|
Nu esti logat.
Sarcina nedorita#1 2008-05-28 10:31:30
sarcina nedorita Ce ati face daca ati fi in situatia mea?...Eu una nu gasesc solutia...Sa analizam un pic problema mai intai...Am 21 ani,sunt studenta,am o relatie de 1 an si jumatate...relatie care nu mai merge,care nu stiu daca a mers vreodata cum trb chiar daca eu mi-am dorit mult.In trecut am avut o alta relatie de 2 ani.Problema cea mare este ca mi-am facut testul de sarcina pt ca mi-a intarziat si a iesit pozitiv. Offline #2 2008-05-28 10:35:50
Re: sarcina nedoritadaca as avea mijloace financiare sa imi cresc singura copilul si daca mi l-as dori din tot sufletul, as pastra sarcina, m-as desparti de el daca relatia nu mai merge si asta e. un copil nu mi se pare un motiv pt care sa continui o relatie care nu merge, pt ca in continuare nu va merge. Ultima oara a fost editat de mika (2008-05-28 10:36:23) Offline #3 2008-05-28 10:40:59
Re: sarcina nedoritaNu exista dubiu,imi doresc mult copilasul,e o parte din mine si intotdeauna am fost impotriva intreruperii de sarcina,dar nu ma gandeam ca se va intampla asa de repede...adica...e vb si de familie...iar actualul probabil ca va dori si el sa fie langa bebe si probabil ca va promite a mia oara ca se va schimba si iar o sa ma deruteze...nu-mi vine sa cred! Offline #4 2008-05-28 12:02:25
Re: sarcina nedoritadraga mea....ia o foaie de hirtie, imparte-o pe din doua pe lung si scrie pe una din parti argumente pentru care sa pastrezi sarcina si pe cealalta argumentele pentru care sa o intrerupi... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-05-28 12:14:27
Re: sarcina nedoritadaca e sa raspund "ce as face in situatia ta"... clar: L-AS TINE. indiferent cu cati barbati ma cert sau ma impac, un copil e un copil. si e, in primul rand, al meu. dup-aia al barbatului care e sau nu langa mine. asa ca, la fel cum a zis si mika... l-as tine si m-as si desparti de tatal cu care nu ma inteleg. e foarte greu, stiu... dar asta as face. aaa.... si mi-as gasi o slujba oarecare, numai sa iau niste bani si sa pot primi aia 8 mil pt copil. nu m-as mai gandi la cariera deloc daca s-ar ivi situatia asta. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-28 12:16:13
Re: sarcina nedoritaaia 8 mil din cate stiam se dau doar daca ai lucrat inainte de concediu prenatal un an de zile neintrerupt ... "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #7 2008-05-28 12:20:13
Re: sarcina nedoritaSper sa am mintea limpede,abia atunci vreau sa iau o decizie,nu vreau sa ma grabesc si sa iau o decizie gresita.Problema este ca sunt ft stresata caum si nici nu stiu daca o sa fie ok sarcina,sunt speriata,imi este greu sa pronunt si cuvantul "sarcina".Cred cu tarie ca voi putea reusi,ma sperie gandul ca va trb sa o iau sg pe drumul asta cand inca nu ma mai asteptam. Offline #8 2008-05-28 12:22:06
Re: sarcina nedorita
ankuttza....mai citeste odata postul meu de mai sus....decizia nu se ia pe baza de sentimentalisme si nici pe ce va zice familia....verifica argumentele! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2008-05-28 12:23:06
Re: sarcina nedoritavorbeste cu mama ta...un sfat de la ea ti`ar prinde f bine #10 2008-05-28 12:25:33
nu...e vb de 12 luni cu tot cu sarcina...deci cu 3 luni inainte sa ramai. mami de minuni Offline #11 2008-05-28 12:26:55
Re: sarcina nedoritaDa,am sa incerc sa vb si cu ea,desi nu vb ft multe pe tema asta si este posibil sa nu reactioneze chiar ok din cate o cunosc eu. Offline #12 2008-05-28 12:32:08
Re: sarcina nedoritaeu sunt de parere ca daca ai ce sa ii oferi unui copil,daca ai cu ce sa il cresti si te simti in stare sa ii oferi o educatie,fa-l,daca nu (cu risacul de a fi judecata pentru ceea ce cred) mai bine nu il faci. Offline #13 2008-05-28 12:37:32
gadeste-te ce vrei TU, nu ce spune "gura targului"!!! daca tu vrei copilul, nu te mai gandi ce crede x sau y.... CHIAR DACA e vorba de parintii tai la care tii si a caror parere o respecti. cat despre al tau... eu itit doresc sa se schimbe totul in bine... dar chiar daca nu-i asa, tot nu-i motiv sa renunti la bebe... parerea mea Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #14 2008-05-28 12:38:07Re: sarcina nedorita
si eu tot la fel gandesc ionela..nu am avea de ce sa fim judecate gresit..decizia in final tot a ei va fi..noi spunem ce credem,putem da sfaturi,sau sa ne dam cu parerea..fiecare accepta sau nu parerea sau sfatul... Offline #15 2008-05-28 12:39:37
Re: sarcina nedoritaankutza sa citesti si topicul rionei. n-am timp sa-l caut acum...dar e musai sa-l citesti. poate tea juta fetele sa-l gaseasca Offline #16 2008-05-28 12:49:50
Re: sarcina nedoritaio dc as fi in situatia ta, a 2a zi as fi fost la doctor sa fac avort .... n'as tine o sarcina la varsta mea pt nimic in lume, ar conta si parerea prietenului k si el a contribuit, dar mai mult m'as ghida dupa neuronul meu care nu suporta ideea de a avea copil nici la varsta mai inaintata ... Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #17 2008-05-28 12:52:04
Re: sarcina nedoritaeu zic sa vorbesti si cu fostul ... poate va veti gasi "amandoi" fericirea alaturi de el. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #18 2008-05-28 12:52:10
Re: sarcina nedoritaacesta este topicul rionei (o fata in situatie asemanatoare cu a ta) http://forum.anticonceptionale.ro/t2436 … rcina.html "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #19 2008-05-28 12:57:22
asemanatoare... totusi foarte diferita. daca tu ai, slava Domnului, parinti care sa te certe, apoi sa te ajute... ea este absolut singura. si, totusi, are o minune de baietel Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|