|
Nu esti logat.
Cum arta femei perfecta pt un barbat-2#20 2008-05-26 10:50:15
Re: cum arta femei perfecta pt un barbat
si eu ma incadrez in tiparul asta de perfectiune viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6 Offline #21 2008-05-26 10:51:32
eu la ultimul meci la care se uita....eram la buc la el, si'am inceput sa ma undui...i'am scos pe'ala mic..i'am facut sex oral..apoi m'am urcat pe el...prima oara se uita la meci da' cu timpu capu lui numa spre mine era 6 ani de dragoste Offline #22 2008-05-26 10:55:00
Re: cum arta femei perfecta pt un barbatptr al meu eu sunt femeia perfecta dupa spusele lui......si chiar imi demonstreaza lucrul asta .....sper doar sa fie asa si pe viitor Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #23 2008-05-26 10:55:25
Re: cum arta femei perfecta pt un barbataaaah,si lu' al meu ii plac rusoaicele,nordicele...orice numai mediteraneenele,ca mine ma bucur ca shtiu asta pt ca shtiu ca nimeni nu se insoara cu idealul lui, ca daca l'ar atinge,ce s'ar mai face face pe nebunul,ca'i plac blondele,da' shtiu ca ma iubeste 6 ani de dragoste Offline #24 2008-05-26 10:56:59
Re: cum arta femei perfecta pt un barbatpai si al meu tot o inclinatie spre blonde are.si ca sa vezi eu sunt blondina si tare frumusica VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#25 2008-05-26 11:00:10
Re: cum arta femei perfecta pt un barbatpai daca sunt superba eu ce sa fac.... trebuie sa informez pe toata lumea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2008-05-26 11:00:56
omggggg eu sunt aia...pe bunee..doar ca ti'am zis..o singura data l'am deranjat de la meci si am facut prostioare si cu geloasa mai am scapari,dar nu sunt 6 ani de dragoste Offline #27 2008-05-26 11:49:52
Re: cum arta femei perfecta pt un barbatNu exista femeia perfecta pt toti barbatii,dar poti fi pt unul cel putin...al tau.Pt fiecare dintre noi exista cineva perfect... ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #28 2008-05-26 14:32:53
subscriu Offline #29 2008-05-26 14:39:31
Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #30 2008-05-26 14:44:56
Re: cum arta femei perfecta pt un barbatasa e nu exista...cine naibii e perfect dar ne distram si noi pe aici dandu'ne cu parerea 6 ani de dragoste Offline #31 2008-05-26 14:49:31
Re: cum arta femei perfecta pt un barbatcred k femeia perfecta pentru ei este femeia muta Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #32 2008-05-26 15:07:40
Re: cum arta femei perfecta pt un barbateu cred ca femeia perfecta e oricare in afara de aia de acasa Offline #33 2008-05-26 15:13:12
corect si asta.dak ei vad o tipa imbracata foarteeeeeeeee sumar si makiata cu o tona de farduri,intorc capatana.dar noi dak ne-am impopotona in asa hal,nici nu ar iesi cu noi din casa.intr-un context,si ce ai spus tu are partea sa de adevar Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #34 2008-05-26 15:14:18
Re: cum arta femei perfecta pt un barbatexista barbati care daca o iubesc f mult pe femeia din viata lor, o considera perfecta. am intalnit un astfel de barbat...exista altii care sunt vesnic nemultumiti. eu zic sa aiba pretentii la femeia perfecta atunci cand vor fi si ei perfecti, adica niciodata oricum, perfectiunea nu exista... dar atunci cand iubim din tot sufletul ni se pare ca persoana de langa noi este perfecta...
nu toti sunt asa...sunt unii care nu suporta astfel de femei vulgare...iubitului meu..sau fostului meu iubit ?! chiar nu ii plac... Ultima oara a fost editat de mika (2008-05-26 15:16:32) Offline #35 2008-05-26 15:21:38
Re: cum arta femei perfecta pt un barbatnu toti,mika.dar foarte mylti intorc capul dupa asa specimene.si eu cred k tine de vulgar chestia asta.oricum notiunea de perfect nu exista,decat dak vrem sa credem asta.cum ai spus si tu mika,dak iubesti o persoana,poate sa fie cea mai horror din lume,dar tie iti place,pentru k o iubesti.acum si noi stim k nu suntem perfecte,dar suntem incantate knd i auzim k in viziunea lor,suntem mai mult decat ok Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #36 2008-05-26 15:22:53
io'te d'aia vreau sa fiu pitzipoanca Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #37 2008-05-26 17:52:05
Re: cum arta femei perfecta pt un barbatfetelor ce naibii...poate intorc capu ca le sare'n ochi vulgaritatea..dar nu pt ca le place dupa 10 secunde de privit isi dau seama si singuri 6 ani de dragoste Offline #38 2008-05-26 17:52:56
))))))))))))))))))) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|