|
Nu esti logat.
A facut cineva vaccinul hpv?#1 2008-05-30 11:31:49
A facut cineva vaccinul hpv?se pare ca o sa imi fac si eu in vara sau toamna asta vaccinul asta/e cineva de pe forum care la facut? ati avut neplaceri?reactii adverse? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2008-06-04 15:04:02
Re: A facut cineva vaccinul hpv?Si l-a facut o colega de a mea, si nu a avut nicio problema. Ma bate si pe mine gandul sa il fac, dar ii cam scumputz... A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta. Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori, Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin... Offline #3 2008-06-04 15:08:54
Re: A facut cineva vaccinul hpv?pana la urma...poti sa il mai faci daca ti-ai inceput viata sexuala? Offline #4 2008-06-04 15:30:33
Re: A facut cineva vaccinul hpv?da, daca faci testul hpv inainte si iese negativ... daca il ai deja degeaba il mai faci, mai bine zis nu stiu daca merita sa il faci numai pentru tulpinile pe care nu le ai Offline #5 2008-06-04 16:17:30
Re: A facut cineva vaccinul hpv?ba se merita sa il faci ca poate schimbi partenerul si nu ai de unde sa iti dai seama daca are hpv sau mai bine zis ce tulpini are VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2008-06-04 18:52:38
Re: A facut cineva vaccinul hpv?Asa e. Mie mi-a spus un medic ca e bine sa il faci (chiar daca ai o tulpina care nu e vizata de vaccin) pentru iti intareste sistemul imunitar si poate da imunitate incrucisata. Offline #7 2008-09-15 17:59:21
Re: A facut cineva vaccinul hpv?Evilpink, Offline #8 2008-09-15 18:02:19
Re: A facut cineva vaccinul hpv?Sea stiu ce ai patit.felicitari pt.rezultatul bun de la papanicolau si bafta si la colposcopie.eu mi-am facut vaporizarea cu laser in iulie mi-am facut si biopsie eu am intervenit la timp asupara problemei,mai tarziu era mai greu .... am fost si la control dupa cauterizare acum o saptamana si sunt ok VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-09-15 18:47:16
Re: A facut cineva vaccinul hpv?Eu nu l-as face... Cititi un pic prospectul, fetele, nu merita sa dai atatia bani pentru 4 ani de posibila protectie... Offline #10 2008-09-15 19:12:28
Re: A facut cineva vaccinul hpv?blueeyes, poti te rog sa imi pui si mie un link cu prospectul? Offline #11 2008-09-15 20:43:47
Re: A facut cineva vaccinul hpv?http://www.ginecologie.ro/pagini/boli-s … x-319.html Offline #12 2008-09-15 22:26:05
Re: A facut cineva vaccinul hpv?Pai a fost candva la tv cum ca 2 fete din nu mai stiu ce tara au murit din cauza acestui vaccin.Nu se stia in mometul ala cu ce a interactionat de s-a ajuns la deces.Acum cine stie, poate o fi fost o contrareclama, dar eu sunt de parere ca nimic nu e gratis, orice vine si cu un pachet surpriza. Offline #13 2008-09-16 09:13:56
Re: A facut cineva vaccinul hpv?nu gasesc unde scrie ca te protejeaza 5,5 ani.cat despre ce au patit fetele respective atata timp cat nu imi demonstreaza clar legatura dintre vaccin si decesul lor eu tot m-as vaccina.cum a spus pive poate e contrareclama sau de ce nu o legenda urbana mai nou am auzit ca daca te vaccinezi faci cancer de col .in fine... eu am degand sa il fac avand in vedere antecedentele mele cu colul e chiar o idee buna.... si inca ceva chiar daca ar oferi protectie doar pe 5.5 ani eu tot zic ca merita... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #14 2008-09-16 09:16:37
Re: A facut cineva vaccinul hpv?
"Durata protecţiei după vaccinarea HPV cu Cervarix nu este cunoscută ?n momentul de faţă. Studiile clinice au evidenţiat o perioadă de protecţie susţinută la femeile cu v?rste ?ntre 15-25 ani pe un interval de 5.5 ani după prima doză. Nu s-a investigat p?nă ?n prezent necesitatea unei (unor) doze rapel de Cervarix." Offline #15 2008-09-16 09:20:50
Re: A facut cineva vaccinul hpv?ms.pt.citat VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2008-09-16 10:18:15
Re: A facut cineva vaccinul hpv?Am vazut si eu ca Silgard are mai multe tulpini, si pe mine m-a tentat sa-l fac, mai ales ca-l luam la jumatate de pret, insa am o oarecare retinere Proasta de mine... Ultima oara a fost editat de blueeyes (2008-09-16 10:18:47) Offline #17 2008-09-16 10:20:15
Re: A facut cineva vaccinul hpv?sincer si eu am o anumita retinere dar pe mine ma impinge ceva mai puternic de la spate VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2008-09-16 10:23:03#19 2008-09-16 10:38:12
Re: A facut cineva vaccinul hpv?nu cred ca il vrei!antecendentele medicale sunt imboldul meu(probleme cu colul) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|