul timp mi se sparg f rau vasele de sange la picioare ( in zona coapselor, gambelor, gleznelor catre laba piciorului), mi se pun carcei si simt asa o durere in zona gambelor. mai demult am urmat un tratament cu tarosin pt ca mi s-a spus ca am capilarele f subtiri si de aici si problema cu o circulatie periferica deficitara. ma ingrijoreaza faptul ca intr-o periada scurta mi s-au spart atatea plus ca arat ca naiba si de purtat fusta scurta nici nu mai poate fi vorba. stiu ca de obicei carceii vin in urma unei carente de magneziu si nu stiu ce sa fac si ce sa iau ca-s foarte durerosi. poate imi dati voi cateva sfaturi. ca nici nu stiu la ce doctor sa merg atat pentru vase cat si pentru carcei. la dermato?multam anticipat. pupici

#22 2008-06-04 12:18:41

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

incepi de la medicul de familie...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#23 2008-06-08 03:02:38

florian
New member
Inregistrat: 2008-06-08

sal. nu am o problema in adevaratul sens al cuvantului,cel putin asa sper, am doar niste puncte mici si rosi pe varful limbii si vreo 2-3 pe laterala, asemanatoarea uni varf de ac.mi-au aparut de vreo 3 zile si nu vor sa dispara. afte nu sunt, nu ustura nu nimic.am cautat pe net si nu am gasit nimic dar am gasit acest forum si vad ca se pun destule intrebari pe aici. m-am ``ingrijorat`` prea mult zic eu dar aftele sau alte lucruri iesite in gura nu-s de bine. ori te-ai ars cu mancare calda ori ai o reactie alergica la ceva, dar aceasta stiu ca trece 1-2 zile. eu merg pe 4 cu pct acelea.as sta mai linistit daca stiu cum se cheama, si din ce cauza au aparut. thx...scz ca ocupai atata loc cu o ``problema`` asa grava.

#24 2008-06-08 10:16:01

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

clateste-ti gura cu ceai de musetel sau galbenele (de mai multe ori pe zi) iar daca nu iti trece fa-i o vizita doctorului de familie.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

Publicitate

loading...

#25 2008-06-08 11:53:50

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

florian poate nu e nimic smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.