homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum arta femei perfecta pt un barbat-3

#39 2008-05-26 17:54:44

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: cum arta femei perfecta pt un barbat

rrammonna a scris:

heimdall a scris:

eu cred ca femeia perfecta e oricare in afara de aia de acasa smile

corect si asta.dak ei vad o tipa imbracata foarteeeeeeeee sumar si makiata cu o tona de farduri,intorc capatana.dar noi dak ne-am impopotona in asa hal,nici nu ar iesi cu noi din casa.intr-un context,si ce ai spus tu are partea sa de adevar

nu toti...in 3 ani nu l-am vazut pe iuby sa intoarca privirea dupa alta...prefera sa se uite la masini si motociclete..dupa alea intoarce capul..da dupa femei nu..

Sa nu te astepti sa te salut!

#40 2008-05-26 17:56:10

brut
Hero member
Inregistrat: 2007-06-17

femeia perfecta pt iubitul meu e nicole de la PCD ii place mult de ea..

#41 2008-05-26 18:04:52

Sea
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-05-08

Femeia perfecta e aia pe care nu o pot avea! big_smile Dupa ce s-a consumat actul nu mai e perfecta! tongue
Parerea mea! Care este!

#42 2008-05-26 18:10:59

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

uite ca mai e cineva care gandeste ca mine smile
altfel, daca ma uit la fostele si la alte tipe care ii plac prietenului meu sunt in ceata... are niste criterii numai de el stiute... deci mai bine nu ma gandesc big_smile

#43 2008-05-26 18:15:11

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

deadrose a scris:

doamne eu m-am uitat la un meci cu el si am crezut k inebunesc. stateam cu picioarele la el in poala si cand era vreo faza mai palpitanta el o traia din plin strangadu-ma de picior, iar picioru era faultat (k jucasem fotbal lol ) si fix de buba strangea. acum daca e vreun meci, el se uita si el stau la calc tongue

ce avatar ai popapopapopapopapopapopapopapopa

Publicitate

loading...

#44 2008-05-26 18:15:14

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Chocolate22 a scris:

rrammonna a scris:

corect si asta.dak ei vad o tipa imbracata foarteeeeeeeee sumar si makiata cu o tona de farduri,intorc capatana.dar noi dak ne-am impopotona in asa hal,nici nu ar iesi cu noi din casa.intr-un context,si ce ai spus tu are partea sa de adevar

io'te d'aia vreau sa fiu pitzipoanca rotfl

ba cioco lol esti criminala lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#45 2008-05-26 18:16:49

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

deadrose a scris:

Chocolate22 a scris:

rrammonna a scris:

abia acu ti-ai dat seama? rodnar

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#46 2008-05-26 18:24:50

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

Sea a scris:

Femeia perfecta e aia pe care nu o pot avea! big_smile Dupa ce s-a consumat actul nu mai e perfecta! tongue
Parerea mea! Care este!

asta mi-a placut. si e si adevarat uneori... smile

#47 2008-05-26 18:32:50

Sea
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-05-08

Din pacate, ne place, nu ne place, dar asa e.
Eu am avut niste discutii f lungi cu al meu pe tema asta. Cred ca daca as fi fost virgina cand ne-am cunoscut acum mi-ar fi pupat si talpile!
Eu am renuntat de mult la incercarea de a-i face pe plac: ar insemna sa ma fac blonda, sa port mereu lentile de contact albastre, sa nu am celulita, sa am 3 numere in plus la sutien, sa gatesc perfect, sa fac curatenie luna in casa tot timpul, sa il gigea-mai-mai tot timpul, sex oral obligatoriu dimineata si seara, si sa am salariu cel putin 2000 E.
Unde mai pui ca am facut dragoste dupa 3 saptamani de "curtare"! Deci sunt departeeee!

#48 2008-05-26 18:39:26

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

va spun eu cum e femeia perfecta "bici" in pat , si k masa`n bucatarie ...si muta oarba si surda dak se poate X( ministeru` mamii lor de baieti X(

#49 2008-05-26 18:40:54

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

yonny a scris:

ma intreb mereu cum arata femeia perfecta pt un barbat.cam ce ar treb s facem ca ei sa fie multumiti de noi 24 de ore pe zi,7 zile pe saptamana.hhhmmm???oare cum sa facem asta?

yikesyikesyikes
adica ei sa fie niste printi si noi sclave?? no waaay

#50 2008-05-26 18:41:34

greeneyes
Full member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-05-24

asa, fata, zi-le!!!

