homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!

#1 2008-05-26 14:47:44

Fluture
New member
Inregistrat: 2008-05-26

Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!

Am inceput un blister de Yasmin acum 11 zile pt a-mi face (speram eu...) in liniste concediul luna viitoare, adica doream sa aman menstruatia care pica fix la mare peste cca 3 sapt.
Am greturi de la Yasmin, precum si menstruatie care vad ca inca mai persista, nu e ca in primele zile desigur, insa mai apar sangerari si mici cheaguri, usoare balonari, probabil nu priesc organismului meu sad
Rugamintea mea este sa ma sfatuiti daca se poate sa fac un schimb de produs anticonceptional intrerupand acest blister sau este musai la terminarea lui? Si sa incep un altul fara sa las acea pauza de 7 zile. Poate avea efecte adverse? Oricum intentionez intreruperea celui de-al doilea blister imediat la intoarcere.
Multumesc anticipat!

#2 2008-05-26 15:27:09

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!

sa inteleg ca acum ai legat 2 blistere intre ele? de cat timp iei ac?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-05-26 15:30:18

Fluture
New member

Inca nu, intentia mea este sa leg cele doua blistere pt. mare. Acum sunt la primul blister, din care am luat deja 12 pastile. E prima data in viata cand iau ac...
Multumesc pentru ajutor!

#4 2008-05-26 15:30:47

alinuutza_81_23_11
Hero member
De la: vest de carpati
Inregistrat: 2008-01-14

eu inteleg ca a inceput Ac acu 11 zile, esti la prima folie?

daca da, NU IL SCHIMBA sub nici o forma, il duci pana la capat, sangerarile pe care le ai , or sa treaca si sunt normale la prima folie, de preferat e sa mergi sa vb cu un doc despre urmatorul blister, eu as merge tot pe yasmin

Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong...

big_smile big_smile big_smile

#5 2008-05-26 15:34:32

evilpink
Banat

Fluture eu banuiesc ca tu ai inceput ac.doar pt.ati amana menstra! ce ai tu acum sunt efecte secundare care apar in primele 3 luni de administrare atat timp cat greturile nu sunt exagerate si nu sangerezi abundent nu trebuie sa le schimbi.insa nu stiu daca o s apoti s aunesti 2 folii s epoate foarte bine sa sangerezi si la urmatoarea folie

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2008-05-26 15:39:14

Fluture
New member

Exact asat era intentia mea, da! Sa unesc doua folii, desi iau pt prima data ac. doar pt. a-ami amana menstruatia care ar fi urmat sa vina in perioada saptamanii de concediu de luna viitoare. Asa este. Oh e greu spus atunci primele 3 luni sad Adica o sa sangerez asa pana luna viitoare la nesfarsit?? Uppss... butter Greturile exista aproape zilnic, nu pot spune exagerate, nici macar pe sarcina nu am avut exagerate insa desigur neplacute si imi vine sa rontai ceva sarat pe tema asta, lucru care nu-mi prea place... dau in alte alea...
Sfatul este sa renunt? Sa inteleg ca pot foarte "bine" sa nu ma ajute cu nimic? Ca de tolerat le-as tolera eu dar sa stiu ca e si cu folos.
Multumiri!

#7 2008-05-26 15:43:04

evilpink
Banat

Fluture se oate sa nu mai sangerezi la a2a folie sau din contra sa sangerezi asta e la noroc la cum reactineaza organismul tau.iar noi nu avem de unde sa stim ce o sa se intample.

puss puss puss

#8 2008-05-26 15:51:37

Fluture
New member

Stiu ca e un noroc sau un ghinion in toata incercarea mea, vad ca pt multa lume functioneaza... ce stiu eu insa din pacate ce soi de organism oi avea... e foarte adevarat! Dar e asa straniu ca in loc sa-l opreasca il prelungeste! Exista alte reactii adverse? Imi poate deregla cu totul menstruatia dupa o folie jumate?
Iar daca intrerup dupa prima evident nu am nicio garantie ca-mi si apare menstruatia si nici cat tine... Deci sfatul vostru e sa continui asa cu Yasmin pana la intoarcere?
Scuze pt chinuitoarele mele intrebari...

