|
Nu esti logat.
Totul despre India....#1 2008-05-28 21:45:15
totul despre India....n-am fost mai inspirata de un alt nume de topic dar merge si ala aici vom vb despre filme,dansuri video indiene....poze cu indience...despre cultura,limba tot ce vreti :Pcine vrea pot sa ii dau cursuri de hindi Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #2 2008-05-28 21:45:42
Re: totul despre India....merci mami de minuni Offline #3 2008-05-28 21:46:43
Re: totul despre India....
Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #4 2008-05-28 21:53:07
Re: totul despre India....Putem incepe prin a o intreba pe mika cum o cheama pe actrita aia indiana de la avatarul ei Pt mine nu e chiar o actrita, pt mine e mika, nici nu mi-o pot imagina ca arata altfel A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #5 2008-05-28 21:54:49
pt inceput as vrea sa pun niste linkuri cu melodiile si video mele preferate mika tu pune poze multe multe cu aishwarya sau alta indiana frumoasa..daca vreti pun si cu costume indiene...am multe poze pt atunci cand mi-am facut costumul rosu nu stiam ce model si tot culegeam poze..si pana la urma mi-a iesit cum l-ati vazut Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-05-28 21:55:46) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-28 21:59:17
pune pune poze cu frumoasa ta aishwarya rai... Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #7 2008-05-28 22:00:24
Re: totul despre India....pune mika.doar d-aia e topicul Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #8 2008-05-28 22:03:55
Re: totul despre India....Ce frumoasa e Aishwarya E aproape la fel de perfecta ca Angelina Jolie. A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #9 2008-05-28 22:40:54
Re: totul despre India....aishwara o intrece cu mult p angelina... angelina nu-i ajunge nici la degetu mic de la picior la aishwara amandoua au ochi mari si buze groase dar diferenta e ca aishwara e superba si finutza...si ailalta e de o vulgaritate enorma...de aia o plac barbatii... i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #10 2008-05-28 22:45:19
Re: totul despre India....stiam eu cu henna se face si parul i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #11 2008-05-28 22:49:02
Re: totul despre India....uau!! fetele,puneti poze,dak aveti,cu bujiterii de genu..tipice india...dar ceva ce poate fi purtat si p strada,as fi interesata si dak stti si magazine sau cva unde se gasesc i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #12 2008-05-28 22:51:50
Re: totul despre India....costume indiene Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-05-28 22:57:41) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #13 2008-05-28 23:02:15
Re: totul despre India....noi am fost invitati anul trecut la o nunta in pakistan si cica urmau sa ne dea haine traditionale ca sa nu facem nota discordanta pe acolo. nu ne-am dus insa din cauza conflictelor din zona. cred ca ar fi fost insa o experienta interesanta. mami de minuni Offline #14 2008-05-28 23:06:14
Re: totul despre India....Imi place Aishwarya pt ca e cea mai feminina actrita pe care am vazut-o si imi pare rau ca abia acum am vazut-o si eu. insa si Angelina are si ea farmecul ei, imi place ca e eleganta... in perioadele ei mai vulgare nici mie nu imi placea deloc. Dar acum s-a schimbat... A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #15 2008-05-28 23:10:48
este un magazin in Timisoara unde cred ca o sa gasesti . e langa spitalul Orl. pe acolo pe la Posta Mare Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #16 2008-05-28 23:12:42
Re: totul despre India....mika tu ziceai ca ti-a placut magazinul sophia de la noi...da' parca retin ca vazusem ceva asemanator pe lipscani mami de minuni Offline #17 2008-05-28 23:20:11
Re: totul despre India....asta. pe ala de pe lipscani il stii? unu mic si inghesuit mami de minuni Offline #18 2008-05-29 07:14:27
Re: totul despre India....deci va dati seama ce o sa postez aici, nu?? Offline #19 2008-05-29 07:38:08
Re: totul despre India....O sa pun si eu niste poze aici--mai autentice un pic-dar nu am aparatul la mine. Dar sunt in Bangladesh, si o sa fac o calatorie pana la Calcutta in curand. Va pup. Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|