off topic - lady rsp si mie acolo cu medicii gineco.plz. sar'na!!

viseaza ca si cum ai trai pentru totdeauna, traieste ca si cand ai muri azi
http://www.trilulilu.ro/Luminita2007/9f7a2b405416f6

#51 2008-05-26 19:07:00

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

femeia perfecta pt barbati sa fie surdo-muta..vb Parazitilor big_smile sa nu n-o auzi cand te cearta cnd tzipa...barbatii vor totul al picioarele lor am observat. femeia perfecta nu exista, la fel nici barbatul perfect. asa ca eu zic sa se multumeasca fiecare cu ce  are si s-i multumeasca lui Dumnezeu.din cate am observat eu,...nu cred ca vreun barbat ar dori ca partenera lui s fie o parasuta. chiar daca mai fac ei figuri si zic ca si-ar dori asa sau ep dinkolo tot la noi tzin si tot pe noi ne iubesc orice ar fi.

citez la ce a zs rammona "corect si asta.dak ei vad o tipa imbracata foarteeeeeeeee sumar si makiata cu o tona de farduri,intorc capatana.dar noi dak ne-am impopotona in asa hal,nici nu ar iesi cu noi din casa.intr-un context,si ce ai spus tu are partea sa de adevar"

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2008-05-26 19:18:41)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#52 2008-05-27 13:13:05

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

pt al meu femeia perfecta/ideala este sa fie cuminte,finuta(de la felul cum se imbraca,cum vorbeste,aspectul fizic),micuta de inaltime si slabuta,cu talie si bust frumos,ingrijita,unghiile si incaltamintea trebuie sa fie impecabile,cu parul lung,saten deschis smileD)sa fie inteligenta si sa se mandreasca cu ea peste tot,indrazneata,descurcareata,putin posesiva(sa aiba un cuvant de spus,nu mototoala sau supusa) intr-un cuvant asa cum sunt eu...astea'i descrierea mea,mai putin cum vorbesc pt ca daca ma enerveaza cineva rau nu mai tin cont ca sunt fata finuta..etc si ma razbun...dar doar in mom alea..in rest cine imi vb si se poarta frum la fel fac si eu...

Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-05-27 13:57:15)

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#53 2008-05-27 13:54:02

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Chocolate22 a scris:

deadrose a scris:

Chocolate22 a scris:

abia acu ti-ai dat seama? rodnar

stiam tongue dar imi confirmi lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#54 2008-05-27 14:00:15

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

barbara_mori a scris:

pt al meu femeia perfecta/ideala este sa fie cuminte,finuta(de la felul cum se imbraca,cum vorbeste,aspectul fizic),micuta de inaltime si slabuta,cu talie si bust frumos,ingrijita,unghiile si incaltamintea trebuie sa fie impecabile,cu parul lung,saten deschis smileD)sa fie inteligenta si sa se mandreasca cu ea peste tot,indrazneata,descurcareata,putin posesiva(sa aiba un cuvant de spus,nu mototoala sau supusa)

intr-un cuvant ... Barbara rotfl

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#55 2008-05-27 14:03:38

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

Chocolate22 a scris:

barbara_mori a scris:

pt al meu femeia perfecta/ideala este sa fie cuminte,finuta(de la felul cum se imbraca,cum vorbeste,aspectul fizic),micuta de inaltime si slabuta,cu talie si bust frumos,ingrijita,unghiile si incaltamintea trebuie sa fie impecabile,cu parul lung,saten deschis smileD)sa fie inteligenta si sa se mandreasca cu ea peste tot,indrazneata,descurcareata,putin posesiva(sa aiba un cuvant de spus,nu mototoala sau supusa)

intr-un cuvant ... Barbara rotfl

mai bine zis Ana big_smile

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#56 2008-05-27 15:24:14

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

apropos de avatarul meu rotfl

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#57 2008-05-27 15:51:50

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

mykutza a scris:

rrammonna a scris:

heimdall a scris:

eu cred ca femeia perfecta e oricare in afara de aia de acasa smile

nu toti...in 3 ani nu l-am vazut pe iuby sa intoarca privirea dupa alta...prefera sa se uite la masini si motociclete..dupa alea intoarce capul..da dupa femei nu..

asa si al meu...ncd nu s-a uitat la alta,nici daca trece prin fata lui,mai rpd se uita daca e barbat rotfl in schimb se uita la masini faine,da nu-s geloasa lol

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.