|
Nu esti logat.
Felul in kre mancam si sanatatea#1 2008-05-28 00:12:27
felul in kre mancam si sanatateaboon...deci eu am schimbat cam drastic felu de a manca. de la junk food,cartofi prajiti,etc am trecut numai p salate,lapte si iaurt degresat,cereale integrale,etc. mama zice k e prea brusca trecere si k ma imbolnavesc...uneori mananc p zi doar 2 boluri d cereale si nu imi e foame deloc...chiar deloc! mi-am micsorat stomacu,sau nush dc nu-mi mai vine sa mananc atat... oare e periculos? fac si sport seara,vreau sa dau jos grasimea...dar e ok sa mananc cum fac acum?eu ma simt tare bine asa + cu sportul,dar mi-e teama sa nu ma imbolnavesc. mentionez ca manc salate si etc pana ma satur...si piept d pui la gratar uneori i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #2 2008-05-28 00:18:57
Re: felul in kre mancam si sanatateanui periculos eu asa zic manaci sanatos ...desi trebuie des si cat de putin ... it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #3 2008-05-28 00:19:46
Re: felul in kre mancam si sanatateadaca nu mananci si putina carne nu e bine...iti tb proteine #4 2008-05-28 00:20:42
Re: felul in kre mancam si sanatateanui neaparata nevoie sa mananci carne ...proteine poti lua si din altceva .. eu nu mananc carne niciodata ... nu sunt vegetariana da chiar f rar mananc carne it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #5 2008-05-28 00:22:49
Re: felul in kre mancam si sanatateadinc e iti iei proteinele atunci? Publicitateloading...
#6 2008-05-28 00:23:51
Re: felul in kre mancam si sanatateadin oua andrutza,e proteina curata grataru d pui mi se pare asa sec,mor dak nu-l manc cu ceva sos...de remoulade sau asa. si NU ma infometez,nu mi-e deloc foame... Azi a fost exceptie,mi-a fost foame si mi-e...dar nu pot inghiti mai nimic k ma doare amigdala...d mestecat nici nu mai zic. dar in rest is f fresh Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-05-28 00:25:17) i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #7 2008-05-28 00:24:55
Re: felul in kre mancam si sanatateaoua...albusul de oua ... stiu persoane care nu au mancat carne in viata lor ... si zic asta zic chiar in viata lor si ui ca is dezvoltate si traiesc bine mersi si au un mod de viata f sanatos it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #8 2008-05-28 00:25:18
Re: felul in kre mancam si sanatateacredeam ca nu mananci oua...da vezi ca alea contin colesterol...nu e bine sa mananci des #9 2008-05-28 00:25:58
Re: felul in kre mancam si sanatateaoule nu contin deloc colesterol din cate stiu eu.. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #10 2008-05-28 00:26:40
Re: felul in kre mancam si sanatatea
maxim 3 p saptamana e ok zic eu...ou fiert tare,nu prajit i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #11 2008-05-28 00:26:52
Re: felul in kre mancam si sanatateaba daaaa #12 2008-05-28 00:29:36
Re: felul in kre mancam si sanatateaeu zic ca nu... is proteine... carne mai pap eu,si grataru d vita e ok.dar nush ce sa mai bag p langa. i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #13 2008-05-28 00:30:05
Re: felul in kre mancam si sanatateaeu si sa vreau n`as putea manca asa....la mine`n casa se mananca carne in fiecare seara nu este seara fara pui/vita/porc/peste etc..n`as putea trai fara carne...si dak cumva nu`s acasa si mananc salate sau de`atea parca`mi lipseste ceva...nu ma simt satula fara o bucata d carne si al dracului k tot nu se pune pe mine. #14 2008-05-28 00:31:00
sunt legumele alea care numa se fierb... Ultima oara a fost editat de skumpi (2008-05-28 00:31:35) #15 2008-05-28 00:32:01
Re: felul in kre mancam si sanatateaskumpi,p mine ma obosesti femeie...nu esti slaba,esti numai buna pt inaltimea ta,ai si fund si tzatze si brate si picioare...c naiba vrei sa mai pui p tine?mai bine mentine-te sau ajungi o grasotoaca..k mine. ai noroc cu metabolismu ala k nu se pune nimic p tine...nici p mine d fapt,manc pizza la 2 noaptea si nu ma ingrash nici un gram,dar slabesc greu i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #16 2008-05-28 01:06:38
Re: felul in kre mancam si sanatateachiar contin? damn!! incerca cineva sa ma pacaleasca,sa ma faca sa ma ingrash gata,nu mai mananc nici unu! o sa le folosesc doar la masti de par i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #17 2008-05-28 01:10:07
Re: felul in kre mancam si sanatateagreen, tu ma innebunesti pe mine Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #18 2008-05-28 01:11:22
asa e Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #19 2008-05-28 01:11:58
Re: felul in kre mancam si sanatateaslaba p dracu,ti se parea,k mereu port ceva p mine (hanorac,bluza lunga) sa-mi ascund shuncile!k altfel... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|