|
Nu esti logat.
Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptive-3#39 2006-12-28 18:56:04
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveNashira help me pls.. Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #40 2006-12-28 19:15:11
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivenu stiu. daca stiam iti spuneam. Nobody home Offline #41 2006-12-28 19:21:37
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveoki,ms frumos nashira. o s-o astept maine dim pe doctoressa sa vdm ce zice ea.. Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline #42 2006-12-28 19:22:47
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivemai bine intereseaza-te sipe alte forumuri. doctoressa intra abia pe 3. Nobody home Offline #43 2006-12-28 19:23:35
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivebine k mi-ai zis.. Ceea ce nu te omoara,te face mai puternic! Offline Publicitateloading...
#44 2007-01-04 16:11:19
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivebuna! in primul rand vreau sa va spun k ma bucur k am gasit acest forum. am aflat raspunsuri la multe dintre intrebarile mele. dar mai am o nelamurire. iau logest si acum pt ca am racit doctorul mi-a prescris paracetamol, tussin si neo-angin. afecteaza cu ceva efectul anticonceptionalelor aceste pastile? Offline #45 2007-01-04 16:29:26
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveparacetamolul sigur nu scade iar celelelte nu stiu,cel mai sigur iti va spune doctoressa care intra maine. expect the worst , hope for the best! Offline #46 2007-01-04 16:31:06
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivemultumesc mult de raspuns. am sa intru si maine sa intreb Offline #47 2007-01-04 16:32:03
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivenu e nevoie sa mai intrebi odata,doctoressa va citi si iti va raspune expect the worst , hope for the best! Offline #48 2007-01-04 17:01:06
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveoana_cristina, nici unul dintre cele enumerate de tine nu scad efectul contraceptivelor Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #49 2007-01-04 18:01:09
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivemultumesc mult pentru raspuns..chiar eram in dilema pt ca nu stiam daca sa folosesc si o alta metoda de protectie sau nu Offline #50 2007-01-04 19:58:26
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivem am gandit sa postez si eu aici sper ca nu se supara nimeni pt ca are leg cu sub.....fac un tratament pt raceala....iau asa:augumentin,streptils,coldrex si un sirop tusosedal....acesta scad eficientza antibebelor?eu mai am 3 pastilutze adik antibebe si intru in cele 7 zile de pauza in care trebuie sa imi vina a vb azi mama cu o domna doctor si a zis sa ma duca maine de dupa amiaza la spital si ma interneaza pt ca eu am avut timpanul spart si acum ma dor iar urechile si trebuie sa fac un tratament in spital in caz ca as face injectii antibelele mi ar face rau?multumesc! Offline #51 2007-01-04 20:02:27
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveionela, pastilele si siropul pt raceala nu fac probleme...in legatura cu internatul, nu stiu ce sa-ti spun... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #52 2007-01-04 20:03:45
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptivedar augumentin e anitibiotic diana.....si mai am o intrebare dupa ce termin tratamentul trebuie protectie suplimentara 7 zile sau si in timpul tratamentului? Offline #53 2007-01-04 20:09:49
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveprotectie pe toata perioada tratamentului, plus pana inghiti 7pastile. Scuze pt faza aia, scrisesem, dar nu stiu cum de am sters...sunt mai blonda Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #54 2007-01-04 21:42:50
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveiara m a prins raceala ..sincer fetelor, eu nu mai stiu ce sa fac.. iau coldrex si algocalmin si paracetamol de 2 zile si maica mea se tine cu antibioticele dupa mine(iar eu nu vreau sa le iau).. eu vroiam sa va intreb daca algocalminul si comprinatele efervescente pt tuse acc 200 scad efectul antibebe. "Nu exista nimic mai bun sau mai rau, gandirea noastra imparte lumea in fericire si nefericire"(Shakespeare) Offline #55 2007-01-04 21:46:11
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveolinth, picaturi pt nas, scade efectul antibebe? "Nu exista nimic mai bun sau mai rau, gandirea noastra imparte lumea in fericire si nefericire"(Shakespeare) Offline #56 2007-01-05 13:15:39
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveNuuuuuuuuuu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #57 2007-01-05 17:27:31
Re: Medicamente care interactioneaza cu pilule contraceptiveflucovim-ul(doza unica) are efect asupra antibebe? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|