homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

A facut cineva vaccinul hpv?-3

#39 2008-12-24 07:06:01

o ea
Full member
De la: Vaslui
Inregistrat: 2006-11-25

Re: A facut cineva vaccinul hpv?

vreau si eu o parere avizata, va rog!... pentru ca nu mai inteleg nimic. daca ai hpv si faci vaccinul e degeaba sau acest vaccin  intareste sistemul imunitar? pe de alta parte: vaccinul protejeaza de virus in sine sau doar de cele 2/4 tulpini care pot provoca aparitia cancerului?

There is no surprise more magical than the surprise of being loved.  It is God's finger on man's shoulder.  (Charles Morgan)

#40 2008-12-24 12:21:29

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

pai vaccinul te protejeaza impotriva catorva tulpini high risk, devi imun la ele. normal ca daca le ai deja vaccinul e apa de ploaie.

#41 2008-12-30 04:40:27

o ea
Full member
De la: Vaslui
Inregistrat: 2006-11-25

thx!

There is no surprise more magical than the surprise of being loved.  It is God's finger on man's shoulder.  (Charles Morgan)

#42 2010-04-10 21:49:36

pufu
Sr. member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2008-06-28

fetelor ce mai stiti despre acest vaccin?
intreb pentru ca eu am posibilitatea sa-l fac gratuit prin intermediul medicului de planning familial la care merg...si inca nu m-am decis ce sa fac...

Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha

#43 2010-07-28 19:10:38

renel
New member
Inregistrat: 2010-07-06

am facut ieri vaccinul, si deocamdata nu ma sint rau si sper sa imi fie asa in continuare!
problema la mine ar fi alta! am fost la un consult pentru ca aveam o mancarime la san, si cand am intrat in cabinet i-am expus doctorei ce ma durea pe mine. inainte vbisem si cu asistenta, si i-am spus ca vr sa fac si papanicolau. dupa cum am zis, am intrat in cabinet si i-am zis de mancarime. parca nici nu m-a auzit, si m-a intrebat daca vr sa fac si testul. i-am rasp. ca da si m-a urcat pe masa.
dupa ce am coborat, i-am amintit de ce am venit la dr, si mi-a zis ca nu e nimik, k este din cauza unei secretii prezente in vagin, si ca d-aia am facut si iritatia la san. FARA SA SE UITE! oare e normal asa ceva? mi-a mai dat si un tratament cu omicral, izoconazol, lomexin si gyniel. pe urma am iesit din cabinet, m-am dus sa ma imbrac si nu stiu ce a discutat cu asistenta, ca a venit in anticamera aia si s-a facut ca e preocupata de problema mea. bineinteles, ca a sustinut aceeasi chestie ca mai dvreme, ca doar nu era sa se contrazica singura. ce ma sfatuiti, nu stiu pt ce mi-a dat tratamentul asta. sa-l iau sau nu? si cu vaccinul, mi-a zis ca este gratuit, si l-am facut prima doza. am inteles ca ma va suna cand va avea a doua doza, respectiv a treia. asa se face , in trei randuri? si de ce toata lumea zice ca e scump, ca mie mi l-a facut gratis, dar mi-a zis ca o sa coste cam apx 600 lei peste nush cat timp. mi-o fi facut altceva? multumesc pt rabdare.

Publicitate

loading...

#44 2010-07-28 19:26:28

renel
New member
Inregistrat: 2010-07-06

sad

#45 2010-08-02 22:45:28

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

e gratuit acum vaccinul in anume conditii, si tu te-ai incadrat....
in ceea ce priveste tratamentul, intrucit nu stiu ce a gasit ea la examenul clinic nu stiu ce sa te sfatuiesc...insa, cred ca cel mai corect e sa mai ceri si o a doua parere(sa mergi la un consult ginecologic si sa faci un examen de secretie)
Pentru mincarimea de la sin eu as merge la un dermatolog mai degraba, pina mai una alta, mai ales ca e unilaterala...sincer ma indoiesc ca are vreo legatura cu vreo infectie vaginala

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.