|
Nu esti logat.
A facut cineva vaccinul hpv?-3#39 2008-12-24 07:06:01
Re: A facut cineva vaccinul hpv?vreau si eu o parere avizata, va rog!... pentru ca nu mai inteleg nimic. daca ai hpv si faci vaccinul e degeaba sau acest vaccin intareste sistemul imunitar? pe de alta parte: vaccinul protejeaza de virus in sine sau doar de cele 2/4 tulpini care pot provoca aparitia cancerului? There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline #40 2008-12-24 12:21:29
Re: A facut cineva vaccinul hpv?pai vaccinul te protejeaza impotriva catorva tulpini high risk, devi imun la ele. normal ca daca le ai deja vaccinul e apa de ploaie. Offline #41 2008-12-30 04:40:27
Re: A facut cineva vaccinul hpv?thx! There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline #42 2010-04-10 21:49:36
Re: A facut cineva vaccinul hpv?fetelor ce mai stiti despre acest vaccin? Tot ceea ce suntem este rezultatul a ceea ce am gandit. - Buddha Offline #43 2010-07-28 19:10:38
Re: A facut cineva vaccinul hpv?am facut ieri vaccinul, si deocamdata nu ma sint rau si sper sa imi fie asa in continuare! Offline Publicitateloading...
#45 2010-08-02 22:45:28
Re: A facut cineva vaccinul hpv?e gratuit acum vaccinul in anume conditii, si tu te-ai incadrat.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|