#9 2008-05-26 15:54:21

evilpink
Banat

poate s aopresca ciclul sau s ail prelungeasca ti ai spotting acum tot efect secundar al ac.... personal nu as intreruoe ac.poate cu putin noroc mergi la mare linistita.... daca le opresti e decizia ta acum depinde si cum te simti cu ele... daca iti e rau sau ceva d egenul asta trebuie sa te intorci la medic.sper ca te-ai dus la medic pt.ele?

puss puss puss

#10 2008-05-26 16:16:19

Fluture
New member

Mda grea misiune si decizie ce-i drept. Oricum multumec tare mult pentru ajutor. Daca se imbunatateste situatia si mai scade din abundenta spottingului asta care e cam abundent pt gustul meu si mai ales din balonare si greturi as putea sa le "inghit" si la propriu si la figurat in speranta ca am un concediu linistit sa-l pot veghea pe fii-miu pe plaja smile Sigur ca daca observ ceva mai mult de atat sau daca persista merg la medic din nou sapt. viitoare sa zic, le mai dau putin ragaz sa vad cum evolueaza.
Concluzia este ca nu se schimba asa repede, si nu cel putin in timpul unui blister, am inteles corect? Si am mai inteles ca nu m-ar ajuta cu mare lucru un alt tip doar pt cateva sapt. Corect?

MULTUMIRI

#11 2008-05-26 16:17:53

evilpink
Banat

nu te-ar ajuta alt tip.pt.ca efectele secundare spottingul ca ala te intereseaza pe tine tot poate sa apara

cu placere!

puss puss puss

#12 2008-05-26 16:51:15

Fluture
New member

Da, e sigur ca sangerarea ma intereseaza insa mi-ar fi greu si daca doamne fereste persista balonarea si greata asta, speram ca nu... le mai dam putin timp. Mi-e clar acum ca nu am alta sansa. Multumesc pentru promptitudine!

#13 2008-05-26 18:24:16

evilpink
Banat

cu placere smile

puss puss puss

#14 2008-05-26 23:27:54

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

am citit mesajele de mai sus si am o mica curiozitate: eu iau harmonet de vreo 2 ani aproape. daca nu mai fac pauza dintre folii, nu-mi mai vine?  big_smile (sper ca nu sunt offtopic)

#15 2008-05-26 23:28:55

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

c@t a scris:

am citit mesajele de mai sus si am o mica curiozitate: eu iau harmonet de vreo 2 ani aproape. daca nu mai fac pauza dintre folii, nu-mi mai vine?  big_smile (sper ca nu sunt offtopic)

daca iei 2 folii legate, nu iti mai vine menstra in luna aia...

#16 2008-05-26 23:43:28

Fluture
New member

Asta daca ai noroc, daca esti ghinionista ca mine ai "sanse" sa tot o tii in spotting lol Glumesc si eu de necaz, dar daca iei ac. de mai mult timp si te simti bine cu ele, in mod sigur te poti folosi de micul truc (clar nesanatos) o data pt binele unui concediu de ex...

#17 2008-05-26 23:44:30

c@t
Sr. member
De la: mine de acasa
Inregistrat: 2008-02-27

multumesc, mika pt raspuns, mi-ai luat o piatra de pe inima. ideea e ca abia in iulie il mai vad pe iubi si tocmai atunci tre sa-mi vina. si trebuia sa fac ceva sa intarzi, ca doar nu ne-om pupa pe frunte de noapte buna dupa 2 luni de abstinenta lol lol

#18 2008-05-26 23:45:13

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

c@t a scris:

multumesc, mika pt raspuns, mi-ai luat o piatra de pe inima. ideea e ca abia in iulie il mai vad pe iubi si tocmai atunci tre sa-mi vina. si trebuia sa fac ceva sa intarzi, ca doar nu ne-om pupa pe frunte de noapte buna dupa 2 luni de abstinenta lol lol

corect rotfl

#19 2008-05-29 12:24:11

bailarina
New member
Inregistrat: 2008-05-23

Si eu am inceput sa iau ac de 2 zile tot pt a sta linistita in concediu. Dar eu vreau sa le intrerup dupa vreo 16 pastile, adica pe 11 iunie, pentru a vedea cum se comporta organismul pana plec. In caz ca voi avea sangerari, sper sa-mi treaca pana in iulie cand voi fi in vacanta. Dupa intreruperea lor am inteles ca-mi va veni menstruatia dupa 4-5 zile. Imi puteti spune va rog la ce interval ar tb sa-mi vina a doua oara? Multumesc

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » Un sfat avizat: intrerupere menstruatie o luna cu anticonceptional!

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.